Published: 2012-07-26 Time: 21:24:29 Filed Under:

Kapitel 81 - Paradise with me you're winning girl, you don't have to roll the dice

PREVIOUS: ''Det ska jag göra!'' lovade han. hans leende och skratt gav mig pirr  hela kroppen, hans solbrände hy och bruna ögon, det svarta håret. Jag skakade på huvudet 'Sluta Ariana, du kan inte tänka så, Justin sitter precis bredvid dig' sa en röst inom mig medans en annan röst sa åt mig att det var okej, att jag skulle fortsätta. Jag log mot honom och lutade mig tillbaka i min stol och blundade, Justin flätade in sina fingrar i mina och smekte min hand med tummen.
''Sov babe, resan är jättelång''
Innan jag hann tänka ordet av hade jag lutat mig mot Justins axel och blundat, allting blev svart.
(Bora Bora, verkligen ett ställe man vill åka till, sjukt snyggt där!)
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
jag kollade ner på Ariana som satt lutad mot min axel och sov, hon såg så lugn och fridfull ut. Jag böjde mig ner och pussade henne på pannan, Adam kollade på oss och log, jag besvarade hans leende och lutade sedan mitt huvud mot Ariana's. Vi skulle snart mellanlanda i Chicago där Adam skulle hoppa av. Jag ville inte förstöra överraskningen och berätta för henne att vi skulle till Bora Bora. Bora Bora ligger i ögruppen sällskapsöarna och ligger cirka 260km nordväst om Tahiti, Paradiset som det kallas. Jag har länge vetat att det har varit hennes dröm att åka dit och nu hade vi chansen, så varför inte? Vi var inne i månaden november i slutet av år 2011 och jag ville ge henne något som hon kan minnas 2012 och såg det här som bästa valet, både jag och hon gillar det och har alltid velat åka dit. Det här är första gången jag åker dit så jag vet lika lite som henne. Vi har varit tillsammans i 1 år och det känns som en dröm, en dröm jag aldrig vill vakna upp ur, som folk brukar säga: är det här en dröm så vill jag inte vakna upp. Det här var bara en börja till min överraskning, på nyår tänkte jag fixa ihop något, som en start på ett nytt år och som en början på vårt andra år tillsammans. Hade jag kunnat så hade jag gett henne hela världen utan någon tveka. En sekund utan henne kändes som 1000 år och varje gång jag bråkade med henne kändes det som om någon stack en kniv genom mitt hjärta. Jag och Ariana har gått igenom tårar,skratt tillsammans och det här kändes alldeles rätt. Känslan jag får varje gång hon rör mig eller när hennes mjuka läppar möter mina. Ariana öppnade sina ögon och kollade trött upp på mig.
''Hejsan'' flinade jag och log mot henne, hon log tillbaka och kysste mig mjukt. Hon kollade på sidan och såg Adams säte vara tomt.
''Vart tog han vägen?'' frågade hon och kollade ledsamt på mig.
''Han hoppade av för en stund sen'' sa jag och hon sjönk ner i sätet, jag kramade hårt om hennes hand och försökte muttra upp henne, tillsist kunde jag inte stå ut mer, min svartsjuka tog över.
''Vad är det som är så viktigt med honom? varför helt plötsligt älska honom sådär?!'' frågade jag argt och Ariana ryckte till.
''What the fuck?''
 
ARIANA'S PERSPEKTIV:
 
Justin höjde sin röst och snart satt alla och kollade på oss, jag försökte lugna ner honom men han verkade inte ett dugg bry sig om vad jag har att säga.
''SLUTA!'' skrek jag och alla på planet där bak blev helt tysta och kollade bak på oss, justin spärrade upp sina ögon. Justin kollade sig runt och bad om ursäkt till dom sedan vände han sig mot mig.
''Vad var det där?'' frågade han och höjde på ögonbrynet, som om han inte var med, som om han själv inte hade startat hela det här skitet, jag verkligen står inte ut med hans svartsjuka längre. Han kanske dör inombords men för mig är det dubbelt så värre.
''Bara håll käften innan jag gör något vi båda kommer ångra'' varnade jag och flyttade mig till Adam's plats.
''Aria-''
''låt.mig.vara''
Justin började gå mig på nerverna och det märkte han alldeles snart, det var första gången vi bråkade så officiellt framför publik. Hade jag vetat att det skulle sluta såhär hade jag kanske aldrig blivit tillsammans med honom. Visst var han underbar och ibland helt perfekt men ibland blev han bara för mycket som tillexempel nu då hans ilska tog över. Jag kände Justin's blickar bränna mig i nacken men jag fortsatte att kolla ut genom det lilla runda fönstret. Det här kanske inte är menat att vara, vi kanske inte är menade för varandra, Vi bråkar allt oftare nu och det är bara om småsaker, jag orkar och vill inte mer. Det var första gången Justin reagerade såhär eller ens höjde sin röst när han blev arg, ville han argumentera? BRING IT. I got my capslock on.
''Ariana'' mumlade han och smekte min hand, jag ryckte åt mig handen och stirrade på honom med tårar i ögonen så han kunde se hur mycket han har sårat mig. det började pipa och en tecknad figur med en bälte över bröstet visades på den lilla skärmen, jag satte på mig bältet och lutade mig tillbaka, vi skulle äntligen landa vart vi nu skulle någonstans. Det här kommer inte vara en lyckad resa det känner jag redan på mig. De negativa tankarna började ta över min hjärna och monstret inom mig som jag hade dödat för flera år sen började återupplivas. Jag ville inte bli den personen som var uppkäftig mot allt och alla och gjorde dumma saker igen.
''snälla prata med mig Ari'' Justin flyttade sig till sätet i mitten så han kom närmare mig, han la sin hand över min och kramade den hårt och kollade på mig med bedjande ögon. Han lyfte upp min hand och förde den mot sin mun och kysste mjukt mina knogar. En tår trillade ner för min kind och Justin torkade bort den med sin tumme.
''Jag hatar att se dig ledsen, det gör ont och veta att jag är orsaken''
''Om du nu gör det så hade du inte behövt vara så jälva pain in my ass!''
''älskling...''
''kalla mig inte det'' mumlade jag och såg hur han stelnade till och kollade på mig med en tom blick, han kollade ner på sina händer och flyttade sedan tillbaka till sin plats där han först satt.
 
Jag började lossa på skärpet och reste mig upp, ställde mig bakom Justin och började gå ut ur flygplanet. Justin kollade på mig då och då för att se ifall jag fortfarande var bakom honom, när vi kom ut till flygplatsen så tappade jag hakan, var vi verkligen i Bora Bora? Paradiset? Det här var overkligt, jag kollade på justin som inte ägnade någon tid till att kolla bak på mig, jag visste att han var arg för det som hade hänt och jag ville inte göra allting värre än vad det redan var. Istället för att gå bakom honom så dök jag upp vid hans sida och gick bredvid istället, han kollade på mig och jag gav honom ett osäkert leende. Han gick ut ur flygplatsen och hoppade direkt in i en bil som stod parkerad framför ingången, jag höjde på ena ögonbrynet. Brydde han sig inte vem som var i den? det kan ju vara vem som helt, från en pedofil till en mördare. Men jag såg snart justin's namn stå på bilen, jag hoppade in efter honom och satte mig i baksätet bredvid justin och Kenny. Kenny's blick vandrade mellan mig och Justin. justin förstod nog vad han menade för att han nickade bara på huvudet. Kenny la huvudet på sned och kollade ledsamt på Justin.

Kommentera babes!
ni blev förvånad, right?
första gången på länge ni får 2 kapitel på 1 dag, tror nog jag ska bli mer aktiv eller vad säger ni?
ska äta & snart dra till Helsingborg-festivalen :D
någon som bor i närheten?

Kommentarer
Avsändare: Elin

Älskar verkligen din novell, den är sjukt bra! :)
Hoppas att det kommer upp två kapitel oftare.

Själv önskade jag att jag hade en sån pojkvän som Justin är i denna novellen ;)

Hoppas du får en bra kväll! <3

Svar: haha tack, det kommer de hoppas jag, men det kanske inte blir två långa utan typ korta.en vacker dag kommer du få en sån kille ;)
Tack så mycket! <3
None None

2012-07-26 @ 21:46:31 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-07-26 @ 22:39:07 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: hana

Omg blev helt förvånad att det kom 2 kapitel idag älskar den stort fan här :-D

Svar: blev själv oxå förvånad att jag orkade skriva ett till! :D
None None

2012-07-26 @ 23:42:57 - URL: http://hhana.blogg.se



Avsändare: Anonym

skulle vara awesome :D
meer! men nu börjar ja bli såhär orolig igen, dom får inte göra slut!!!

Svar: hahaha jag har planer you know ;)
None None

2012-07-27 @ 01:26:43 -



Avsändare: mimmi

Braaa!! Skulle se Loreen men ingen vuxen kunde hänga Me.

Svar: jag såg henne! Aw det var synd :/
None None

2012-07-27 @ 01:42:28 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback