Published: 2012-07-29 Time: 09:50:02 Filed Under:

Kapitel 84 - Ain't I good enough?

PREVIOUS: ''Jag älskar dig och jag kommer bevisa för dig att det här kommer funka'' viskade han och smekte min kind med baksidan av sin hand och kysste mig en gång till fast den här gången hårdare, Justin la sig ner bredvid mig och jag la mitt huvud på hans bröskorg, Han smekte min rygg och ritade små hjärtan med pekfingret
''Godnatt'' mumlade jag och blundade, det kändes bra att allting började lösa sig mellan mig och Justin. 
''Godnatt mitt hjärta, jag älskar dig''
Och mina små vänner, Justin höll inte vad han lovade
 
En vecka hade gått sedan vi kom hit och hade vårt senaste bråk jag har inte sett Justin en enda gång, bara när vi skulle ut och äta. I min väntan på Justin så gjorde jag pannkakor och satt nu på sängen och bläddrade i en tidning. Just nu satt jag och läste om Johnny Depp och skulle just bläddra sida när jag såg Justin vara med, jag la ner min pannkaka på tallriken och rättade till min ställning. Jag var just påväg till att föra pannkakan mot munnen igen tills jag stelnade till av chock, Det var en hel sida med bilder på Justin och en tjej. En bild där han trycker upp henne mot väggen och håller hennes händer och en bild på när han räcker ut sin hand och håller i henne. Jag reste mig upp med tidningen i handen och ställde mig framför spegeln, jag kollade först på tjejen sedan på mig själv, inte så konstigt han var med henne, jag såg ut som en insmälld kamel. Visst krossade det mitt hjärta men jag förstod honom varför lixom bara kolla på mig, jag ser helt tjock, äcklig och ful ut. En tår rann ner för mina kinder, varför kan han inte bara säga som det är? att han är trött på mig och inte vill ha mig längre. Varför kan han aldrig nöja sig med bara 1? Var inte jag tillräckligt bra? Och dom gångerna jag hade ringt honom under den veckan hade han sagt att han är ute med Jason och då när jag har frågat om den så kallade 'Jason' så förändrades hans ansiktsuttryck, Jag såg klart och tydligt på bilderna att dom var mer än vänner och titta här, här var det en bild på dom när Justin böjde sig in och skulle kyssa henne, Vadfan tänker killen med? Vi hade precis slutat bråka och nu startar han ett nytt, det bästa jag kunde göra var att åka härifrån och lämna tidningen med 5 ord på, just precis vad jag skulle göra.
 
Justin hade skickat sms till mig och sagt att han ska sova hos 'Jason' vilket var hans nuvarande flickvän så jag hade gott om tid till att packa, jag hade beställt biljetten och hade den just nu framför näsan. Jag tänker inte ge honom vad han vill ha, jag tänker inte starta ännu ett bråk. Det var därför han inte hade kommit en enda gång under den veckan för att fråga hur det var, han var för upptagen för att få tjejen i sängen. Hur kunde jag ens tro att han skulle förändras? Efter bara en vecka lägger han händerna på en annan tjej, wow suprising? - Not really 
 
Jag hade packat det sista min väska och var på väg ut, jag sprang in till sovrummet och tog min biljett och mobil och kladdade snabbt ner 5 små ord på lappen och lät tidningen vara uppslagen på sidan så han förstod.
Jag bärde min väska, lämnade rummet och låste bakom mig, han hade en nyckel själv. Jag hade inte en blekaste aning vart flygplatsen låg men det skulle vi minsann fråga någon okänd människa. Mitt flyg gick klockan 11 inatt och klockan var just nu 8 på kvällen. Jag hade kommitut på vägen och vinkade till mig en taxi oerhört fort.
''Hejsan, flygplatsen'' sa jag och han började snabbt köra därifrån, jag kollade bak på vägen vi nyss hade kört igenom och en besvikelse hade sköljt igenom mig, jag tänker inte göra en big deal av detta, bara lite. Vägen till flygplatsen var inte alls lång och efter ca en halvtimme så stod jag framför den enorma flygplatsen, jag gick till gate 18 som var bara några meter bort, en suck av lättnad lämnade min mun och snart fick jag syn på två killar jag kände igen och spärade upp ögonen när jag såg vem det var, båda hade ryggen till mig med det var inte svårt att känna igen dom.
''Adam, Christopher!'' ropade jag och båda vände sig om, jag vinkade ivrigt och ett leende spred sig över mitt ansikte
''Lillsyrran!'' ropade Chris och sprang mot mig, jag mötte honom halvvägs och slog hårt mina armar runt honom. Han snurrade mig några varv innan han släppte ner mig och under tiden hade Adam hunnit komma fram till oss. ''Hejsan!'' sa jag glatt och gav honom en kram, vi stod där och tittade på varandra med ett stort leende på läpparna innan alla brast ut i skratt.
''Skulle inte du vara i bora bora i 3 veckor?'' frågade Adam och mitt leende sjönk, jag bestämde mig för att berätta för dom, det var trots allt min bror och hans bästavän så en liten hemlighet kunde dom hålla när dom ändå hade tusen mellan sig. Jag berättade snabbt vad som hade hänt, inte för detaljerat, mer behövde dom inte veta. Chris' ansiktsuttryck ändrades och jag kunde inte se vad han tänkte eller kände. Adam dunkade honom lite lätt på ryggen med knytnäven och det fick Chris till att rycka till.
''Broder?'' mumlade jag och la min hand på hans rygg, Chris bet hårt ihop sina käkben och kollade på mig med ett sorgligt ansikte.
''Jag är så ledsen lillsyrran'' mumlade han och kramade mig hårt.
''Jag med Chris'' mumlade jag mot hans bröstkorg och la hårt mina armar runt hans midja. Gaten öppnades och folk började släppas in och jag stod i kö efter Adam. Jag lämnade fram min biljett och gick in till planet.
Nu fanns det ingen återvändning
 
Jag, Chris och Adam hade fått platserna bredvid varandra och jag fick glatt sätta mig längst in mot fönstret. 
Adam smällde mig lite nätt på mitt lår och jag kollade frågandes på honom, han pekade oskyldigt på Chris.
''Vart bor du?, jag vet att du bor i Usa men vart?''
''Atlanta'' sa jag hest och harklade mig sedan, båda spärrade upp sina ögon.
''Det gör vi med, vart i ATL bor du?'' frågade Adam och kollade på mig med ivrighet i blicken. 
''Vid det där havet''
''Du är min granne va? för jag bor också där och har sett dig gå förbi ett par antal gånger'' jag nickade glatt, jag hade med sett honom ett par gånger gå förbi mitt hus.
''Chris, mami vill träffa dig'' sa jag och böjde mig fram för att möta hans blick, planet hade börjat flyga och vi var snart över moln, mina öron hade öronlock och det gjorde så satans ont. Chris nickade långsamt och tveksamt. 
Jag himlade med ögonen.
''Oroa dig inte, hon kommer inte äta upp dig och hon är totalt över papi'' sa jag och flinade, Adam brast ut i skratt och snart hade jag mitt huvud lutad mot hans axel och skrattade för fullt. Jag skakade på huvudet och satte mig upp igen, jag tog fram mina vita hörlurar och kopplade dom till min iphone.
''Var inte så tråkig syrran, snacka med oss'' jag fnös, jag tänker inte sitta i 19 timmar och snacka med honom. Jag sparkade igång musiken och satte mig bekvämt sedan lutade jag mig tillbaka och somnade med detsamma. 
 
Jag blev väckt av att Adam tog ut min ena hörlura och skakade på mig, jag slog upp mina ögon och mötte hans blick, han räckte mig en bricka med mat på. Vad hade dom beställt? jag tog väck foliet som var på den lilla burken och en doft av kyckling och curry slog mot mig, jag drog in doften och njöt. Snabbt började jag hugga in och snart låg alla burkar framför mig tomma. Adam räckte mig en godispåse och jag tog tacksamt emot den och plockade dom godaste bitarna.
''Inte visste jag att du hade samma godissmak som mig'' sa han irriterat fast på skoj, Adam satt i mitten och skakade på huvudet. Jag flinade och gav tillbaka påsen och lutade mig sedan tillbaka igen och försökte somna tills jag kände en tyngd på mitt bröst och såg att Adam hade lutat sitt huvud mot mig
''Jag bryr mig inte vad du säger at the minute, jag är trött'' sa han och log mot mig. Jag la varsitt ben på sätet framför mig så mina ben lyfte upp hans huvud. Jag smekte sakta hans hår.
 
19 HOURS LATER:
 
''Era jävla kossor bägge två, vakna!'' sa Christopher otåligt och slog oss med en kudde som han tydligen hade fått av flygvärdinnan. Mina ögonlock särades snabbt och innan jag hade hunnit tänka ordet av så hade Chris måttat ett till slag med kudden mitt uppe i mitt ansikte. Adam reste sig upp och gäspade stort.
''Det var den bästa tuppluren på länge'' sa han och gäspade en gång till. 
''Det är bara för att du sov i min famn'' sa jag sarkastiskt och flinade.
''Om man sover så bra varje gång så är du välkommen till min säng'' flinade han och Christopher gav honom ett till slag i huvudet fast denna gången med handen.
''Prata inte så med min syster'' 
Jag och Adam började skratta och gjorde sedan en high-five med varandra.
''Du kan sova hos oss idag?'' sa Chris och kollade på Adam som instämde genom att nicka på huvudet.
''Som sagt, du är välkommen'' han blinkade med ena ögat och jag började skratta igen, Christopher skakade på huvudet och en suck lämnade hans mun. Vi hade äntligen landat i Atlanta och alla som satt på planet var ivriga för att komma ut och sträcka på benen, alla förutom vi som satt och skrattade. Vi hade kvällshumor på hög nivå. Jag sneglade mot min mobil klocka som visade 6 på kvällen. Medans alla stod i kö för att komma ut så satt vi kvar på våra säten ännu en gång lutade Adams tunga huvud mot min axel, jag lutade mitt huvud mot hans och gäspade stort.
''Somna inte igen era grodor!'' sa Christopher och höjde kudden, jag och Adam tog direkt skydd med våra händer högt upp i luften framför vårt ansikte. Min rygg var lutad mot fönstret och jag hade varsitt ben om sidan på Adam och hans huvud var lutad mot mina bröst.
''Skulle inte förvåna mig om ni en vacker dag blir tillsammans'' muttrade Chris och skakade på huvudet.
''Är du avundsjuk att jag kan få din syrra på ett annat sätt än dig?'' flinade Adam och kollade retsamt på Chris
''Faktiskt, bara kolla på hur vacker hon är!'' 
Mina kinder hettade till och jag kollade ner på Adams hår och började leka med det.
''Naw hon rodnar'' retades Adam och flinade, jag slog honom löst på armen. Vi tog våra saker och gick ut ur planet, det gick så fort för att det fanns inte många folk kvar och vi var bland dom sista.
''Du sover hos mig ikväll och imorgon kan du åka hem!'' sa Adam bestämt och traskade vidare framför oss.
''Lyssna inte på honom syrran, du får sova vart du vill'' sa Chris och la sin arm runt mina axlar.

PEOUWH!
Ni får Justin's perspektiv i nästa kapitel!
där fick ni en lång del, det är väl den längsta på länge?
Men jag har en fråga till er, Vill ni ha en lång per dag eller 2 korta kapitlar per dag? Så jag lixom delar upp det långa kapitlet i två?
- Behöver allas svar för att se vad dom tycker
& det långa kapitlet kommer vara som detta och KANSKE lite längre?

Kommentarer
Avsändare: Anonym

Ett långt! :)

Svar: okej :')
None None

2012-07-29 @ 10:11:32 -



Avsändare: Elin

ett långt ;)

2012-07-29 @ 11:06:59 -



Avsändare: Hej

Jag tycker 2 korta :) Jättespännande :)

2012-07-29 @ 11:15:20 -



Avsändare: Hej

Jag tycker 2 korta :) Den är jätte spännande :)

2012-07-29 @ 11:16:05 -



Avsändare: Emilia

Kan inte christopher och hon tjejen bli ihop som va ihop med Justin innan??

2012-07-29 @ 11:42:50 - URL: http://hemmingsens.blogg.se



Avsändare: Emilia

Kan inte christopher och hon tjejen bli ihop som va ihop med Justin innan??

Svar: Ariana & Christopher menar du?- Nej det kan dom inte för att dom är typ syskon :)
None None

2012-07-29 @ 11:42:52 - URL: http://hemmingsens.blogg.se



Avsändare: Emilia

Kan inte hon och christopher bli ihop

2012-07-29 @ 11:45:27 - URL: http://hemmingsens.blogg.se



Avsändare: Emelie

2 korta men inte för korta :)
Jätte bra! <3

2012-07-29 @ 12:14:24 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Anonym

hm, det är ju roligt att läsa fler kapitel varje dag mekanismer det är samtidigt tråkigt att läsa korta ;)
så jag vet inte riktigt vad jag sk svara på den frågan..
MEN, dom.skulle.ju.inte.göra.slut... buuuhuu, ledsen tjej 97 :(

2012-07-29 @ 16:22:28 -



Avsändare: Anonym

hm, det är ju roligt att läsa fler kapitel varje dag mekanismer det är samtidigt tråkigt att läsa korta ;)
så jag vet inte riktigt vad jag sk svara på den frågan..
MEN, dom.skulle.ju.inte.göra.slut... buuuhuu, ledsen tjej 97 :(

2012-07-29 @ 16:22:36 -



Avsändare: Anonym

Ett lååångt!

2012-07-30 @ 02:34:58 -



Avsändare: Imra

2 korta kapitel men inte för korta!

2012-07-30 @ 17:21:30 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback