Published: 2013-06-16 Time: 17:36:34 Filed Under: Meddelande

happiness


Kära personen som skrev denna kommentaren,
Du har ingen aning om hur perfekt din kommentar är, har haft en skit dag & så loggar man in här & hittar den. 
Jag kan verkligen inte beskriva min glädje nog och du ska bara veta att jag önskar att flera va som du, att de utvecklade sina svar. Men ett enkelt 'bra' & 'fortsätt' gör min dag också. Det glädjer mig även att du gillar sättet jag skriver på & jag kan inte tacka dig/er nog för att ni tror på mig, utan er hade jag inte kommit så långt & jag är inne på min fjärde novell & det har knappt gått mer än 1 år för bloggandet, allt är tack vare ER och jag hoppas att ni gillar del två lika mycket som den första delen. Jag har sett på dayviews och även andra ställen att ni har länkat min blogg & det får mig att bli jätteglad, allt detta är tack vare er, utan er hade jag inte haft över hundra läsare som dagligen kikar in på min blogg. 
Jag vet att jag har tappat jättemånga läsare sen jag avslutade den första delen av SMWTR men jag hoppas att vi kan fånga upp dem tillsammans på vägen, med er är allt möjligt & ni förstår inte hur glad jag är!
Ta åt era mina ord för jag menar det verkligen, ni är en del av mig och bloggen lika mycket som bloggen är en del av er vardag. Måste nog avsluta mitt lilla tal innan det blir för långt 
Massa kärlek till er dudes, puss'
jag älskar er
 

Första kapitlet av SMWTR är härunder, jag hoppas ni gillar det & kommentera mycket, för jag vill veta vad ni tycker :')

Kommentarer
Avsändare: Anonym

Jag kan bara hålla med kommentaren.

JAG HATAR ATT LÄSA, men din novell gör det så enkelt. Du gör det så äkta, som man är med i novellen. Jag kan känna mig in i novellen och jag känner varje steg dom tar typ. Den är så bra så jag dör, och jag vet inte hur många gånger jag fangilat över dina noveller. Ibland så hoppar jag över 5 kapitel typ, för att kunna läsa flera stycken i rad. Ibland så ligger jag på natten och läser, trots att jag borde sova. men nej, jag måste se hur det slutar, och lalalaa. Jag kan fortsätta hur länge som helst ska du veta, och allt jag ville säga var typ att du är så jäkla bra på detta, och sluta aldrig skriv.

Jag har kommenterat innan, men jag säger det igen, och du kommer få höra det 20 gånger till. Din blogg är den bästa jag läst. Asså jag skojar inte, jag hade en favorit som jag läst typ 5 gånger men din badboyjustin-novell slår den novellen. LÄTT.
Du är en sån bra skrivare, och jag tipsar alltid om din novell när någon vill ha tips. Jag har varit med sen typ 10 kapitlet på din badboy-novell och fortsätter du på samma sätt, och laverar bra kapitel, som du alltid gör så kommer jag vara kvar till det sista kapitel du skriver på denna bloggen.

2013-06-16 @ 19:34:15 -



Avsändare: Hanna

Hej fin blogg! Kika gärna in på min och lämna jättegärna en kommentar så är du as grym :)

2013-06-16 @ 20:29:57 - URL: http://hannasbloggidag.blogg.se



Avsändare: Kära personen som skrev kommentaren

FASEN VAD JAG ÄLSKAR DIG PÅ RIKTIGT
Du anar inte hur glad jag blev nu!
Det var skrivit rakt från hjärtat. kärlek till dig
Kan lova dig att jag blev minst lika lycklig av att läsa dedär om inte mer, som du blev att läsa det jag skrev!
åhgud, det värmde gott i hjärtat ska du veta!
Bästa novellskrivaren of all time, helt klart!
Jag svär, kollar minst fyra gånger per dag om det har kommit ett nytt kapitel, SÅ bra är det!

Kan inte vänta tills nästa kapitel till SMWTR kommer, seriöst. Jag har redan blivit helt nerkärad i den och då har du ju bara skrivit ETT kapitel, helt sinnessjukt!
Älskade verkligen första delen av den och jag är säker på att den här delen kommer bli minst lika bra!

Fortsätt skriva snälla, due bara bäst helt enkelt!
Om min kommentar var perfekt så vettefan vad jag ska kalla dina noveller, det är bättre än perfekt!
KRAM PÅ FINA DU <3

2013-06-17 @ 20:00:12 -



Avsändare: Anonym

när kommer nästa?

2013-06-18 @ 19:25:05 -



Avsändare: Nikki

Jag läste första delen av SMWTR. Jag var helt besatt. Jag blev så ledsen när den tog slut, jag hade liksom inget att göra då. Blev att jag slutade läsa bloggen ( vet inte varför men tiden räckte inte till) nu läste jag en tweet om en bieber novell och blev direkt påmind om din! Klickar mig in här och får se att du skrivit några kapitel på del 2. Så sjukt glad!! Äntligen!!
Som jag har saknat att leva mig in i dina noveller!

2013-08-11 @ 20:26:00 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback