Published: 2013-05-29 Time: 20:05:00 Filed Under: A dash of love

40 - Jealous Justin?

PREVIOUS: ''Ses älskling, smsa mig om du vill något'' säger jag mjukt och försöker låta romantiskt vilket jag lyckas lätt med genom att se på Heather's och Eponine's ansiktsuttryck.
''Naaaaw'' säger båda i kör och lägger huvudet på sned. Jag flinar och öppnar dörren. Innan jag stänger den efter mig blinkar jag med ena ögat mot Cosette och slickar mig runt läpparna. 
 
Tumblr_mezi65sn6u1rhrfkwo1_500_large
 
Cosette's perspektiv:

Under dem timmarna Justin var borta har jag tänkt igenom min situation. Justin har erkänt sina känslor för mig och jag måste göra detsamma. Jag måste verkligen berätta för honom hur jag känner. Jag vill inte gå runt och bära på dessa känslor som tynger mig. Nu när jag vet att han känner detsamma så vet jag inte vad jag väntar på.
''Babe?'' ropar Justin från köket. Jag tar ett djupt andetag och reser mig upp, jag måste göra det nu. 
Det här är min enda chans, jag har ingenting att förlora. 
''Justin vi måste prata!'' säger jag fort och håller andan. Han vänder sig om så han möter min blick och rynkar på pannan. Justin är så söt när han står där utan tröja och tuggar på en bulle. Jag leker nervöst med mina fingrar och Justin lägger ifrån sig bullen och kommer sakta fram till mig.
''Babe? Vad har hänt älskling?'' frågar han någorlunda oroligt. Jag tar ett djupt andetag och blundar för att samla alla mina tankar. Jag ställer mig på tå och tar Justin's ansikte mellan mina händer och pressar ihop våra läppar. 
Det här är inte tillräckligt för att få honom att förstå. Vad ska jag mer göra?
Justin slingrar sin arm runt min midja och trycker mig tätare intill hans kropp. Jag släpper hans ansikte och lägger mina armar runt hans hals istället. Hans mjuka läppar masserar försiktigt mina och Justin's andra hand vilar på min nacke. 
''Vad är det Cosette?'' viskar han mot mina läppar och kysser dem mjukt igen.
''Justin jag vet inte hur jag ska säga detta..'' mumlar jag och tar ett djupt andetag. Justin kramar mig hårt och borrar in sitt ansikte i min halsgrop. 
''Litar du på mig Cosette?''
Den frågan förvånade mig. Litar jag på Justin? Det gör jag. Jag litar på att han inte ska behandla mig illa. 
Jag litar på att han inte håller saker gömda för mig förutom saken med Selena. Jag litar bara på honom helt enkelt. Det förvånar mig att jag under en så kort tid har börjat lita på Justin, i vanliga fall har jag jättesvårt med att lita på folk. Men Justin gör allting så rätt, han vet vad han ska säga i svåra situationer. 
Fast jag stenvägrar säga det högt så är Justin verkligen en inspiration för alla där ute. Justin kollar på mig med en frågandes blick, jag nickar. Jag litar på Justin mer än vad jag litar på mig själv och det skrämmer mig.
Hans mungipor åker upp i ett stort leende och Justin kramar mig hårt och hans läppar bränner min hals i en mjuk kyss.
''Då kan du lita på att jag inte kommer bli arg eller någonting älskling'' viskar han och smeker min kind med baksidan av han fingrar. Jag ler stort och lägger min hand över hans.
''Justin, jag...-'' jag suckar högt och förbannar mig själv för att jag är så feg. Justin kommer inte göra någonting förutom att bli glad för att hans känslor är besvarade, ''...- jag tycker om dig, mer än en vän'' säger jag snabbt och försvinner från köket. Jag springer ut ur huset och in till skogen. Mitt hjärta dunkar snabbare än normalt och en lättnad sköljer över mig. En lättnad över att jag har fått saken som har varit som en börda för mig sagt. 
 

Justin's perspektiv:
 
''Justin, jag... jag tycker om dig, mer än en vän'' hennes ord ekar i mitt huvud och mitt hjärta hoppar över femhundra miljoner slag. Aldrig har jag känt mig så här glad. Stället Cosette stod på för tre sekunder sen är alldeles tom och min hand hänger kvar i luften. Hon har sagt det Justin, hon har bekfräftat sina känslor skriker en röst full med glädje i huvudet på mig. Ett skratt lämnar mina läppar och jag går ut från köket. 
Jag bestämmer mig för att gå ut och leta efter Cosette. Jag vill inget annat förutom att hålla henne i mina armar och kyssa hennes mjuka läppar hårt. Jag har väntat på det här väldigt länge och nu när vi väl har erkänt våra känslor för varandra så tänker jag inte bara låta det gå. Vi måste åtminstone försöka få detta att fungera, vi måste ge det en chans. 
''Aye bro, jag har letat efter dig!'' ropar Drake glatt och Jaden kommer skuttandes bakom honom. 
''Eh, har inte tid nu. Ska hänga lite med Cosette''
''Kan du inte göra det senare ikväll bro? Vi har knappt sett dig dessa två veckorna vi har varit här. Det är två veckor kvar kan du inte åtminstone spendera någon timme med oss?'' utbrister Jaden och slänger ut med armarna. Jag kollar på honom i några minuter, han har faktiskt rätt. Dessa dagarna vi har varit här så har Cosette varit allt jag har brytt mig om. Har inte umgåtts med mina grabbar i någon timme alls förutom tidigare idag. Jag nickar instämande och fuktar mina läppar.
''alright, ska vi ut och festa som gamla tider?'' flinar jag och killarna börjar jubla. Usher kommer flinandes ner från trapporna och jag ger honom ett snett leende. 
''Jag hänger på, tjejerna då?'' frågar Usher och lägger armarna i kors. Jag rycker på axlarna.
''De får hänga med om dem vill, their choice'' säger jag som om det vore den mest uppenbaraste saken och rycker på axlarna. Usher nickar förstående och fuktar också sina läppar. Drake och Jaden lägger ifrån sig sina brädor och slänger sig på soffan.
''Vi går ut när tjejerna har kommit hem, vilket innebär om några timmar'' flinar Drake och vi alla nickar. 
 
Bakdörren öppnas och stängs och våra blickar riktas mot dörren. Cosette smyger försiktigt fram och stannar när hon märker att vi kollar på henne.
''Hej'' mumlar hon och sträcker på sig så hon ser längre ut. Hon vägrar möta min blick och går förbi oss.
''Ska du med ut och festa om någon timme?'' frågar Drake och hon vänder sig om och möter hans blick. 
En besvikelse sköljer över mig, har hån ångrat att hon berättade sina känslor för mig? Vill hon inte att det ska hända någonting mellan oss? Varför puttar hon bort mig? Vill hon inte ha mig i sitt liv?
''Eh..-''
''Vi alla ska!'' avbryter Heather glatt och går ner för trapporna med Eponine efter sig. Hon kollar busigt på Cosette och blinkar med ena ögat. Någonting är på G, det är det alltid när Heather ger de ansiktsuttrycket. 
Eponine och Cosette spricker upp i ett varsitt stort leende och nickar snabbt.
''Vi är på!'' utbrister Cosette glatt och ett flin bildas på Eponine's läppar. 
''Looks like they're planning something!'' skrattar Usher och Cosette himlar med ögonen. 
Hon går fram till Usher och jag höjer på ena ögonbrynet. När har dem blivit vänner igen? Usher sträcker på sig och kysser mjukt Cosette's käkben. 
''Jealous Justin?'' flinar Drake och jag skakar på huvudet.
''Hon är min och bara min, har inget att oroa mig över'' skrattar jag och blinkar med ena ögat mot Cosette. 
En röd nyans sprider sig på hennes kinder och alla brister ut i skratt. 
''Jag har faktiskt inte sett er kyssas, kan vi få se det live nu?'' flinar Jaden och jag himlar med ögonen. 
Cosette reser sig upp och tre sekunder senare hoppar hon in i min famn. Hon böjer sig fram och pressar ihop våra läppar i en passionerad kyss. 

woopwoop, där kom det äntligen fram :')

Kommentarer
Avsändare: Cindy

Yeeey!

2013-05-29 @ 20:20:38 -



Avsändare: Emelie

Bra! :D
Mer !!

2013-05-29 @ 21:35:18 -



Avsändare: Celebnovell

Gud vad jag har längtat efter det! :)♥
Ville inte att kapitlet skulle ta slut!

2013-05-29 @ 21:50:24 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Avsändare: Anonym

Love it

2013-05-29 @ 22:16:39 -



Avsändare: Kelly

Äntligen!!!

2013-05-29 @ 22:56:46 -



Avsändare: Victoria

Aww gulligt slut! Riktigt bra :)

2013-05-30 @ 06:31:54 -



Avsändare: Olivia

MER!! :D När kommer nästa? OMG, asså jag älskar din novell, den e såååå bra! kan de inte bli dirty me justin och cosette? typ.. snart? :) hehe.. ASSÅ mermer, btw, ÄLSKAR DEN KAN INTE SLUTA LÄSA OMG!

2013-05-30 @ 08:21:09 -



Avsändare: Michelle

Haha jag gillar slutet med Jaden och kyssen och jag gillar hela kapitlet och OMG hon sa att hon älskar Justin :O

2013-05-30 @ 20:42:12 -



Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!

2013-05-30 @ 20:52:30 -



Avsändare: .

grymt bra!

2013-06-02 @ 11:53:33 -



Avsändare: Anonym

NÄR.KOMMER.DE.MERA

2013-06-02 @ 11:54:48 -



Avsändare: Biebstoory

Hej! Skulle du vilja göra länkbyte med mig? Kram!♥

2013-06-02 @ 12:27:46 - URL: http://biebstoory.blogg.se



Avsändare: Anonym

Du är bäst!<3

2013-06-03 @ 11:42:41 -



Avsändare: Anonym

Du är bäst!<3

2013-06-03 @ 11:43:00 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback