Published: 2013-05-18 Time: 21:49:00 Filed Under: A dash of love

36 - I want you so bad

PREVIOUS: ''Nej, jag vill gå med dig och ingen annan'' mumlar jag och lutar mitt huvud mot hans axel.
Justin pussar mig på huvudet och drar mig närmare sig.
''Jag kommer gottgöra dig, jag lovar'' säger han och smeker försiktigt min kind innan han böjer sig ner och masserar sina läppar mot mina.
 
Large

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Att hon vill gå med mig och ingen annan värmer hela min kropp och fjärilarna som tidigare inte fanns där kommer flygandes tillbaka. Jag har en känsla av att jag har gjort henne besviken. Balen som hon har längtat till i flera år är äntligen här och hon tänker inte åka dit för att Jazzy är i sjukhuset och hon vill vara med mig istället. 
''Cosette, jag vet hur mycket du har längtat. Är du verkligen säker?'' frågar jag och pussar hennes käkben.
''Ja, ja jag är säker'' försäkrar hon mig men ändå känns hennes ord inte riktiga utan att hon har tvingat sig ur dem. Fast hon har sagt till mig hundra gånger att det är okej så är det fortfarande en del av mig som inte tror på det, som inte vill tro på det. 
''Kom vi åker hem'' säger jag och reser mig upp med Cosette i famnen. Hon kollar förvånat på mig och jag rycker på axlarna. Jag och Cosette går hand i hand till cafeterian där alla andra sitter medans Jazzy sover lugnt i sin sjukhussäng, nu när hon mår bra så kan jag och Cosette åka hem. Vi har en jobbig dag framför oss, inatt åker vi tillbaka till Rio och när vi ändå inte ska till balen så kan jag ringa några samtal och fixa något romantiskt. 
Cosette kunde bara lämnat mig och åkt till balen och haft kul men ändå valde hon att stanna vid min sida. 
Ett leende leker sig på mina läppar och Cosette kollar nyfiket på mig.
''Det är inget'' säger jag och kysser mjukt hennes fylliga läppar. 
''Mamma pappa, jag och Cosette vi åker hem nu. Vi har en jobbig dag framför oss och inatt åker vi tillbaka till Rio'' säger jag och drar Cosette tätare in till mig. Det känns tryggt att ha henne där, det känns bra. 
Mamma reser sig upp och går fram till mig och drar in mig i hennes trygga omfamning.
Där jag så många gånger har hittat tröst och kärlek. Jag kramar henne hårt tillbaka samt pussar henne på hjässan. Pappa och Erin ställer sig också upp och ger mig och Cosette en varsin kram.
Pappa berättar att det är okej att jag åker hem, att jag förtjänar det. Än en gång tackar både Erin och pappa Cosette för att hon har räddat livet på Jazmyn, flickan som betyder mer än livet för mig. 

''Har du tagit alla dina saker nu Justin?'' frågar Cosette när jag kom ut från Jazzy's rum efter att ha sagt hejdå och pussat henne på pannan. Hon har fortfarande inte vaknat och pappa lovade att ringa så fort han fick veta någon information. Jag nickar och flätar ihop våra fingrar, vi går självsäkert ut ur sjukhuset och Cosette fiskar upp nycklarna från sin bh.
''Du kunde sagt att nycklarna låg där så hade jag själv tagit upp dem'' skämtar jag och blinkar med ena ögat mot henne. Hon slår mig skämtsamt på armen och ett busigt flin leker på hennes läppar.
''Är det nu jag ska köra upp dig mot min bil?'' flinar jag och hon slickar sig sexigt runt läpparna för att reta upp mig. Great, hon lyckas reta upp mig och mina andetag blir allt djupare och snabbare.
''Är något fel?'' frågar hon sexigt och lutar huvudet på sned som gör att hela hon strålar av skönhet. 
Jag ignorerar hennes fråga och öppnar bildörren till henne. Ett skratt lämnar Cosette's läppar och hon hoppas in i bilen. Hennes shorts sitter så sexigt över hennes rumpa och jag kan inte låta bli att titta.
Tror hon verkligen att jag låter detta passera så har hon verkligen något att se fram emot.
Jag springer över till andra sidan och startar bilen innan jag kör ut från parkeringen.
Jag gasar mer än vad jag behöver, alldeles för ivrig för att komma hem. 
Cosette böjer sig fram och börjar mjukt kyssa min favorit plats, under örat. Hennes läppar rör sig mjukt över min hals och små lätta stön lämnar min mun.
''Cosette..'' stönar jag mjukt och försöker hålla mig på vägen så jag inte kör och krockar med någon. 
''Vad är det Justin?'' frågar hon sexigt i mitt öra och biter min örsnibb.
''Cosette, jag kör. Vill du inte dö som en sjutton åring så ger jag dig rådet att backa'' säger jag mellan sammanbitna käkar. Hennes hand som innan låg på hennes knä börjar försiktigt klättra upp för mitt lår och stannar vid insidan nära min kompis. 
''Cosette förhelvete!'' väser jag ilsket och drar upp hastighetsmätaren. Mormors hus kommer inom mitt synfält och aldrig har jag varit mer tacksam än nu. Jag parkerar utanför mormors hus uppe på uppfarten och stänger av motorn. Jag drar ner Cosette's säte i liggandes position och gränslar henne. 
''Fan ta dig!'' morrar jag och börjar ilsket kyssa hennes hals och över hennes nyckelben.
Jag slänger hennes keps på mitt sätte och tar hennes händer i mina och lägger dem över hennes huvud.
''You like it rough, huh?'' min fråga låter mer som ett påstående och jag pressar hårt ihop våra läppar. 
Cosette's ben är slingrade runt min midja och jag börjar försiktigt gnida mig mot henne för att bevisa vilken effekt hon har på mig. På bara dem små kyssen över min hals och hennes hand som klättrade upp för mitt lår gjorde hon min kompis hård. Jag börjar snabbare gnida mig mot henne och små stön lämnar hennes läppar.
Cosette flätar sina fingrar i mitt hår och trycker mig närmare sig.
''Du är så fucking vacke babe!'' viskar jag i hennes öra och tar i kanten av hennes tröja. Innan hon hinner protestera har jag redan dragit den över hennes huvud. Hennes enorma bröst som skulle passat perfekt i mina händer väntar på mig och jag börjar mjukt kyssa henne mellan hennes bröst.
''Justin det räcker'' säger hon och puttar bort mig. Jag ger ifrån mig ett frustrerat skrik och sätter mig på min plats igen. Jag kollar ut genom fönstret och slickar mig runt läpparna. Hur långt skulle hon vågat gå med mig egentligen? Hon verkade inte göra något motstånd förrens nu, kan hon fortfarande inte förlåta mig? 
 
''Kom vi går in'' säger jag och avbryter tystnaden. Min kompis har äntligen lugnat ner sig och jag stiger ut ur bilen och fortsätter in mot huset utan att bry mig om Cosette är bakom mig eller inte.
Jag hälsar kort på mormor som står inne i hallen innan jag går förbi henne och sätter fart mot mitt rum.
Hon ger mig frågandes blickar som bränner min rygg, med en hård smäll smäller jag igen dörren och lägger mig ner på sängen. Cosette's röst hörs på nedervåningen och jag har ingen aning om varför jag reagerade så, är det bara för att jag vill att hon ska känna något för mig? Min mobil börjar ringa och Drake's namn lyser upp displayen
''Aye bro!'' säger jag och försöker låta glad.
''Aye lil' bro, what's up?''
''Nej ingenting'' mumlar jag och lutar mina armbågar mot knäna. 
''Du och Cosette åker hit inatt, right?''
''Yes, vi åkte aldrig till balen för att Jazzy ligger inne på sjukhuset. Feelin' guilty''
''Hörde vad som hände med Jazzy, glad att hon mår bra och Cosette, she's a keeper'' 
''Yupp''
''Berätta för henne vad du känner bro, det kommer förändra saker mellan er och jag tror att hon känner detsamma'' Jag suckar lågt och möter min egen blick i spegeln. Det är enklare sagt än gjort, det känns konstigt att känna så här för Cosette när jag tidigare bara har sett henne som en nära vän. Den här känslan har alltid funnits där men jag har aldrig riktigt gett det min uppmärksamhet. 
''Jag vet inte Drake, jag är nog mest rädd för hennes reaktion''
''Det kommer gå bra, ni löser det. Det gör ni alltid'' Hans ord fick mig att tänka tillbaka på konversationen jag och Cosette hade. Då jag uttalade precis samma ord som han gör nu:
 
''Jazmyn, Jaxon kan jag få låna min flickvän lite?'' frågar jag och reser mig upp. Mina båda småsyskon kollar surt på mig och putar med underläppen. 
''Hon är strax tillbaka, lovar!'' säger jag och pussar båda två på pannan. Jag flätar mina fingrar med Cosette's och leder henne ut på den lilla altanen. Jag sätter mig ner i den sköna soffan och drar ner henne i mitt knä.
''Cosette, jag vill inte att du ska vara sur på mig. Det är ingen lösning''
''Justin, jag är inte van vid detta''
''Vid vadå?''
''Att ha någon som bryr sig om mig, någon som säger åt mig vad jag ska göra och inte göra'' 
''Jag gör det för att jag bryr mig om dig. Inte för att jag gillar bestämma över dig'' viskar jag mot hennes läppar och kysser dem mjukt. En hög suck lämnar hennes läppar och jag trycker henne hårdare mot mig. 
''Vi kommer lösa detta Cosette, det gör vi alltid''
 
''Ja det kommer vi, det brukar vi alltid'' säger jag till Drake och ler åt tanken som leker sig runt i mitt huvud. 
Tänk hur Cosette skulle kännas under dina händer. Hur hon sku..- Jag skakar på huvudet och koncentrerar mig istället på samtalet med Drake. Han pladdrar på om att han och Usher har snackat mycket om Cosette's festande och även vårt förhållande. Jag bara hummar och mm:ar på rätta ställen, tror jag.
''Men lil' bro, måste dra nu. later''
''Later'' säger jag och lägger på. Jag reser mig upp och går ner för trappan och in till köket där jag alltid brukar hitta Cosette. Hon står och diskar samtidigt som hon snackar med mamma, jag ger mamma ett leende innan jag smyger upp bakom Cosette och lägger mina armar runt hennes midja. 
''Du är vacker när du står och diskar. Ett plus i hörnet att du har ett så sexigt ass'' viskar jag sexigt i hennes öra och kysser mjukt henne på hennes favoritplats under hennes öra. Jag känner hur Cosette stelnar till i mina armar och att hennes ben nästan förräder henne. 
''Oroa dig inte babe, jag kommer fånga dig när du faller'' 

kommentera (a)
När tycker ni att dem ska avslöja sina känslor för varandra? :')

Kommentarer
Avsändare: Liv

Awesome kapitel

2013-05-18 @ 22:17:13 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra ! :)

2013-05-18 @ 22:38:32 -



Avsändare: .

asbra!
dom måste börja visa känslor för varandra i nästa kapitel, roligare att läsa då!

2013-05-19 @ 01:00:27 -



Avsändare: .

asbra!
dom måste börja visa känslor för varandra i nästa kapitel, roligare att läsa då!

2013-05-19 @ 01:00:33 -



Avsändare: Miranda

jag tycker dom ska typ göra det vid kapitel 40 eller nåt ;)
jättebra :)

2013-05-19 @ 09:56:36 -



Avsändare: Michelle

Jag älskar det!

2013-05-19 @ 10:33:27 -



Avsändare: kajsa

hej jag älskar din novell, eller vad man säger ;) men kan inte du typ göra ett eller två kapitel om att du går tillbaka i tiden och skriver om allt som hände mellan dom. asso i perspektiv, det skulle vara as bra. skulle älska att läsa de

2013-05-19 @ 11:12:10 -



Avsändare: Anonym

braaaaa!!! <3

2013-05-19 @ 11:24:41 -



Avsändare: Loreen

Under resan till Rio(: Eller att han skriver en lapp? Heh jag vet nt

2013-05-19 @ 14:33:34 -



Avsändare: Victoria

Meer! Jag tycker de ska avslöja sina känslor för varandra på planet. :)

2013-05-19 @ 14:41:03 -



Avsändare: Anonym

Jag tycker hon inte ska förlåta han så snabbt! Hihi Jag tycker det är kul när dom bråkar oså.. Du skiver helt otroligt bra! Önskar jag skrev som dig!!! Kram

2013-05-19 @ 21:31:56 -



Avsändare: Celebnovell

Vill nog att de ska hålla på såhär ett tag till innan de avslöjar sina känslor! Väldigt underhållande att läsa det! :P♥

Svar: whooops, already done :$ <3
None None

2013-05-20 @ 15:42:31 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback