Published: 2012-07-25 Time: 08:13:04 Filed Under:

Kapitel 79 - You feel so fucking good baby

PREVIOUS: ''Aw, älskling då''
''ingen fara'' mumlade jag och suckade.
''Godnatt, Godmorgon eller vad man nu ska säga'' flinade Justin och la sitt huvud på mitt.
''Godmorgon'' rättade jag honom.
''Whatever'' mumlade han och sedan blev det dödstyst.
justin bieber shirtless 2012 in bed
Jag vaknade igen vid 10 tiden, Justin låg fortfarande och sov, jag reste mig upp och drog på mig rena nya underkläder sedan gick jag ner för trappan och såg Pattie stå i köket och springa fram och tillbaka
''Vad letar du efter?''
Pattie hoppade till och vände sig snabbt ut men pustade när hon såg att det var jag.
''Jag ska på en spa-resa idag skulle egentligen imorgon men vi ville vara där lite längre, så jag ska åka snart'' jag stelnade till och visste precis vad som skulle hända såfort hon hade lämnat huset. Jag log mot henne och erbjöd henne min hjälp. Efter någon timme kommer Justin ner till köket med bara kalsonger på.
''Vad letar ni efter?'' frågade han precis som jag hade gjort en timme tidigare, Pattie rabblade upp samma svar som hon gav mig och ett busigt leende lekte sig på Justins läppar, jag mötte hans blick och han blinkade med ena ögat
''Hittat det!'' skrek jag och höll upp den enorma termosen vi förbrilt hade letat efter i någon timme.
''Åh tack så hemskt mycket!'' sa Pattie och gav mig en hård kram, jag besvarade hennes kram och drog mig sedan tillbaka, jag hade fortfarande ont där nere sen inatt. Justin ställde sig bredvid mig och la sin hand på min rumpa
''När åker du?'' frågade han otåligt men ville inte visa det, Pattie sneglade på klockan.
''Om 20 minuter'' sa hon och jag stelnade ännu en gång till. Justin började smeka min rumpa och jag försökte att inte ge ifrån mig något ljud. Han kollade på klockan och sedan på mig och log stort. 
''Jag kommer vara borta tills på fredag'' sa hon och märkte inte om att Justin bara ville att hon skulle åka redan nu. Jag och Justin nickade och sa ingeting. Hon var för förvirrad för att märka vår tystnad. I vanligtvis så visste man när jag och Justin var hemma så mycket som vi skrek. 
 
''Jag åker nu!'' ropade Pattie från undervåningen, Justin avslutade kyssen och kollade ner på mig, jag drog på mig tröjan och gick ner för trappan för att säga hejdå till Pattie.
''Hejdå'' sa jag och gav henne en kram, hon besvarade kramen och log. Samma sak hände med Justin. Vi båda stod i dörröppningen och vinkade ända tills vi inte såg Carins bil längre, Justin stängde snabbt dörren och tryckte upp mig mot väggen med händerna på mina bröst. Hans läppar gick i 180km/h och jag försökte så gott som möjligt hänga med. Justin lyfte upp mig så jag hade mina ben runt hans midja, jag låste fötterna bakom hans rygg. Justin började gå upp för trapporna med pausade då och då för att se vart han gick, Justin la ner mig på sängen och la sig försiktigt över.
''Vet du vad? jag tänker inte ta det försiktigt längre'' sa han och verkligen slet av mig tröjan så den gick sönder.
''Du är sexgalen'' mumlade jag i hans öra medans han slet av mig trosorna.
''Självklart, jag älskar dig och när du är så sexig så är det ett plus i hörnet, jag kan inte motstå dig'' sa han och körde in sin penis i mig.
''Kondom Bieber?''
''Äh skit i den'' sa han och började gunga fram och tillbaka.
''Jag vill inte bli gravid?!'' ropade jag och han gav mig mördarblicken sedan drog han sig tillbaka och tog fram en kondom, när han hade tagit på sig den så trängde han sig i mig igen. Stön lämnade min mun och Justin körde i fullfart fram och tillbaka.
''You feel so fucking good baby'' viskade han i mitt öra och kysste min hals, jag blev chockad över hans ordspråk
''Vad är det?'' frågade han när han snart insåg att jag inte samarbetade.
''Sen när säger du f-ordet?'' frågade jag förvånat och jag ska inte ljuga, det lät så jävla sexigt när han sa det.
''Tror du inte jag har märkt hur du dog lite inombords varje gång jag ''råkade'' säga det?'' frågade han och log busigt, mina kinder hettade till och blev enormt röda och Justin började skratta och  fortsatte sedan där han hade avslutat.
''babe, kan vi ha så mycket sex som möjligt denna veckan när vi har huset för oss själva?''
jag skakade på huvudet och mumlade fram ett nej.
''Vet du hur fruktansvärt ont jag har?!'' frågade jag och la mina händer på hans kinder, han smälte under min berörning, det såg jag. Justin trängde sig försiktigt ut ur mig.
''Har du ont?'' viskade han och smekte min höft, jag nickade och han kysste försiktigt min ena höft.
''Förlåt babe, som jag har sagt så många gånger, jag kan inte motstå dig och när jag har chansen som tillexempel nu så självklart så trycker jag lite för hårt..''
Jag böjde mig ner och gav honom en lång kyss, han besvarde kyssen och flätade in sina fingrar i mitt hår.
''Det är okej älskling'' 
Han kysste mitt nyckelben några gånger innan han reste sig upp
''Jag ska duscha, vill du följa med?'' frågade han och jag nickade, jag reste mig upp men stannade direkt när smärtan högg till och sände illningar genom hela kroppen, jag blundade hårt och korsade min ben.
''babe?'' frågade Justin oroligt och la en arm runt min midja.
''Det gör så ont'' sa jag och satte mig ner på sängen igen, Justin satte sig på huk framför mig.
''Förlåt så hemskt mycket älskling, kommer inte göra om det''
''Justin det är okej!''
''Nej det är de inte!'' skrek han och reste sig upp, jag tog hans hand och drog ned honom bredvid mig på sängen, jag la mig över honom och kysste honom mjukt.
''försiktigt älskling'' viskade han mot mina läppar och kysste dom mjukt igen.
 
''Är du klar?!'' skrek jag från undervåningen, jag stod där fullt påklädd och trampade med fötterna som en barnunge, Justin kom gåendes ner för trappan och min haka föll till marken.
''Vad är det?'' flinade han och gav mig en hastig kyss innan han drog på sig sina supras. Justin hade på sig ett par svarta tighta byxor och en vit långarmad stickad v-ringad tröja som han hade kavlat upp armarna på.
''Så fruktansvärt snygg!'' sa jag och log mot honom, själv hade jag på mig ett par svarta cykelbyxor och sedan en  lång stickad tröja som sträckte sig till lite under rumpan.
''Du är snygg!'' sa han och kysste mig mjukt och tog sedan min hand, 
''Vänta lite'' sa jag och släppte honom, jag sprang upp för trappan och in på mitt och Justins rum och drog fram min svarta väska, jag slängde ner min mobil, plånbok och iphoneladdaren och ett vitt linne för säkerhetsskull ifall det skulle bli för varmt för stickade kläder sedan sprang jag ner för trappan igen. Jag öppnade ytterdörren och såg Justin sitta i bilen och vänta på mig, jag hoppade in i framsätet bredvid Justin och la väskan framför mig vid fötterna.
''jag älskar dig'' sa han helt plötsligt när han hade kört ut på vägen, jag log stort
''Jag älskar dig också'' sa jag och sträckte mig och gav honom en liten puss på kinden. Curiosity med Carly Rae Jepsen spelades och jag höjde volymen och började sjunga med. Då och då kollade jag på Justin som satt och log för sig själv.
''Varför ler du?'' frågade jag och smekte hans kind med baksidan av mina fingrar.
''För jag har världens bästa flickvän och för att jag är lycklig'' svarade han och kollade snabbt på mig innan han vände blicken mot vägen igen. 
''Du vet om att jag tycker att du är bäst, eller?'' frågade jag och lutade mitt huvud på sned. Justin log mot mig och jag besvarade hans leende.
''Glömde faktiskt att fråga, vart ska vi?'' 
Han kollade på mig och blinkade sedan med ena ögat och sa att det var en överraskning, jag himlade med ögonen och la min hand över hans som låg på mitt lår. 
(Väskan Ariana går runt & bär på)

FÖRLÅT FÖR F-ORDET (A)
men jag tycker att ni ska kommentera lika duktigt som ni har gjort på dom två förra kapitlen :)
jag verkligen hatar när jag stavar fel på ett ord så inser jag det 9h senare, ni får ursäkta mig att det är lite felstavat här och där, är så sjukt trött och vet knappt vad jag skriver
Jag har en fråga till er:
- Vilket/vilka kapitel är er favorit bland dessa 79? & varför? :D

Kommentarer
Avsändare: Elin

Meeeer!
Alla kapitel är bra fast på olika sätt :)

Svar: haha okej, tack antar jag :D
None None

2012-07-25 @ 08:42:48 -



Avsändare: Miranda

Du får aldrig sluta skriva denna novellen, jag bara älskar den!
Jag tycker att det är bäst bär dom inte bråkar och är lyckliga !<3

Svar: snart måste man ju avsluta denna novellen, gillar inte skriva mer än hundra kapitel :pokej roligt & höra! :D <3
None None

2012-07-25 @ 09:47:02 -



Avsändare: Anonym

det ÄR ju omöjligt att välja bara ett! :o jag mycket allllla kapitel är grymma! men dom senaste 4-5 har varit sjukt braa!
låter lite perverst att säga såhär men...... mer sex! ;:D och mer kapitel, idag?! :'D

Svar: så svårt är det väl inte? :o haha tack antar jag, nejdå men har jag för mycket sex då kommer det bli tråkigt och många kanske slutar läsa den :p Vi får se vad jag hinner :'D
None None

2012-07-25 @ 09:53:08 -



Avsändare: hana

Alla har varit grymma de du skriver fast mest de här som komvut idag

2012-07-25 @ 12:17:23 - URL: http://hhana.blogg.se



Avsändare: Bella

Mer! :) alla är faktiskt bra fast gillade de kapitlet innan eller vilket de nu var när dom hade sex för de är ganska intressant! puss ^^ <3

2012-07-25 @ 14:11:25 -



Avsändare: terese

sjukt bra! kanske låter perverst/konstigt men mer sex!! :D

2012-07-25 @ 14:12:56 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-07-25 @ 19:04:41 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback