Published: 2013-06-06 Time: 10:16:18 Filed Under: A dash of love

43 - Chazminton and Butsy

PREVIOUS: ''Vi ska ut på middag, ta på dig något lämpligt'' 
''Så du påstår att jag inte tar på mig något lämpligt annars?'' frågar jag och kollar sårat på honom. 
Han skakar omedelbart på huvudet.
''Det var inte alls så jag menade'' 
Jag ger honom ett svagt leende som svar och tar på mig min vita shorts och ett röttgrått randigt linne. 
''Är det här lämpligt då?'' frågar jag och slår ut med armarna, han nickar och fuktar sina läppar. 
''Kommer du älskling?'' frågar han och sträcker ut sin hand som jag glatt tar emot. 
 
 
Cosette's perspektiv:

''Åh gud det här var helt utsökt!'' stönar jag och lutar mig tillbaka på stolen, min tallrik som tidigare innehöll thailändsk mat är nu tom och jag kollar leendes på Justin. 
''Samma här fast jag tycker kina mat är godare'' svarar Justin coh jag rycker på axlarna. 
Jag kan fortfarande inte skillnaden mellan kinamat och thailändskmat, båda ser nästan likadana ut men kommer från olika länder. Justin's mobil förstör vår mysiga tystnad och han fiskar snabbt upp den från sina svarta jeans. 
''Aye bro!'' säger han glatt och ett brett leende breder ut sig på hans läppar. Ljud som inte kan uppfattas till ord hörs från hans mobil och ett flin lämnar hans läppar. Justin sträcker sig över bordet och tar min hand samt börjar leka med mina fingrar. 
''Alright, ses snart!'' skrattar han och lägger på. Det största leendet leker sig på Justin's läppar och han kollar på mig med en sexig blick samt biter sig i läppen. Att han använder min svaghet emot mig gör att jag bara vill ha honom ännu mer. Justin tar sig i kragen och börjar dra i den.
''Det är så fruktansvärt varmt här inne, ska vi gå än?'' frågar Justin sexigt. Jag förblir tyst och kollar stumt på honom, en nickning är allt jag behöver ge Justin för att vi ska resa oss upp. Justin slänger en ganska stor summa pengar på bordet och kyparen som har spanat in oss ett tag kommer fram till vårt bord just när vi tänkte gå. ''Behåll resten'' säger Justin och ger honom ett leende, kyparen ler tillbaka och tar pengarna samt våra tallrikar innan han beger sig mot det jag tror är kök. Justin flätar ihop våra fingrar och vi båda utträder resturangen. Papparazzi's som har stått här och väntat ett ganska långt tag börjar avfyra sina knappar och blixtrar for upp i våra ansikten. Justin ler stort och låtsas som om han inte har median runt sig. Jag håller hårt Justin's hand och vi går snabbt till den stora svarta bilen som mer ser ut som ett hotell. Jag skämtar inte. 
Justin's livvakt Moshe öppnar dörren till oss och innan Justin har hunnit tänka ordet av sitter jag fastspänt i sätet där dem dumma papparazzin inte kan se mig. Han stänger dörren bakom sig och sätter sig ner bredvid mig.
''Kör'' beodrar han Kenny som sitter bakom ratten. Kenny flashar oss ett leende och beger sig mot en väg jag inte alls känner igen.
''Den här vägen tog vi inte innan Justin''
''Jag vet Cosette men vi ska plocka upp Chaz och Ryan på vägen, skruva upp volymen killar!'' Ropar Justin till Kenny och Moshe. Miley Cyrus nya låt ''We Cant Stop'' dunkar högt ur högtalarna och Justin pressar ihop våra läppar till en passionerad kyss. Justin's hand klättrar upp för mitt lår och stannar på min jumske.
''Justin'' stönar jag lågt och han trycker in sin tunga i min mun. Något som förvånar mig väldigt mycket är när Justin sätter sig i gränsle över mig. Det brukar oftast vara tvärtom.
''Älskling'' viskar han upphetsattt och börjar suga samt slicka på min hals.
''Tänk om dem hör oss, snälla Justin''
''Det gör dem inte Cosette, lita på mig''
Något jag aldrig har trott att jag skulle göra är att ha sex i en bil, det är absolut något jag inte ens har lagt ner så mycket som en tanke åt.  Jag har haft det på alla möjliga konstiga ställen men aldrig i en bil. Speciellt inte när det var människor i vår närvaro som mycket möjligt kan höra oss. 
Justin sätter sig ner bredvid mig och börjar knäppa upp sitt bälte, jag knäpper snabbt upp min sätbälte och kollar exalterat på Justin. Jag drar snabbt ner hans byxor och kalsonger i en fart. Hans kompis Jerry har hunnit bli hård och ett busigt leende leker sig på mina läppar.
''Vi har inte tid med att retas Cosette'' morrar Justin lågt. Mellan baksätet och framsätet finns det en svart ruta där vi kan se fram men Moshe eller Kenny kan inte se bak. Jag drar snabbt ner mina shorts och trosor och sätter mig med ryggen tryckt mot Justin's bröstkorg.
''Vad är det bra för, du kunde ju bara ha satt dig i gränsle över mig!''
''Var glad att du får något överhuvudtaget'' morrar jag tillbaka och med en hård stöt är Justin inne i mig.
Han juckar hårt och snabbt mot mig och mina händer vilar på Justin's knäskålar. Låga stön lämnar mina läppar och jag hjälper Justin lite smått med att rida honom. 
''Jag kommer snart och tänker absolut inte spruta i bilen'' mumlar Justin och stönar någorlunda högt.
''Justin käften'' 
''Går du på p-piller eller någonting så jag inte gör dig gravid?!'' 
''Det är väl självklart annars hade jag ju aldrig haft sex med dig utan kondom!'' utbrister jag och kollar bak på honom. Justin tar ett hårt grepp om mina höfter och lyfter runt mig så min rygg istället är nertryckt i sätet. 
Justin ligger mellan mina ben och i en rytmisk takt stöter han hårt i mig. Känslan efter varje stöt är obeskrivlig. Justin kysser min svaga punkt under örat och hans höga stön hörs sexigt i mitt öra vilket får mig bara att bli extra kåt. Jag särar mer på mina ben så Justin får mer utrymme och slänger sen bak med huvudet och stönar högt. I det här läget bryr jag mig inte ett dugg att Moshe och Kenny är där framme. Det är inte alls ofta Justin är på sexhumör och väljer att ha sex i en bil på väg till sina kompisar. Justin tar i kanten av min tröja och drar den över huvudet på mig. Han lägger den försiktigt ner på det tomma sätet bredvid oss och börjar omedelbart kyssa mig mellan mina bröst. Hans hand klättar över min mage och Justin kupar mitt ena bröst under bh:n.
Hans fingrar börjar leka med min bröstvårta som vid det här laget har styvnat. 
''Stöter du efter takten i musiken eller?'' skrattar jag och samtidigt som Justin stönar så nickar han.
''Jag måste ju följa någonting'' skrattar han och stöter det hårdaste in i mig som gör att jag stönar högt, nästan högre än musiken. Justin brister ut i skratt och jag slår honom skämtsamt på bakhuvudet. 
''Men kom istället för att skratta, jag vill bli klar!''
''Kom du först, släpp orgasmen baby'' ler Justin och höjer tempot på sina stötningar, flera stön lämnar min mun och snart sprider sig den sköna känslan inom mig efter en orgasm eller flera, tappar bort räkningen efter tre. 
 
''Vart fan är mina trosor?'' väser jag och Justin böjer sig snabbt framåt och plockar upp mina trosor som ligger under sätet. Jag drar frustrerat fingrarna genom håret och rycker åt mig trosorna. 
''Det här måste nog varit den bästa snabbisen någonsin'' flinar han och blinkar med ena ögat mot mig. 
Jag drar snabbt på mig mina shorts och t-shirt innan jag sätter mig på min plats och låtsas som om ingenting har hänt. Justin böjer sig fram och ger mig en mjuk kyss på läpparna.
''Du är fantastisk baby, har inget emot att göra detta fler gånger'' 
Jag blänger surt på honom och drar ut mitt hår från hästsvansen innan jag om på nytt börjar sätta upp håret. 
Justin's sexhår är kvar och han verkar inte ha några planer på att rätta till sitt hår.
''Justin, rätta till ditt hår'' väser jag lågt och sträcker mig efter hans hår.
Han drar sig undan och skakar på huvudet. Han tar upp sin mobil och går in på kamera för att se hur han ser ut. Fast Justin har nyligen haft sex och jag råkat ruffsa till hans hår så ser han fortfarande lika bra ut.
Han är tillochmed sexiga med ruffsigt hår.
 
''Justin vi är framme!'' ropar Kenny och drar ner rutan som ligger mellan båda säten.
Justin kollar upp från sin mobil och ger Kenny ett brett flin. Kenny kollar snabbt på mig och blinkar med ena ögat. Är det ett försök att berätta för mig att de hörde mig stöna? Att de vet att jag och Justin för några minuter sen hade sex? En extrem röd nyans sprider sig på min kind och killarna brister ut i skratt, de har hört oss. 
Den här händelsen är nog det mest pinsamaste som har hänt mig, någonsin. Justin öppnar skrattandes bildörren och stiger ut, han håller en hand utsträckt mot mig men jag smäller bort den och stiger ut själv.
Chaz och Ryan står redan och väntar på oss och Justin springer snabbt fram till dem och omfamnar båda i en stor kram. Jag ställer mig snett bakom Justin och väntar på att han ska släppa dem så jag med kan få hälsa. Jag ger Ryan och Chaz ett stort leende och kramar först Chaz som lyckas göra sig fri från Justin's hårda grepp.
Hans händer vilar hårt runt min midja och jag trycker honom hårdare mot mig.
''Hej Chazminton'' skrattar jag och använder hans smeknamn som jag kallade honom när vi var sju - åtta år.
''Hej Butsy!'' ler jag och kramar Ryan också. Vi har alltid kallat Ryan för Butsy och det är inget vi har tänkt ändra. Jag har växt upp med dessa tre killarna och att den ena barndomsvännen nu är min pojkvän låter som en dröm. Allt det här känns som en enda stor dröm. 
''Kom killar, ni har mycket att ta igen!'' flinar Justin och börjar gå mot bilen. Killarna springer ifatt honom och ensam står jag kvar med Kenny och Moshe som har tagit Ryan's och Chaz' väskor. 
''Gå du Cosette, det är okej'' flinar Kenny och Moshe brister ut i skratt.
''Sluta, det är inte alls kul!'' gnäller jag och börjar med skratta. Kenny puttar nätt på mig och jag börjar trött gå mot bilen. Det har varit en lång dag och den kommer bli ännu längre med killarna hemma plus konserten ikväll.

woopwoop dem är badasses :o
hahah, kommentera! :)

Kommentarer
Avsändare: Anonym

haha sjukt bra, stakas de kommer säker hålla på att retas med henne

2013-06-06 @ 10:38:29 -



Avsändare: Celebnovell

Superbra! ♥
Höll på att skratta ihjäl mig - jag vet inte varför - när de hade sex i bilen. :D

2013-06-06 @ 11:16:11 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Avsändare: Michelle

Haha awkward. Jag älskar kapitlet och jag älskar Miley´s nya låt We can´t stop den är så bra :)

Svar: håller helt klart med dig! :)
None None

2013-06-06 @ 11:31:29 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! :)

2013-06-06 @ 12:08:57 -



Avsändare: Anonym

Älska!

2013-06-06 @ 18:48:54 -



Avsändare: Anonym

Awesome

2013-06-06 @ 23:24:40 -



Avsändare: Victoria

Haha, riktigt bra! :)

2013-06-07 @ 07:45:02 -



Avsändare: Agnes

SSSSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅ BBBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAA

2013-06-08 @ 09:32:17 - URL: http://fames.se/justinbiebers



Avsändare: .

när kommer nästa?

2013-06-09 @ 15:08:48 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback