Published: 2013-05-04 Time: 22:05:05 Filed Under: A dash of love

27 - Tattoo

PREVIOUS: ''Cause I love it when we hugging, touching, loving, kissing, rubbing, holding on to you.
Crying, laughing, making love as if the world was just us two, I know right now you don’t understand how much I do need you, moving on, I just ain’t ready, boy I breathe your love.''
 

COSETTE'S PERSPEKTIV:

Jag och Justin har suttit tätt intill varandra i soffan i ungefär två timmar och pratat. Lärt känna varandra om på nytt och jag är nu faktiskt redo att ge honom en chans till. Men det är en fråga som har cirkulerat i mitt huvud ganska länge nu och jag kände att det här är ett bra tillfälle att fråga honom. 
''Justin..?'' frågar jag försiktigt och lägger ner mitt huvud i hans knä. Hans fingrar hittar omedelbart vägen till mitt hår och han leker med en slinga runt sitt pekfinger och är samtidigt i djupa tankar.
''Mhm?'' 
''För fem år sen, vad hände då egentligen?''
Justin stelnade till och jag svär lågt för mig själv. Jag sätter mig upp i soffan och kollar blygt till Justin.
''Det är okej, glöm det..'' 
Jag reser mig upp och slänger en hastig blick på klockan, 14:23. 
''Kom..'' mumlar han och drar ner mig så jag ligger ner bredvid honom.
Han tar ett djupt andetag för att öppna munnen och jag hinner före.
''Det är okej Justin, jag vill ändå inte veta'' 
Justin lägger sin arm runt min midja och drar mig tätt intill sig så jag ligger med ryggen mot hans bröstkorg. 
Jag känner Justin's andetag i nacken och en idé slår mig omedelbart.
''Justin?'' frågar jag och vänder mig om så jag kan kolla på hans felfria ansikte. Han höjer på ena ögonbrynet och lägger huvudet på sne. Jag biter mig försiktigt i läppen och kollar ner på hans tatuering som ska föreställa en uggla och drar med toppen av pekfingret över hans tatuering. Justin lägger sitt pekfinger under min haka och lyfter upp mitt ansikte så jag möter hans blick. Hans tumme smeker min underläpp och drar ut den från munnen så jag inte biter på läppen längre.
''Gör inte så..'' mumlar han och lutar sin panna mot min. 
''Gör vadå?'' frågar jag dumt och kollar efterblivet på Justin.
Ett leende spricker upp på hans läppar och jag brister ut i skratt.
''Bita dig i läppen..'' viskar han sexigt och kysser mjukt mina läppar. Jag borrar generat ner mitt ansikte i hans halsgrop och gömmer mig. Ett hest sexigt skratt lämnar han läppar och när jag är säker på att den röda nyansen har försvunnit från mitt ansikte kollar jag upp på honom. 
''Men du?'' säger jag och ler stort. 
''Ja?''
''Jag vill tatuera mig!'' säger jag glatt och Justin spärrar upp sina ögon. Well, det kom rätt så oförväntat så jag förstår honom. Jag lägger mitt huvud på hans vänstra axel och lägger mitt ben i kors över hans ben. 
''Är du säker Cosette?'' frågar han och drar mig lätt i håret så jag kollar upp på honom. 
Jag nickar och sätter mig ivrigt upp, jag har alltid velat ha en tatuering och nu när jag kan få det så tänker jag inte tacka nej. Det står heller inte i kontraktet att jag inte får ha tatueringar. Justin plockar upp sin mobil från fickan och slår ett samtal. Ringer han Usher kan jag glömma min tatuering, han skulle bara säga att jag är ung och inte vet vad jag vill. 
''Vi kommer snart, aa min flickvän, okej hejdå'' säger Justin och reser sig upp.
Jag rynkar på pannan och han skakar på huvudet.
''Upp och klä på dig'' beodrar han och jag reser mig hastigt upp. Jag springer snabbt förbi trabban och in till mitt rum. Mina kläder som egentligen ska ligga i WIC ligger nu överallt på golvet i mitt rum, det här med stökiga rum är en del av mina tonårsliv. Jag rycker åt mig ett par orangea shorts och en vit långarmad hålig tröja.
Jag slänger snabbt på mig kläderna och går fram till spegeln, håret får hänga ner längs mina axlar och jag sätter på mig mina silvriga armband. På väg ut från rummet drar jag åt mig mina vita låga converse.
''Vänta Justin, ska bara sätta på mig skorna'' säger jag och sätter mig mitt på golvet och knyter upp mina skor. Justin sätter sig ner på huk framför mig och tar tag i min andra fot.
''Man behöver egentligen inte knyta dessa skorna utan man ska bara dra på sig dem, såhär'' säger han och lägger in mina snören i skorna innan han sätter på mig dem. Justin böjer sig fram och kysser hårt mina läppar, Jag lägger min hand på hans nacke och drar försiktigt med mina naglar på hans skinn, ett lågt stön lämnar Justin's läppar och han drar sig tillbaka. 
''Kom nu innan jag ångrar mig'' flinar han och blinkar med ena ögat, mina kinder får en röd nyans och jag kollar blygt ner på mina skor. Ett fnitter lämnar Justin's strupe och han flätar sina fingrar med mina innan han öppnar dörren och stiger ut. 
''Vet du vad du ska ha för tatuering och vart någonstans?'' frågar han och jag nickar, jag lägger över all mitt hår på högra axeln och pekar på min nacke.
''Här och så ska det stå ''Never look back''
''Det kommer göra ont iochmed att det är ben där, men jag kan hålla dig i handen'' skrattar han och jag slår honom skämtsamt på armen. Justin lägger sin arm runt min midja och föser mig framåt till bilen, han öppnar dörren åt mig och jag ger honom ett charmigt leende innan jag stiger in. Justin springer snabbt framför motorhuven och in på sin plats bakom ratten.
''Nervös?''
''Nja, lite'' 
Justin lägger sin hand på mitt lår och jag lägger min hand över och flätar ihop våra fingrar. Ska jag vara ärlig så är jag mer än nervös men samtidigt exalterad. Det är min första tatuering och jag har valt den för att jag inte ska titta tillbaka på min dåliga uppväxt, jag har gjort misstag som jag skäms över och jag har gjort saker jag inte borde göra. 'Never look back' får mig motiverad, att jag inte ska titta bak på mitt förflutna. Att jag ska komma över det och leva för nuet och framtiden. 
''Vad har den tatuering för mening?'' frågar Justin som fråga till mina tankar.
''Att jag inte ska kolla tillbaka på mitt förflutna, att jag ska leva för nuet och framtiden'' förklarar jag och han nickar imponerande. Jag sjunker tillbaka till mina djupa tankar och allting framför mig blir suddigt.
Min andra tatuering ska sympolisera någonting med mamma men jag vet fortfarande inte vart och när jag ska göra den. Jag behöver egentligen inte tänka på det nu men när vi väl snackar om tat..-
''Cosette?'' säger Justin och drar mig ur mina tankar, jag rycker till och kollar skrämt på honom.
''Jag var bara i djupa tankar så jag blev rädd när du rörde mig..'' förklarar jag och leker med en tråd som har lossnat från min tröja. Justin tar min hand i sin och pussar alla mina fem knogar, fjärilarna som inte fanns där tidigare börjar väckas till liv och det känns som hels zoo:et bor i min mage. 
Jag har knappt varit med Justin i två månader och han får mig redan känna så här. Det sägs att man får fjärilar i magen när man gillar personen men jag gillar inte Justin på det viset. 
Spela bara med Cosette, det här är ett kontrakt intalar jag mig själv gång på gång. Det är bara ett kontrakt, bara ett kontrakt, kontrakt. Skärp dig Cosette.
 

''Cosette!'' halvskriker Justin och kollar oroligt på mig, jag rycker till och lägger dem tankarna långt bak i huvudet. 
''Ja?''
''Vad är det med dig? Du har varit konstig hela dagen..'' mumlar han oroligt och håller ett hårdare grepp om min hand. Jag suckar lågt och kollar ut genom fönstret. Jag vet fortfarande inte vad jag ska säga till Shaggy, han kommer tro att jag har uttnytjat honom och det har jag verkligen inte. Ångern som inte fanns tidigare inom mig börjar stiga, jag ångrar alla dem gångerna jag har haft sex med honom. Vad i helvete tänkte jag på?
Under den tiden kändes allting så rätt, så bra men det var egentligen raka motsatsen. 
Varför satte jag bara inte stopp för det? Jag hade då inte varit i den situationen där jag befinner mig i just nu. 
Båda mina så kallade killar står inte ut med varandra och den ena är värre än den andra.
''Har du pratat med han där killen igen?'' frågar Justin och syftar nog på Shaggy. Jag skakar på huvudet.
''Nej inte än'' 
''När ska du göra det?''
''När jag har kommit tillbaka från Vancouver'' 
Justin nickar som ett tecken på att han har förstått och parkerar bilen utanför tatueringsstudion. 
Justin och jag utbytte inte några ord längre, vi båda steg tyst ut ur bilen och hans hand fanns snabbt min.
''Det kommer bli bra babe..'' säger han och kysser mjukt mina läppar. Jag ger honom ett leende som svar och han öppnar dörren för mig. Inne i studion möts vi av en flintskallig lång man och han spricker upp i ett stort leende när han får syn på Justin. Jag gömmer mig blygt bakom Justin och står och lyssnar på medans dem byter ut några ord. 
''Babe det här är Alaric, Alaric det här är min flickvän Cosette'' ler Justin och presenterar oss för varandra. 
Alaric sträcker ut handen och jag skakar den glatt men ändå blygt.
''Så det är du som ska tatuera dig?'' frågar han och jag nickar, jag börjar försiktigt men med självsäkerhet berätta för honom hur jag vill ha den och vart. Han lyssnar tålamodigt på mitt lilla tal och då och då berättar han vad han tycker. Alaric berättar konsekvenserna med att ha en tatuering och frågar mig flera gånger om jag är säker. 
''Jag är redo och säker på att det är vad jag vill. Nu kör vi!'' säger jag och sätter mig ner på stolen framför Alaric.

Förlåt för att det tog en vecka för kapitlet att komma ut men jag har haft dagar där jag bara vill försvinna, då man bara helt plötsligt hatar världen och alla som befinner sig i ens närhet utan någon anledning. Jag ber verkligen om ursäkt och jag ska förbättra mig, jag lovar. 
Nästa kapitel kommer inte alls dröja, den kommer ut imorgon. Förlåt ännu en gång för den sega uppdateringen...
 
Men jag har funderat på en sak, ni alla gillade badass Justin i ''Slam my way to romance'' så jag funderar starkt på att skriva en del 2 till den. Hade ni uppskattat det? Den här novellen går så himla segt och jag har redan tröttnat på kändis Justin, känner att jag bara läser fanfic's där Justin är ett as.. *gömmer mig under sängen* 
Så ifall ni vill att jag ska göra en del två så kommer jag ''springa'' igenom denna novellen, vilket betyder att allting kommer gå så snabbt framåt.. Well, ert val :)

Kommentarer
Avsändare: Steffi

JAAAAA :"D ÅÅÅÅ JJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJJAAJAAJAJAJAJAJAJAJ

2013-05-04 @ 22:56:04 -



Avsändare: kajsa

Jaaa snälla gör de älskar dig!!! Gah

2013-05-04 @ 23:47:34 -



Avsändare: ni

Aa snälla del 2 för den andra var helt fkn perfekt

2013-05-05 @ 00:15:07 -



Avsändare: Linnéa

JA :D Skriv en del två :DD
Det är den bästa novellen jag någonsin läst och skulle bli sjukt glad om du gjorde en del två, kan inte beskriva min lycka när jag läste att du kanske skulle göra en del två :DDDD

2013-05-05 @ 00:29:06 -



Avsändare: Olivia

Jag tycker att denna är bra men jag saknar SMWTR. Jag vill att du går fort fram så du kan göra en del 2

2013-05-05 @ 08:04:33 -



Avsändare: Victoria

Jag tycker du ska fortsätta på denna då jag inte har läst den andra :)

2013-05-05 @ 08:44:22 -



Avsändare: Anonym

SKRIV EN DEL 2!!!!
Älskade badass justin!
Den här är visst också skitbra, men den andra är oslagbar!
DO IT GIRL, we like it we like it
MEEEER (:

2013-05-05 @ 11:46:05 -



Avsändare: Michelle

Jag gillar kapitlet. Jaa snälla gör en del två på den andra novellen för jag älskade den så mycket!!!!

2013-05-05 @ 12:01:56 -



Avsändare: Anonym

jaaaa gör en del 2 älskar när justin är badass! <3

2013-05-05 @ 12:29:42 -



Avsändare: Anonym

jag vill gärna läsa del 2 av badass justin.. men jag tycker att den är jättebra och vill läsa vidare av detta, utan att du stressar fram allting. Jag gillar när han är känd men din badas novell är den bästa novellen jag läst med badass justin sååå det hade varit as nice och läsa en del två!!!

2013-05-05 @ 12:38:59 -



Avsändare: <3

Jag tycker att du ska skriva en del två på föregående novell:-)

2013-05-05 @ 13:00:33 -



Avsändare: Natta

Jag vill ha del 2 på Slam My Way To Romance! :D

2013-05-05 @ 15:49:34 - URL: http://nattaakarlsson.wordpress.com



Avsändare: Linneaa

GÖR EN DEL TVÅÅÅÅÅ :'D

2013-05-05 @ 17:23:19 -



Avsändare: Anonym

Jag säger bara Run Forest Run! hahahah, Jag älskade verkligen Slam My Way To Romace och skulle verkligen bli glad om du gjorde en del två till den! Inte för att denna novellen är särskilt dum den heller ;) <3

2013-05-05 @ 17:57:54 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2013-05-05 @ 19:52:11 -



Avsändare: moa

Jaaaaa skriv del 2!!!! :DDD

2013-05-11 @ 14:22:57 - URL: http://nattstad.se/moabackeby



Avsändare: Celebnovell

Jättebra!!
JAA! ♥♥

2013-05-12 @ 21:56:38 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback