Published: 2012-07-23 Time: 17:04:13 Filed Under:

Kapitel 77 - Teen Choice Award

PREVIOUS: ''Tänk om jag vill det då? jag har alltid velat det''
Justin armbågade mig vid sidan en gång till och släppte sedan min hand, jag log stort och fortsatte att kolla på Will, då och då brände Justin's blickar mig men jag försökte totalt ignorera honom. Will presenterade sig själv och började babbla på om galan och hur talangfulla alla artisterna var. Jag började leka med ringen som satt på fingret och lät tankarna fara långt iväg. 
 
ARIANAS PERSPEKTIV: 
 
Will hade babblat på ett tag och vissa började gå upp på scen och uppträda och snart skulle Justin upp dit och uppträda med boyfriend och As Long As You Love Me. När Chris Brown äntligen hade gått ner från scenen så ropades Justin upp, jag ställde mig upp och skrek, Justin log mot mig, gav mig en hastig kyss och gick bakom scenen för att förbereda sig. Han kom snart ut på scenen och ljudvolymen blev högre än någonsin och just i denna sekunden kände jag mig som en stolt mamma. Jag avgudade vartenda steg han tog och danssteg han gjorde. När Justin var klar så tackade han sina fans och en tår rann ner för min kind, aldrig har jag träffat någon som bryr sig så mycket om sina fans som honom. Han är inte egoistisk, utan han är tacksam för allt han har. Han tog sin surfbräda  som han vann och höll ett litet tal sedan gick han ner och ställde sig bredvid mig igen.
''Jag är så stolt över dig älskling'' sa jag och la mina händer på hans kinder, han böjde sig fram och gav mig en mjuk kyss.
''Justin, you have a fine young woman, otroligt vacker'' sa Will och spotlighten riktades mot mig och Justin, jag rodnade och kollade ner på mina händer, Justin la en arm runt min midja och tryckte mig tätt intill honom. Jag la min hand på hans axel, vi stod sådär ett tag sedan satte vi oss ner. Justin la sin arm runt mig igen och det kom snart fram en papparazzi som frågade om bild, jag la min hand på Justin's lår och kollade in i kameran och log. 
''Nästa som ska upp på scenen är...... CARLY RAE JEPSEN!'' ropade Will, jag och Justin reste oss upp och klappade händerna och skrek. När hon gick förbi mig drog hon in mig i en hastig kram sedan gjorde hon sin väg vidare bakom scenen där Justin precis kom ut från. Alla stod upp och klappade händerna. Vissa tillochmed skrek hennes namn, intro till Call Me Maybe började. Justin tog min hand och tillsammans började vi hoppa upp och ner och sjunga med. Jag var så stolt över Carly och Justin, båda har kommit så långt. Justin har varit känd i 3 år och Carly har precis börjat. Jag la min han på Justins rygg och smekte honom försiktigt med tummen. Han kollade på mig och avfyrade sitt änglalika leende. Jag la mitt huvud på Justins axel och kollade på medans Carly gick fram och tillbaka på scenen. 
 
Carly hade kommit ner från scenen och jag sträckte ut min hand och gjorde 'high-five' med henne sedan drog hon mig från Justin och vidare mot sin plats där vi satte oss ner och hon berättade hur häftigt det var och vilken härlig upplevelse.
''Jag är glad för din skull!'' sa jag och kramade hennes hans. Will fångade vår uppmärksamhet och han gav Carly en kopplimang om vilket häftigt uppträdande det var och sedan sa han att det var paus. Justin kom fram till mig och Carly och snart stod vi ute på den röda mattan igen. Både jag och Carly la en arm runt Justin och log mot papparazzi. Justin pussade mig på kinden och hans fans skrek som bara den. 
 
''Det är slut nu babe'' sa Justin och tog min hand, jag stod med Demi Lovato och Miley Cyrus och snackade lite.
''Det var roligt att lära känna dig!'' sa båda och gav mig en varsin kram.
''Detsamma!'' sa jag och log mot dom, dom kramade även Justin sedan började jag och han gå mot limousinen. 
''Du ska bara veta hur trött jag är'' sa jag när vi hade hoppat in i limousinen och började köra iväg. Justin kollade på mig sedan böjde han sig fram och kysste min bara axel och sedan vidare mot min hals. Jag la huvudet på sned och gav honom mer utrymme. Han nafsade försiktigt och sedan kände jag något blött, Justin la sin hand på min kind och tryckte sin mun hårdare mot min hals
''Såja'' sa han efter ett tag och drog sig tillbaka, jag suckade högt och visste precis vad han hade gjort, ett sugmärke. Jag skakade på huvudet och kollade ut genom fönsterrutan.
''Hur stor är den?'' frågade jag och försökte känna på den men totalt misslyckade.
''Såhär'' sa Justin och visade med fingrarna. I denna sekunden trodde jag att mina ögon skulle hoppa ut ur deras hålor, Justin började gapflabba när han såg min reaktion.
''Lugn babe, jag skojade bara''
jag pustade ut och frågade honom ännu en gång hur stor sugmärket var.
''Såhär'' sa han och måttade med fingrarna igen, denna gången var det inte lika stort bara 3 cm mellan tummen och pekfingret. Jag nickade och lutade sedan mitt huvud mot Justins axel.
''Vi är framme'' sa chauffören efter 5 minuter, jag öppnade bildörren och hoppade ut, Justin kom strax efter. Han flätade sina fingrar med mina och snart var vi inom våra grindar i trädgården. Han fiskade upp sina nycklar från fickan och låste upp dörren. Innan jag har hunnit tänka ordet av kände jag en hård vägg mot ryggen och Justins läppar som var mot min hals. Hans läppar fumlade efter mina och snart pressade han dom mot mina. Jag la mina armar runt hans axel och samtidigt försökte jag sparka av mig dom otroligt höga klackarna. Till en viss del så lyckades jag, när jag precis hade sparkat av mig skorna så trampar jag på klänningen och snubblar rakt in i Justins famn. Han drog upp mig och ännu en gång pressade han sin mun mot min. Vi började försiktigt gå baklänges mot rummet som var uppför trapporna, Justin avslutade kyssen, tog min hand och sprang upp för trapporna, jag försökte hänga med i hans takt. Det slutade med att han böjde sig ner och lyfte upp mig i sin starka famn. Han slängde mig på sängen och la sig sedan över mig men hade all in tyngd på armbågen som var inborrad i sängen. Justin snurrade runt så jag låg över honom och började dra ner dragkedjan som var på min klänning. Jag sparkade av mig klänningen och slängde den bredvid sängen, Justin krånglade snabbt ur sig sin tröja och byxor och tryckte sedan mig mot honom. Jag hade visst inte på mig någon bh för att det behövdes inte till den klänningen. Justin la sin hand på min ena bröst och började massera försiktigt, på den andra brösten så bet han på min bröstvårta. 
''Kan vi inte göra detta imorgon istället? jag är verkligen trött'' sa jag och pussade honom på halsen.
''Lova att vi då gör det imorgon? jag kan inte vänta längre''
''Jag lovar'' sa jag och han la sig ner bredvid mig, jag vände mig om mot fönstret och blundade. Jag var i Justins famn. Hans bröstkorg hårt pressad mot min rygg. 
''Godnatt älskling, jag älskar dig'' sa han och kysse mina skulderblad.
''Godnatt babe och jag älskar dig'' svarade jag och sedan somnade vi båda två.

JAG HAR KOMMIT PÅ JÄTTEMÅNGA IDÉER TILL DEN NYA NOVELLEN EFTER DENNA!
om det blir någon då och ifall ni fortfarande vill läsa. Känner att denna novellen börjar komma mot sitt slut
Jag måste avslöja att i den nya novellen så är Justin en bad boy och då menar jag verkligen en bad boy, kommer inte vara någon normal novell ni har läst (a)
KOMMENTERA BABES!
 
 

Kommentarer
Avsändare: Alma

ASBRA!!!
Jag kommer läsa din nya novell, såklart! :D

2012-07-23 @ 17:14:29 - URL: http://almajensen.devote.se



Avsändare: Isabell ♥

jag kommer läsa dåå ;)

2012-07-23 @ 17:21:00 - URL: http://kkkiwii.blogg.se



Avsändare: Isabell ♥

jag kommer läsa dåå ;)

2012-07-23 @ 17:21:02 - URL: http://kkkiwii.blogg.se



Avsändare: Anonym

Kommer självklart börja läsa den!!:D

2012-07-23 @ 18:06:34 -



Avsändare: Anonym

tråkigt att den ska sluta, men ja kommer absolut att läsa den nya :)
haha jag läser faktiskt en där Justin är en bad boy! den är super bra men jag tror din kommer våra bättre (a)<3

2012-07-23 @ 18:25:58 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-07-23 @ 18:43:24 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: julia

jätte bra !
komemr verkilgen läsa dina noveller om du skriver mer !<33

2012-07-23 @ 21:09:26 -



Avsändare: hana

Åååh längar till nya novellen jag måste bara läsa den gast rolig att justin kommer vara en bad boy

2012-07-23 @ 21:36:29 - URL: http://hhana.blogg.se



Avsändare: Maia

Meeera!!!!
Kom igen !
Älskar dina berättelser!! :)

2012-07-23 @ 22:43:24 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback