Published: 2012-07-07 Time: 08:45:57 Filed Under:

Kapitel 67 - It's my turn

PREVIOUS: ''jag är okej'' svarade jag och lutade mitt huvud mot hans axel. Jag kände hur han la armen om mig och tryckte mig lätt intill honom. 

''Bra''

Till min - allas lycka egentligen - så var det inte särskilt mycket folk på flygplatsen, och de som var där, gav inte någon av oss speciellt mycket uppmärksamhet. Det kändes skönt, med tanke på att vi skulle säga hejdå och allt. "Ariana, jag är lite orolig över att du åker iväg ensam, men jag litar på dig, och du måste kontakta något om någonting skulle hända", sa Pattie allvarligt. 
Jag suckade inombords. Både hon och Justin hade gått i genom det här med mig hundratals gånger. Som sagt, jag uppskattade verkligen att de brydde sig, men jag var faktiskt sjutton år - snart arton. Om ett halvår ungefär, men fortfarande. Jag kunde ta hand om mig själv. Fast jag hade dock inte rest ensam sedan jag blev... känd. Det är väl kanske inte rätt ord, men nu vet i alla fall betydligt fler vem jag är. 

"Jag lovar", log jag och kramade henne. Sedan gav jag Moshe en kram, och till sist Justin. Han fick däremot en hårdare och längre kram, samt en lång kyss. "Jag kommer sakna dig", sa han och lutade sin panna mot min. 
Jag log och la mina armar om hans nacke. "Jag kommer sakna dig med. Men det är bara 7 dagar. Glöm inte det."
Han nickade och drog sig sedan tillbaka lite för att se in i mina ögon. "Ha det så bra", sa han och strök bort en hårslinga ur mitt ansikte. Jag rös i hela kroppen och tryckte honom sedan intill mig i en till kram. "Jag älskar dig", sa jag i hans öra och borrade ned mitt ansikte i hans vinterjacka. 
"Jag älskar dig med", svarade han i mitt öra. 
Vi drog oss tillbaka och kysstes en sista gång, innan jag var tvungen att lämna dem.

JUSTIN'S PERSPEKTIV: 
 
Jag sa till mamma och Moshe att jag ville gå hem istället för att åka bil, Moshe började direkt protestera om att mina fans kunde hoppa på mig eller något liknande, jag skakade på huvudet.
''Nej, oroa dig inte jag kan hantera dom'' sa jag och log ett snett leende mot honom
''Men jag kan gå med dig så går jag långt bak''
jag skakade ännu en gång på huvudet, jag vill gå själv. Alldeles själv. Moshe suckade och gav med sig, han hoppade in i bilen med mamma och körde iväg. Jag lyfte lätt upp handen och vinkade. Det kändes alldeles tomt utan Ariana, höra hennes mjuka röst eller hennes underbara skratt. Jag log åt tanken på vad vi gjorde igårkväll. Bästa kvällen på länge och det var helt...amazing. Jag kollade på min mobil och såg att Vanessa hade skickat ett meddelande till mig. Hon frågade ifall vi skulle träffas och jag tyckte att det var en bra idé, det var trots allt längesen jag umgicks med någon annan än Ariana, Chaz eller Ryan. Jag började gå mot Vanessa's hus och stod snart utanför och knackade på dörren, -rättaresagt bankade-. Hon kom snabbt ner och öppnade och hennes mungipor sprack upp i ett leende
''Hej'' sa jag och gav henne en lång kram. 
''Hej'' log hon och flyttade sig åt sidan
''Välkommen in'' fortsatte hon och gjorde en gest med handen att jag skulle komma in. Jag log mot henne och tog ett steg in över tröskeln.
1. Vanessa 2. Spelar xbox, fifa 3. Stranden
 

''Såå, vad ska vi hitta på?'' frågade hon och log
''Vi kan spela fifa, sen åka till stranden och efter det så kan vi avsluta dagen på en resturang?'' sa jag och öste idéer över henne, hon skrattade och log sitt fina leende. 
''Det låter bra!'' sa hon glatt och fem minuter senare satt vi i soffan och skrattade och spelade fifa. 
''Men jag vet inte hur man gör!'' skrek hon och jag brast ut i gapskratt och satte mig närmare henne för att förklara hur man använde kontrollen. När jag tillslut hade lärt henne så flyttade jag tillbaka till min plats och hon rabblade snabbt upp olika knapparna på kontrollen och hur det fungerade, jag nickade och startade igång spelet
''Jag kommer äga ut dig'' flinade hon och började vrida på hela kroppen när hennes fotbollsgubbe skulle springa höger eller vänster. Jag skrattade åt henne och tacklade förbi en av hennes gubbar och sköt iväg bollen och gjorde mål.
''Vem skulle äga ut vem?'' frågade jag och log mot henne
''Äh, det där var bara tur'' sa Vanessa och ryckte på axlarna, jag skakade på huvudet och ryckte på axlarna.
''JUSTIN SLUTA!'' skrek hon och hoppade på mig och tog min kontroll
''Du får inte göra flera mål, nu är det min tur!'' sa hon och gömde kontrollen bakom ryggen. Jag flyttade mig närmare och stack in armen bakom hennes rygg för att få tag på kontrollen
''Nej!'' röt hon och smällde väck min hand
''Det är min tur och vinna lite'' jag log mot henne fortfarande med armen instucken bakom hennes rygg. Efter att ha gjort två mål så tog jag tillbaka kontrollen och fortsatte att spela
''Nu vill inte jag spela mer, ska vi dra till stranden?'' frågade hon och kollade på mig med sina fina underbara bruna ögon 
''Aa det kan vi väl'' sa jag och reste mig upp, jag började gå mot dörren
''Jag plockar upp dig när jag är klar'' sa jag och drog på mig mina vita supras
''Gör det!'' sa hon och ställde sig framför mig
Jag drog in henne i min famn, bärde upp henne och snurrade ett varv.
''Ses snart'' sa jag och blinkade med ena ögat, hon nickade och bet sig i läppen.
Jag joggade hem, det tog ungefär 20 minuter och strax så var jag innanför dörrarna. Mammas matlukt slog mot mig och jag drog in ett djupt andetag.
''Vad lagar du för mat?'' frågade jag henne och lyfte locket som låg över kastrullen
''Potatis och kyckling''
''lite mer mmmmm i livet?'' flinade jag och mamma slog mig skämtsamt lite nätt på armen. Jag skrattade och började gå mot hallen
''Förresten, jag ska till stranden med Vanessa nu'' sa jag och vände mig om, mamma nickade och mumlade fram ett 'okej'. Jag nickade och sprang upp för trapporna och in i mitt svart/lila rum. Jag drog snabbt på mig mina vit/svarta badshorts och en svart v-ringad tröja som Ariana tyckte satt sexigt på mig.
Jag tog mina bilnycklar och drog på mig mina skor
''Hejdå mamma!'' ropade jag och gick ut och sprang snabbt mot bilen. Jag skickade ett sms till Vanessa om att hon skulle komma ut. Strax så kom Vanessa ut med en vit bikini och jag bet mig i läppen men skakade snabbt på huvudet
''Tänk inte så Justin, din flickvän åkte inte ens för en 1 dag sedan'' sa jag lågt för mig själv

Förlåt för att ni inte fick ett kapitel igår, jag var för upptagen med att skaffa biljett till Biebs-konsert & var helt stressad, men ni kommer få ett till idag förhoppningsvis. 
 
Vill någon gästskriva här över sommaren och kanske efter oxå?
hade faktiskt varit kul med 2 stycken eller fler

Kommentarer
Avsändare: Caroline

braaaaa :)

2012-07-07 @ 10:18:43 -



Avsändare: hana

snälla kan du hjälpa mig att fixa biljetter hur betalar man och hur får man biljetterna grym kapitel

Svar: Beror på vart du ska se honom, är det i Danmark så går du in på www.billetlugen.dk & väntar i kön, sen så beställer du platserna & betalar, det står steg för steg hur du ska göra, men jag vet inte om biljetterna fortfarande finns kvar
None None

2012-07-07 @ 12:07:01 - URL: http://hhana.blogg.se



Avsändare: Emelie

As bra! <3

2012-07-07 @ 14:21:16 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: hana

till swergie globen är de utsålda för jag vill träffa honom han är min dröm

Svar: jag vet, men det är dom inte i danmark, köp där, det e de värt :)
None None

2012-07-07 @ 15:21:35 - URL: http://hhana.blogg.se



Avsändare: Anonym

mer :D

2012-07-07 @ 20:16:55 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback