Published: 2013-03-23 Time: 16:32:22 Filed Under: A dash of love

15 - Crush

PREVIOUS: Att sova topless är faktiskt en av dem bästa sakerna, man sover så bekvämt då. Man blir varken varm eller svettas. Jag kryper ner under mitt täcke och bestämmer mig för att städa allting imorgon. KCA, en gala jag alltid har velat besöka. Eller jag har faktiskt velat besöka vartenda gala som hålls. 
''Tack för allting Usher'' mumlar jag ännu en gång för mig själv innan jag faller i en djup dvala.
 
 
''Vakna C!'' väser Usher och skakar min livlösa kropp, jag rycker till och öppnar sakta ögonen och möter hans inte så glada blick.
''Klockan är 1, om 3 timmar ska vi ut på middag med mina vänner, skynda dig!'' 
Usher vänder mig ryggen och går ut ur mitt rum. Jag spärrar upp ögonen och slänger täcket åt sidan och reser mig hastigt upp. Världen runt om mig börjar snurra och jag sätter mig försiktigt ner igen så hjärnan hinner med. Jag reser mig upp igen och går snabbt in på badrummet. Usher nämnde aldrig någon middag igår, eller så va det jag som bara lyssnade med ett halvt öra. Jag strippar av mig trosorna som är det enda jag har på min kropp innan jag går in i duschen och skruvar på det kalla vattnet. Det kalla vattnet rinner ner för min kropp och ger mig gåshud över mina armar. Jag ryser till och skruvar på det varma vattnet. 
 
Jag drar på mig en svartgul bh och över så har jag ett blåttlila linne som visar min mage lite. 
Till dem kläderna så har jag ett par vita byxor som sitter tight över mina ben. Jag kammar snabbt igenom mitt hår och låter det falla bak på mina axlar, jag slänger en blick på klockan och ser att den har hunnit bli två. 
Jag tar fram min nesseccär och plockar först fram foundation och lägger det över hela mitt ansikte, inte så mycket så att man ser det utan naturellt. Jag lägger på några lager mascara och kollar mig nöjt i spegeln, inte för mycket och inte för lite heller utan naturellt. Jag tar min mobil i handen och går ut till Usher som står i köket.
''Fuck!'' mumlar han och tappar något på golvet, jag sträcker mig över hans axel och ser att han försöker laga äggröra med bacon.
''Usher flytta dig, jag kan fixa det!'' skrattar jag och han hoppar skrämt till, vilket får mig att skratta ännu mer. Usher flyttar sig åt sidan och jag ställer mig på det stället han stod på för några sekunder sen och börjar röra om äggen som ett riktigt proffs.
''Du kommer seriöst bli en grym hemmafru!'' muttrar Usher och jag himlar med ögonen. Hemmafru? My ass. 
Ett pling på dörren får mig och Usher hoppa till, han ger mig ett snett leende och går iväg för att öppna.
Jag lägger upp den klara maten i tre olika tallrikar, tre? Vem har Usher bjudit över? Tunga steg hörs och snart tystnar allting, jag kollar mig över axeln och ser Usher's ryggtavla. Vem snackar han med? 
Jag rycker på axlarna och vänder mig om igen och lägger även upp bacon på Usher's tallrik. 
Jag har aldrig riktigt gillat bacon så jag lastar på allting på dem två andra tallrikarna.
''Usher, det är färdigt!'' ropar jag och ställer fram tallrikarna på bordet. Jag tar fram bestick och glas och ställer även det på bordet. Steg närmar sig och jag vänder mig om mot dörren för att se vem det är som följer Usher tätt i häl. Jag stelnar till och stirrar på Justin, förutom att jag ska spendera 4 veckor med Justin under samma tak när vi åker till Rio de Janeiro så ska jag även spendera min sista dag här i Atlanta med honom. 
Fancy middag med Usher's vänner, KCA som jag senare ikväll ska gå på med Usher, denna lilla middagen. 
Det är en av Usher's hundra tricks att få som han vill, i hans lek är jag huvudpersonen och Justin är lockbetet. Jag suckar lågt och sätter mig ner, lite trevlig kan jag trots allt va. Justin sätter sig ner mitt emot mig och Usher sätter sig på kanten av bordet. I detta ögonblicket känns det som Usher är kungen och vi hälsar på på han palats. Jag slänger en blick på Usher och börjar under tystnad äta, jag äter så lite jag kan så jag kan få i mig någonting under middagen senare idag. 
 
Jag skjuter ifrån mig tallriken och lutar mig bak i stolen och lyssnar på när Usher och Justin har en hetsig konversation om vad dem vill göra så fort vi kommer fram till Brasilien. Justin's ray bans hänger i hans v-ringade militär t-shirt. Hans t-shirt sitter tight över Justin's kropp och avslöjar hans arm muskler, ska jag erkänna så har han - sen sist jag såg honom - blivit snyggare. Usher's mobil börjar ringa och jag hoppar skrämt till och ett litet skrik lämnar mina läppar och Justin ger mitt ett snett flin. Usher ursäktar sig och reser sig upp, jag kollar ner på mina händer och börjar leka med duken på bordet. Jag känner Justin's blickar bränna sig i min hud.
 
''Ey bro, jag måste dra nu men kör du Cosette till middagen?'' frågar Usher när han kommer tillbaka och ler sitt sötaste leende mot mig, jag spärrar upp ögonen. Ska han bara lämna mig sådär med Justin?
Det är för gudsskull tredje gången jag träffar människan.
Justin's leende blir - om det ens går - bredare och han nickar snabbt på huvudet.
''Det är bra!'' säger Usher glatt och gör sitt handslag med Justin och ger mig en hastig puss på hjässan innan han förvinner lika fort. An awkward moment uppstår och jag reser mig snabbt upp och börjar plocka undan min och Usher's tallrik samt glas. Justin reser sig också upp och börjar plocka undan efter sig. 
Jag ställer mig framför disken och bestämmer mig för att diska förhand så jag får någonting annat att tänka på under några minuter. Mina förväntningar var antagligen för höga för Justin rör sig inte en millimeter förutom då han kommer fram till mig. Jag känner Justin's armar runt min midja och jag stelnar till, han lutar sin haka på min axel och jag ökar omedelbart farten på mina händer. Justin flyttar sin hand och lägger den över min.
''Ta det lugnt Cosette, slappna av'' viskar han i mitt öra och plaserar en kyss på min tinning. 
Jag slappnar av en aning och sköjer av glaset som jag har dränkt med tvål. Rösten i huvudet skriker åt mig att jag ska njuta av Justin's närhet, men hur fan ska jag göra det? Hela tiden spelas vår fight upp i huvudet på mig, varje gång vi träffas, varje gång jag ska blunda, varje gång någon nämner hans namn. 
Hur i helvete ska jag kunna slappna av i hans närhet när han så många gånger har orsakat mig smärta? 
Jag sköljer av den sista tallriken och stänger sen av det rinnande vattnet. Justin tar ett steg bak och jag ser det som en möjlighet att rymma till mitt rum. Jag ger Justin ett stelt leende, ursäktar mig och går förbi honom, innan jag tar ett steg till så sluter han sina fingrar runt min handled och rycker mig tillbaka så jag trillar i hans famn.
''Vi måste prata'' viskar han och kollar mig djupt i ögonen och hans fingertoppar rör försiktigt min kind. 
Jag viker undan och Justin kollar frågandes på mig, jag kommer fortfarande ihåg allt han sa till mig så varför ska han röra mig nu då? Duger jag för honom nu eller? 
''Va inte rädd..'' mumlar han och drar mig tätt intill hans kropp. Jag skruvar mig obekvämt i hans famn, Justin's ena arm ligger runt min midja och jag kollar ner på Justin's tröja och börjar leka med en slapp tråd. 
Justin lägger sitt pekfinger under min haka och tvingar mig att möta hans blick, han slickar sig runt läpparna och drar mig in i en hård kram.
''Förlåt Cosette, förlåt för allt!'' 
I dessa armar har jag en gång känt mig trygg, i dessa armar har jag en gång i tiden kunnat dö i. 
Men nu är allting bortblåst, allt vi en gång har kämpat för är borta. Istället har det ersatts med besvikelse och hat. Men har jag rätt att hata Justin? Det är väl klart! Han har skadat mig på ett sätt ingen annan har. Någonsin. 
Slösa inte massa tid och känslor på en person du inte ser en framtid med, Mammas ord upprepar sig i huvudet på mig. Jag lägger mina händer på Justin's bröstkorg och puttar honom lätt ifrån mig.
Jag backar några steg tillbaka och tittar honom djupt i ögonen. 
''Du har inte bara sårat mig Justin, du har krossat mig totalt'' Med dem orden sagda vänder jag mig om och går upp på mitt rum. Har allting förändrats nu? Kommer Justin se mig på ett annat sätt? Om han verkligen inte menade det så får han bevisa det för mig. Än så länge är hans ord som rök i luften, bortblåst och har ingen mening.  
 
''Cosette, vi ska åka nu!'' ropar Justin, jag kollar mig en sista gång i spegeln. Jag kände mig inte bekväm i dem förra kläderna så jag bytte om. Ett par svarta jeansshorts som sitter högt i midjan, en puffig vit tröja och min militär jacka. Jag skuttar snabbt ner för trappan och sätter mig på golvet framför ytterdörren, ska jag ha supras eller converse? Converse tar längre tid så jag snappar åt mig mina vita supras och drar på dem lätt som en plätt. 
Jag känner Justin's blick över min kropp men ignorerar honom, jag tänker inte visa honom hur påverkad jag blir. Hans åsikter har alltid prioterat allting men inte längre, vart har tiden försvunnit? När jag var liten behövde jag inte oroa mig om vad jag ska ha på mig eller vad folk hit och dit sa. Men nu verkar det vara allt vi i samhället bryr oss om, för vem gör vi oss snygga? För vem ska vi ta alla dessa kränkningarna och nedtryckningen? Ingen, vi ska inte behöva stå och lyssna på vad folk säger när de inte ens är bättre själva. 
''Säger någon att du inte är vacker min dotter, vänd dig om och visa dem din fabolous ass'' och det var precis vad jag hade gjort med Justin den dagen vi bråkade. Jag hade sprungit ifrån honom, långt bort. 
 
''Cosette, hur mår du?'' frågar Justin oroligt och böjer sig ner, jag skakar diskret på huvudet och reser mig upp. Jag mår alldeles utmärkt, tack för din omtanke Bieber.
''Det är bra..'' mumlar jag tveksamt och går ut, jag vänder mig om och letar efter Justin's bil. 
Vad har killen för bil egentligen? Han tar ett mjukt grepp om min armbåge och leder mig mot en bil där man nästan kan spegla sig. Fiskerkarma hör jag Usher säga i bakhuvudet, är det så här en fiskerkarma ser ut? Alldeles glansig? Jag hoppar tyst in i passagerar och kollar ut på vägen, den här resan kommer ta lång tid.
 
Precis som jag hade trott, det tog ungefär 20 minuter för att åka till resturangen. Självklart är det en överdrivet fancy resturang. Jag suckar och öppnar min bildörr, är det sånt här jag kommer få gå på med Usher så är det bäst att jag vänjer mig. Justin lägger sin hand på min korsrygg och leder mig framåt mot ingången. 
Jag rycker upp dörren och går in, min blick letar efter Usher och Justin tar ett hårdare grepp om min midja och föser mig framåt mot ett annat håll. Vart i hela friden är min bror? När vi kommer fram till bordet ser jag Usher sitta och ha en djup konversation med Drake, ett lättnad sköjer över mig och jag skådar resten av dem välbekanta ansiktet och spärrar upp ögonen när tanken slår mig. Vampire-fucking-diaries-cast, Usher kollar upp och möter min blick. Jag ger honom det största och gulligaste leendet jag har och går fram till honom. 
Jag försöker att inte slänga alltför många blickar på Ian och Paul. Jag sätter mig ner i Usher's knä och verkligen ger honom en hård kram. 
''Jag...kan..knappt..andas'' säger Usher och jag börjar skratta lite smått samtidigt som jag släpper honom. 
''Vem är det Usher?'' frågar Michael som spelar varulven Taylor och nickar mot mig, hans röst får mig att bli varm inombords och jag spricker upp av glädje.
''Guys kan jag få er uppmärksamhet?'' frågar Usher och reser sig upp, jag ställer mig bredvid honom och kollar upp på hans felfria ansikte. Under tiden människorna runt bordet tystnar så studerar jag Usher's ansikte, hur kan man vara så perfekt? 
''Det här..'' säger Usher och lägger sin arm runt min midja ''...- är min syster Cosette''. 
Jag ger han ett stort leende samtidigt som jag kollar ut på människorna som sitter runt bordet och välkomnar mig. Min blick fastnar på Ian och jag kollar blygt ner på mina skor. Ett lågt flin lämnar Usher's läppar och jag himlar med ögonen.
''Sätt dig bredvid Nina'' säger Usher och gör en gest mot Nina, hon ger mig ett bländande leende och jag skyndar mig snabbt över till stolen bredvid henne. Jämfört med Nina så känner jag mig inte alls vacker. 
Hon är verkligen så vacker som hon är på tv om inte mer. 
''Hört att du har en crush på min pojkvän'' viskar Nina och börjar skratta, jag kollar generat ner på mina händer och skruvar mig nervöst i stolen.
''Gör henne inte blyg Nina'' Ian's röst ger mig gåshud över hela kroppen. 
 
''Så, när blev du Usher's lillasyster?'' frågar Ian medans han tänder på sin cigarett.
Vi båda står utanför resturangen och snackar. Han röker och jag dricker mitt vin Usher tvingat mig till. 
Jag tar ett djupt andetag och läggger huvudet på sned.
''För någon månad sen, min pappa ska gifta sig med hans mamma'' förklarar jag lågt och kollar ner på mina skor. Ian förblir tyst och jag kollar upp på honom.
''Vad tycker din mamma då?'' frågar han och höjer på ena ögonbrynet.
''Hon är död Ian..'' säger jag sorgset och han börjar omedelbart hosta.
''Ian?'' frågar jag oroligt och klappar honom hårt på ryggen och räcker honom mitt glas som han tar en klunk av. ''Jag beklagar sorgen Cosette...-''
''Det är okej Ian, du visste inte'' avbryter jag honom och flashar ett leende. 
''Hur länge?''
''Sen jag var 11''
''Vill du prata om det?''
Det är första gången någon frågar mig om jag vill prata om mamma, förutom pappa förstås. Han pratar alltid med mig om mamma, ibland tror han att jag har glömt henne. Men hur kan jag glömma någon som har bärt mig i nio månader och uppfostrat mig i 11 år? 
''En annan gång, vill inte förstöra stämningen'' ler jag och han besvarar mitt leende. 
''Här är nu ju! Vi har letat efter er överallt!'' flinar Paul och ger mig en kram, jag drar in hans doft som luktar en av Usher's parfymer som jag mycket väl känner igen. Ian fimpar sin cigg och gör en gest åt oss att gå in, som den gentleman Paul är så gör han en gest åt mig att jag ska gå först. Jag ger honom ett flirtigt leende och går in, visst vet jag att han är förlovad men hans fiancé är inte här. Jag sätter mig ner bredvid Nina och ger
Kat - som spelar Bonnie -  ett leende. 
 
''Cosette, Justin, vi måste gå nu ifall vi ska hinna byta om till galan'' säger Usher och reser sig upp, jag nickar och vi båda reser oss upp samtidigt. Jag och Justin ställer oss på varsin sida om Usher och säger hejdå till dem andra. 
''Får jag ingen kram?'' frågar Ian och låtsas bli ledsen, jag spricker upp i ett leende och lägger mina armar runt hans hals. Han kramar mig hårt tillbaka och släpper mig sen.
''Ses om någon timme beautiful!'' ler han och pussar mig på pannan. Jag kollar generat ner på mina skor och vänder mig sen om och går till Usher. Tonight's gonna be a good night. 

Försökte skriva ett långt kapitel, ha en fortsatt bra lördag allihopa! :')
 
En random fråga: Har ni en novellblogg? Isåfall länka! :)

Kommentarer
Avsändare: Celebnovell

Aww t.o.m jag blev generad på slutet!
Jättegulligt. :)

2013-03-23 @ 19:10:48 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2013-03-23 @ 20:51:26 -



Avsändare: Victoria

Älskar kapitlet! Hoppas Justin och Cosette blir tsm sen :)

2013-03-23 @ 21:05:41 -



Avsändare: Hanna

världens sämsta men okej.. :)


http://novellbl0gg.devote.se/

2013-03-23 @ 21:06:08 - URL: http://novellbl0gg.devote.se



Avsändare: alia

jag och min kompis har en :)

2013-03-24 @ 01:02:46 - URL: http://swaggiebiebz.blogg.se



Avsändare: moa

jätte bra! men så du vet heter han tyler, inte Taylor :)
nej, ingen novellblogg :)

Svar: justfan, tack, jag är en sån person som inte lägger märke till fel stavningarna här och där :P
None None

2013-03-24 @ 07:00:41 -



Avsändare: sofia

Gryymtt!!<33

2013-03-24 @ 11:57:21 - URL: http://biebercrew.blogg.se



Avsändare: Anonym

Bra som vanligt! Hihih ^^

Som svar på frågan; jag har en novellblogg. Den heter storiesboutjusten.blogg.se cecka gärna in om du vill och lämna feedback =)
Kramis ♥

2013-03-24 @ 13:15:53 - URL: http://storiesboutjusten.blogg.se



Avsändare: Michelle

OMG jag vill också möte the vampire diaries gänget och jag vill träffa Usher och Justin också!!

2013-03-24 @ 14:07:53 -



Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!! Nej jag har ingen, jag bara läser :D

2013-03-24 @ 15:02:41 -



Avsändare: Karolina

Ååååh, så himla bra!!<3333

2013-03-24 @ 19:37:23 -



Avsändare: Anonym

Jag har en men jag har slutat skriva på den för det gick inte bra. Den hete Believeinbiebz

2013-03-25 @ 07:15:55 -



Avsändare: Anonym

Jag har en men jag har slutat skriva på den för det gick inte bra. Den hete Believeinbiebz

2013-03-25 @ 07:16:52 -



Avsändare: justinnovells.webblogg.se

Skit bra!
Ja jag har novellblogg,
justinnovells.webblogg.se

2013-03-25 @ 22:10:27 - URL: http://justinnovells.webblogg.se/



Avsändare: Fanny

Meeeeeeer :D

2013-03-25 @ 22:38:55 -



Avsändare: Cindy

Så jävla fucking braaaa! *_* mera

2013-03-26 @ 14:00:41 -



Avsändare: YOHIO

Älskar när du skriver liknande kapitel.
Jag har 2 novellbloggar, här e den andra(:
http://bieberwings.bloggplatsen.se

Svar: liknande kapitel? tack!
None None

2013-03-26 @ 21:52:56 - URL: http://Justinbiebersheart.devote.se



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback