Published: 2013-05-15 Time: 18:23:00 Filed Under: A dash of love

34 - God knows what

PREVIOUS: Fast än han försöker bestämma över mig så gör han inte det för att han tycker om mig. Han gör det för att han bryr sig om mig.
''Hoppas du vet att jag alltid kommer finnas här för dig Cosette, jag bryr mig om dig'' säger han och pressar ihop våra läppar till en passionerad kyss. 
 
 
COSETTE'S PERSPEKTIV:

''Cassie!'' ropar Jazzy och hoppar upp på sängen och sätter sig rakt på min mage med en sån kraft att jag mer än rycker till innan jag slår upp mina ögon. 
''Jazzy'' stönar jag irriterat och puttar ner henne på sängen bredvid hennes bror. Justin lyfter på huvudet och kollar på Jazzy med sömniga ögon. Han lägger en arm runt hennes midja och drar henne tätt intill hans bröstkorg och somnar om. Strax blir Jazzy's bruna ögon tunga och hon faller in i en djup sömn. 
Jag suckar högt och slänger täcket åt sidan innan jag reser mig upp och gör min väg över till badrummet. 
En snabb dusch sitter absolut inte fel. Svetten rinner ner för min tinning och jag torkar snabbt väck det med baksidan av min hand. Det kalla sköna vattnet rinner ner för min kropp och sköljer av svettet som har bildats under natten. 

Jag knyster håret så allt vatten rinner ur och virar sen en handduk runt min kropp. Dörren slängs upp och Justin står där flåsande, jag höjer på ena ögonbrynet och tackar Gud ovan att jag hann vira handduken runt min kropp. 
''Du dröjde, skulle bara se om det hade hänt dig något'' säger han och kliar sig på nacken. Ett fnitter lämnar mina läppar och jag går förbi honom ut till rummet. Jazmyn ligger fortfarande kvar på sängen och till min förvåning ligger Jaxon bredvid henne. Jag ler åt de fina barnen som sover och håller om varandra innan jag går fram till Justin's gaderob.
''Jag har inga kläder med mig, allt ligger hos Eponine så jag lånar kläder av dig'' säger jag och öppnar hans gaderob. Det enda jag har här som är mitt är rena underkläder. Jag går in i hans walk-in gaderob och stänger dörren efter mig. Jag slänger snabbt på mig underkläderna, utan förvarning slängs gaderobsdörren upp och Justin går in som ingenting har hänt. Jag himlar med ögonen och rycker åt mig hans gråa mjukisbyxor som jag snabbt tar på mig och börjar med pekfingret söka upp och ner bland alla hans miljontals kläder efter ett linne. 
Justin's armar slingrar sig runt min midja och hans läppar börjar kyssa skinnet på min hals och ner till min axel. 
''Justin..-'' mumlar jag och han avbryter mig med att plasera en mjuk kyss på mina läppar.
''du är vacker Cosette'' viskar han och kysser mig en aning hårdare denna gången. Jag ger honom ett svagt leende och han rycker åt sig ett linne och slänger det till mig. Han vänder på klacken och går ut.
''Tack!'' ropar jag efter honom och drar snabbt och enkelt på mig linnet och traskar duktigt efter honom ut från gaderoben. Justin står på alla fyra över båda sina småsyskon och försöker väcka dem. 
''Jazmyn Jaxon, vakna!'' säger han otåligt och pussar dem mjukt på kinden. Jazmyn gäspar stort och sätter sig upp, detsamma med Jaxon. Båda lägger armarna runt Justin's hals och han bär upp dem i famnen. 
''Nu åker vi till havet!'' säger han glatt och jag kollar storögt på honom. Jag sneglar på klockan och ser att den redan är 12, har den verkligen hunnit springa så mycket på så kort tid? 
''Men min bikini är hos Eponine''
''Säg något du inte har där..'' muttrar Justin sarkastiskt och viftar med handen mot Eponine's hus. 
Jag tar ett djupt andetag och biter mig i tungan så jag inte spottar ur mig något elakt innan jag springer ner för trapporna och barfota springer jag på asfalten över till Eponine's hus. Dörren slängs upp och Eponine står i dörröppningen med en macka i handen. Jag snappar åt mig mackan och klampar surt in.
''Vad har hänt?''
''Förutom att Justin förbjuder mig att göra saker och ting så vill han åka till havet nu!'' fräser jag och börjar gå mot hennes rum.
''Fan vad det ska finnas trappor över allt'' muttrar jag lågt för mig själv och tar min väska som fortfarande ligger på samma plats som igår fast på golvet istället för sängen. Jag går ut från hennes rum och ännu en gång går jag ner för trapporna. Trappor, trappor, trappor överallt. Man kan inte gå någonstans utan att man måste gå ner eller upp för någon trappa och det börjar bli jävligt jobbigt. 
''Ses!'' säger jag och kramar henne snabbt innan jag för andra gången går över asfalten fast till Justin's hus. 

''Är det här snyggt?'' frågar jag Justin och skruvar mig framför spegeln. Han lyfter blicken från sin mobil och biter sig i läppen. 
''För snyggt för att bara vara en åktur till havet..'' muttrar han. Jag känner hur blodet i min kropp börjar koka och hur hela jag börjar ilskna till. Sen igår - rättar sagt - sen jag och Justin blev 'tillsammans' har han slängt spydiga kommentarer på vartenda liten sak jag gör. Lugn Cosette, räkna till tio. Sen när är ett par beigea shorts, vitt linne med peace-tecknet som är färgat i USA's färger och en Supreme keps ''för snyggt för att bara vara en åktur till havet?'' och ett par vita höga Converese må jag tillägga. Jag väljer att ignorera honom och vänder mig om så jag står med ansiktet mot Justin som fortfarande kollar ner i sin mobil och gör Gud vet vad. 
''Ska vi åka eller?'' frågar jag otåligt och lutar all min tyngd på mitt vänstra ben. Justin slänger över benen över sängkanten och reser sig upp. Han flätar ihop våra fingrar och börjar gå ner för trappan med mig tätt i häl. 
Justin's vita långarmade tröja sitter tight över hans bruna sexiga överkropp och hans svarta shorts sitter alldeles perfekt. Hans kläder sitter så perfekt som alltid, så som bara Justin kan få dem till att se ut. Även en trasig tröja kan se riktigt snygg ut på Justin. Även om jag inte vill erkänna det så är Justin riktigt snygg, men det är ingenting jag skulle säga högt. 
''Jazmyn Jaxon, är ni färdiga?'' ropar Justin och de kommer springande från köket med badkläderna på. 
Medans Justin drar på sig sina egna skor och hjälper sina småsyskon med att få på sig sina ytterkläder så står jag framför spegeln och överväger om jag ska byta om eller inte.
''Kommer du Cosette?'' frågar Justin och sträcker ut sin hand. Utan tvekan tar jag hans hand och börjar gå med honom ut till hans bil. Papparazzi's kameror bländar oss och jag skyddar för mitt ansikte med andra handen.
Något jag avskyr mer än att Justin försöker bestämma över mig och spindlar samt sega personer så är det dem här jävla papparazzi som inte har någonting för sig än att gå runt och ta foto på folk som inte vill. 
''Cosette sitter fram Jazmyn'' säger han åt sin lillasyster som springer över på andra sidan för att sätta sig fram.
''Det är okej, jag kan sitta här bak med Jaxon'' försäkrar jag honom och han skakar bestämt på huvudet.
''Cosette ska sitta fram, slut diskuterat'' 
Jazmyn klampar surt till baksätet och jag öppnar bildörren åt henne och ler lite svagt. Hon besvarar inte mitt leende utan hoppar bara surt in i bilen. Jag böjer mig in och drar sätbältet över hennes bröst och knäpper det.
''För din egen säkerhet'' säger jag och pussar henne mjukt på pannan. Hon lägger sina armar runt min hals och ger mig en hård kram som jag mer än gärna besvarar. 
 
''När är balen ikväll?'' frågar Justin medans vi går vid kanten av havet och kollar på när Jazmyn och Jaxon springer runt skrattandes och skvätter vatten på varandra. Ett leende bildas på mina läppar och jag vänder min blick mot Justin.
''Från 6 till 12''' säger jag. Han nickar och lägger sin arm runt min midja och drar mig till honom.
Justin böjer sig ner och pressar plötsligt ihop våra läppar. Jag lägger min hand på hans käkben och besvarar hans kyss. Justin biter försiktigt min underläpp och jag nekar hans inträde. Han drar sig snabbt tillbaka och flätar istället ihop våra fingrar.
''Kom, vi leker med dem!'' säger jag glatt och börjar springa ut i vattnet mot hans småsyskon med Justin bakom mig. Jazmyn's och Jaxon's klingande skratt hörs från några meters avstånd och jag böjer mig ner och bär oförväntat upp Jaxon i min famn.
''Hej baby'' ler jag och pussar honom mjukt på hans kind. Jaxon lägger sina armar runt min hals och pekar längre ut mot vattnet.
''Ska vi längre ut?'' frågar jag mjukt och han nickar. Jag börjar försiktigt gå i vattnet dit Jaxon har pekat. 
För varje steg jag tar så höjs vattnet några centimeter.
''Gå inte för långt ut baby!'' ropar Justin och jag viftar med handen över axeln som svar. 
''Räck..-'' Justin's oroliga skrik hörs klart och tydligt på flera meters avstånd och en rysning springer igenom min kropp och Jaxon börjar omedelbart gråta. Justin står chockad. Hans röst innehåller så mycket mer än bara orohet. Rädsla, panik, ånger, chock. Hela jag stelnar till som ett isblock. 
''JAZMYN!''

OMG VAD HAR HÄNT? :O
kommentera

Kommentarer
Avsändare: Anonym

Mer nuuuuu! Vill veta vad som hänt!
Jag seriöst älskar denna, så sjukt bra!

2013-05-15 @ 19:17:43 -



Avsändare: Celebnovell

Nej gör inte såhär! Varför måste det sluta så spännande? ♥♥♥

2013-05-15 @ 19:28:33 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Avsändare: Emelie

Jätte bra! mer :)

2013-05-15 @ 19:54:36 -



Avsändare: Liv

DUN DU D UN VAD KOMMER ATT HÄNDA !?!?! är så jävla nyficken !:D

2013-05-15 @ 20:17:35 -



Avsändare: Anonym

MEER!!!!!

2013-05-15 @ 23:26:19 -



Avsändare: Michelle

Jag älskar det hopas att Jazzy är okej

2013-05-16 @ 10:19:59 -



Avsändare: Anonym

grrrryyyyymt när kommer nästa ? <3

2013-05-16 @ 16:19:18 -



Avsändare: Karolina

OMG :O hoppas inget farligt har hänt henne!
Btw, älskar novellen. En av de bästa jag läst<3

2013-05-16 @ 17:18:22 -



Avsändare: Anonym

Omg! Skriv andra fort!!!

2013-05-16 @ 20:20:35 -



Avsändare: Alice

Meeer, så jävla bra!:)

2013-05-16 @ 21:17:23 -



Avsändare: Victoria

OMG shit pommes! Vad hände med Jazmyn? Sluta inte såå! :(

2013-05-17 @ 16:38:56 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback