Published: 2013-05-09 Time: 21:27:05 Filed Under: A dash of love

30 - this ain't over baby

PREVIOUS: ''Dem kallar på mig, måste gå!'' säger hon och innan jag har hunnit yttra något ord till har hon slängt på luren i ansiktet på mig. Något jag verkligen avskyr mer än spindlar, hajar och allt läskigt och något jag absolut inte tolerar. Speciellt när det handlar om henne. Jag tänker inte låta detta passera, hon ska få sitt straff. 
Cosette vet hur mycket jag avskyr det men ändå gör hon så, vad är hon för flickvän egentligen? Det är någonting hon döljer för mig, jag bara vet det.
 

COSETTE'S PERSPEKTIV:
 
''Jävlar vilka snygga killar det finns här!'' utbrister Eponine och kollar sig runt, jag nickar instämmande och kollar mig också runt. In fact, alla här är över 18 och riktigt snygga. Nästan som man tror att de precis har kommit ut från omslaget av en magasin. Eponine tar min hand och leder mig direkt till drickorna som är en bit bort, hon trycker upp ett röd platsglas i handen på mig och tar själv ett blå plastglas. Jag himlar med ögonen och dricker en klunk av den okända drickan. Vätskan rinner ner för min strupe och det bränner till men går snabbt över. 
''Vad är det för något?'' frågar jag nyfiket och tar en klunk till. Det är faktiskt godare än vad jag trodde. 
''Typ vodka blandat med redbull blandat med hallonsaft'' gissar Eponine och jag himlar med ögonen. 
Man blandar väl inte tre sorts dricka tillsammans och speciellt inte med redbull och vodka, eller?
''Åh, kommer du ihåg när du kunde göra det?!'' frågar Eponine exalterat och pekar på en kille och tjej som slår rondat-flickis-salto på sanden.
''Jag kan det fortfarande Pennie..'' muttrar jag och hon kollar förvånat på mig. 
''Det tror jag inte på, bevisa!'' säger hon och innan jag har hunnit yttra mig något ord till släpar hon mig till de okända killen och tjejen. 
''Hej, det där är jättecoolt!'' utbrister Pennie och den rödhåriga tjejen ger henne ett stort leende. 
Jag lägger handen för pannan och täcker ögonen i en gest som berättar att Eponine precis har skämt ut mig.
''Min bästavän här har varit en gymnast innan och hon kan med göra så- kunde, jag vet inte om hon fortfarande kan'' säger Pennie och jag vänder mig om helt så jag har ryggen mot dem. Mitt ansikte blir omedelbart rött och hett. 
''Visa oss!'' säger killen glatt och lägger sin hand på min axel. Jag vänder mig om och kollar osäkert på honom.
''Vill du att jag ska passa dig?'' frågar han och jag skakar på huvudet, jag klarar detta, jag måste klara det.
''Nej det är okej'' ler jag och ställer mig en bra bit ifrån dem så jag får sats. Nu kör vi Cosette. 
Utan att jag själv tänker på det känner jag hur luften slår mot mig, helt plötsligt böjer jag mig fram och slår först en rondat och efter det kör jag två flickisar i rad, sist men inte minst slår jag salto och landar på båda mina fötter i en markerad position. Jubel hörs och jag kollar mig runt, nästan alla har samlats runt oss för att titta på, en röd nyans når mina kinder och Eponine står en bit ifrån mig och hoppar upp och ned. Jag bugar mig skämtsamt för alla och ger dem ett stort leende. Känslan av att fortfarande ha en gymnastik del i sig är helt amazing, att bara flyga fram som en dans på rosor. 
''Alla återgår till sitt festande och drickande. Den rödhåriga tjejen kommer fram till mig med killen bakom sig, båda med ett stort leende på läpparna som jag glatt besvarar.
''Man märker att du har varit gymnast, du gör det med stil. Eric'' säger killen som antagligen heter Eric och sträcker fram handen. 
''Åh tack, Cosette!'' säger jag och jag vänder min blick mot tjejen.
''Ariana''
''Cosette'' säger jag och slappnar av en aning.
''Trevligt att träffas ladies men vi måste tyvär gå'' säger Eric med ett leende på läpparna och blinkar med ena ögat mot oss. Eponine tar ett hårt grepp och blir alldeles till sig. 
''Ah okej, men vi ses någon gång antar jag'' säger jag med en snutta ledsen röst men skakar snart av mig den. 
De nickar och några sekunder senare är det bara vi som stor kvar vid kanten av vattnet. 
''Nu festar vi natten lång baby!'' skriker Nathaniel och vinkar till oss. Vi springer skrattandes upp till honom och hoppar i hans famn. Nathaniel ger Eponine den blicken som lyckligtvis kan få alla tjejer att gå ner på knä.
Hans sneda leende och de vackra ögonen som man lätt drunknar i. Jag och Nathaniel har försökt vara mer än vänner med det funkade inte, vi var inte menade för varandra. Jag lät min svartsjuka få det bästa av mig och det förstörde vår kärleksrelation för jag slutade lita på honom för ingen anledning alls, jag lät tjejerna han snackade med som bara vänner komma mellan oss och slänga in massa skit i huvudet om att Nathan har varit otrogen vilket han faktiskt aldrig var. Tänk inte på det Cosette, du har Justin. Justin och ingen annan.
Plastglas efter plastglas rinner ner för min strupe och snart känner jag hur världen runt omkring mig börjar snurra. Mitt på dansgolvet står jag och Eponine och dansar som galningar.
''Hey babe'' viskar en mörk röst i mitt öra och börjar dansa tätt intill mig. Min rumpa trycks mot hans underdel och vi svänger hit och dit med musiken. Jag vänder mig om och möter de mest grönaste ögonen jag någonsin har sett. Jag puttar väck hans händer från mig och ger honom en svagt leende innan jag snubblar iväg för att hämta mer dricka. Min mobil börjar ringa och jag plockar snabbt fram den från bhn och ser Justin's namn lysas upp med suddiga bokstäver.
''Hej'' säger jag helt off och inte bryr mig om världen.
''Cosette vart är du? Är du full? Klockan är över 3, du skulle vänta på mig!'' frågorna sprutar ur Justin's mun.
''Jag vet inte.. Jag inte full'' skrattar jag och dricker ur mitt plastglas.
''Jag kommer'' väser han kallt och lägger på luren i ansiktet på mig. Jag rycker på axlarna och snubblar tillbaka till Eponine som nu dansar med Nathaniel intimt. Ett leende målas på mina läppar och jag står och stirrar på dem ett tag. Tillräckligt för att Justin ska hitta mig. 
''Ni följer med mig hem!'' väser han och tar ett hårt grepp om både min- och Eponine's arm. 
''Du har brytit regler från kontraktet'' viskar han i mitt öra så bara jag hör det och slänger sen både in mig och Eponine i bilen. Vi båda är alldeles för utmattade för att kunna säga någonting överhuvudtaget. Några ord som man inte kan urskilja lämnar Eponine's mun och helt från ingenstans brister jag ut i skratt. 
 
''Vet ni vad? Ni förtjänar sova kvar i bilen, godnatt!'' säger Justin argt och smäller igen dörren efter honom samt låser bilen. Jag lägger mig bekvämt i den här bilen som mer liknar ett hotell och låter mörkret omfamna mig i en djup dvala där drömmarna inte kunde göra mig någon skada. 
 
NÄSTA DAG:

''Cosette vakna, hur kom vi hit?'' frågar Pennie och skakar liv i mig, tack gode gud lyser inte solen in hit för Justin's rutor är tonade i svart. Bilen jag mycket väl känner igen stinker alkohol. 
''Det är Justin's bil, han måste nog ha hämtat oss'' gissar jag och stönar av smärta. Mitt huvud dunkar som aldrig förr och jag kommer inte ihåg något alls från gårdagen, helt blackout. Jag känner på handtaget som hänger på dörren och märker att det är låst.
''Pennie, lås upp den dörren'' säger jag och pekar på framsätet. Pennie böjer sig fram och låser upp den dörren som automatiskt gör så de andra dörrarna låses upp. Jag staplar ut ur bilen med Pennie tätt bakom mig. 
Vi smäller hårt dörren efter oss och börjar med snabba steg gå mot ytterdörren. 
''Äntligen hemma'' säger hon och slänger sig på soffan så fort vi har kommit in till henne. 
Vid den här tiden tror jag att alla fortfarande ligger och sover, klockan är trots allt halv åtta.
''Gå och lägg dig Pennie, du är fortfarande full'' mumlar jag knappt hörbart och glider in i min sömn.
 
''Upp med er!'' skriker Justin's välbekanta röst och knappt några sekunder senare känner jag iskallt vatten över mig. Jag stelnar omedelbart till och gömmer mig under kudden.
''Fan ta dig Justin!'' muttrar Eponine surt och räcker honom fingret. Eponine är ingen att leka med, speciellt inte på morgonarna när hon precis har vaknat och är på världens dåligaste humör. 
''Du kommer med mig på en gång!'' fräser han och drar hårt upp mig så jag snubblar över honom och hamnar på golvet, låga smärtsamma stön lämnar min mun och jag hinner inte tänka ordet av innan jag står upp på mina fötter igen och är inne på Eponine's rum. För en sekund tror jag att Justin är omänsklig, hur ska vi annars komma upp hit så fort?
''Du har brutit kontraktet!'' fräser han och jag lägger mig trött ner i sängen. För lat för att orka kommunisera med Justin, speciellt inte med denna huvudvärken.
''Snälla söta rara Justin, kan vi inte skjuta upp detta till sen? Snälla?'' ber jag och kollar på honom med svullna ögon och stora som tefat.
''Det här är inte över!'' fräser han och smäller igen dörren bakom sig. Jag ropar ett enkelt 'tack' efter honom. 
Vad tror ni Justin kommer göra iochmed att Cosette har brutit kontraktet?
ursäkta om det är mindfuck någonstans, jag är extremt trött och har inte en blekaste aning om vad jag skriver.. xd
Kommentera!

Kommentarer
Avsändare: Nella

Tycker du kopierar bieb lite väl mycket med hela grejen att han hämtar henne på en fest och hon är full. Plus att han drar upp att hon brutit med kontraktet, du borde tänka på att inte härma andra för mycket med sådana händelser :)

Svar: I ett kontrakt står det ju att hon inte får skada sig, för hur ska hon annars förbättra sitt rykte? Att han nämner kontraktet är en påminnelse om att hon inte får göra någonting som skadar sig själv eller Justin. För då förstör hon för båda två. Det är väl också klart att han ska hämta henne när hon är full? Inte hade t.ex du velat ligga på stranden natten lång, eller? :)
None None

2013-05-09 @ 23:13:52 -



Avsändare: Liv

Awesomw kapitel!!

2013-05-10 @ 20:59:48 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! :)

2013-05-10 @ 23:45:05 -



Avsändare: Victoria

Hoppas han gör något elakt mot Cosette för hon bröt mot kontraktet, haha ;)

2013-05-11 @ 14:04:20 -



Avsändare: Celebnovell

Superbra! ♥

2013-05-13 @ 16:13:17 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback