Published: 2013-06-03 Time: 19:57:37 Filed Under: A dash of love

41 - Walk the path of destiny

PREVIOUS: ''Hon är min och bara min, har inget att oroa mig över'' skrattar jag och blinkar med ena ögat mot Cosette. En röd nyans sprider sig på hennes kinder och alla brister ut i skratt. 
''Jag har faktiskt inte sett er kyssas, kan vi få se det live nu?'' flinar Jaden och jag himlar med ögonen. 
Cosette reser sig upp och tre sekunder senare hoppar hon in i min famn. Hon böjer sig fram och pressar ihop våra läppar i en passionerad kyss. 
 
 
Cosette's perspektiv:

Hans mjuka läppar mot mina får min kropp att slappna av. Hans hårda händer smeker mjukt min rygg upp och ner. Killarna busvisslar och ett flin sprider sig på mina läppar. Justin avbryter kyssen och drar sig tillbaka. 
Ett gulligt flin som jag inte har sett på länge träder fram på hans läppar och fjärilarna i min mage väcks omedelbart till liv. Mina armar är slingrade runt Justin's hals och mitt huvud vilar tungt på hans axel. 
''Får nog ha en brother-talk med dig Justin!'' flinar Usher och blinkar med ena ögat. Drake och Jaden brister ut i skratt och jag rycker på mina axlar. Det är väl normalt att ens bror helt plötsligt lägger sig i ens förhållande och berättar för pojkvännen vad han får göra och inte göra, right? Justin lyfter upp mig i sin famn och börjar gå med mig mot sitt rum. 

Justin's rum är ungefär lika stort som mitt om inte lite större, han går fram till sin dubbelsäng som prydligt är bäddad. Justin lägger mig mjukt ner på sängen och lägger sig sen bredvid mig. Jag lägger omedelbart mitt huvud på hans bröstkorg och mina armar samt ben slingrade runt hans kropp. 
''Äntligen Cosette'' suckar han milt och börjar leka med mitt hår, jag kollar upp på honom och rynkar pannan. Äntligen vadå? 
''Vad?'' frågar jag mjukt och börjar med fingertoppen rita mönster på hans bröstkorg. 
''Äntligen vet du hur jag känner och äntligen är vi tillsammans'' svarar han och jag ger honom ett sockersött leende som svar. Jag lägger ner mitt huvud på hans bröstkorg igen och i takt med Justin's andningsrytm faller jag i en djup sömn. Aldrig någonsin har jag känt mig så lycklig innan en söm har omfamnat mig, aldrig någonsin efter mamma gick bort har jag somnat med ett leende på läpparna, men nu, nu var allting förändrat och saker är inte längre detsamma. Jag och Justin har tagit steget till mer än vänner samt har jag återigen fått upp kontakten med alla dessa människor jag sa upp den med inklusive Justin. 

Huset stod i lågor medans tårarna rann ner för mina kinder, känslorna som jag länge har begravt inom mig har kommit tillbaka och nu jagar dem mig, vad vill han mig? Vad har jag gjort för att förtjäna allt det här elände. 
''Du förtjänar inget annat än allt elände!'' bild på hans läskiga skratt samt flin har fastnat i huvudet på mig och jag har inte en aning om hur jag ska få bort det. Inte längre kan jag sova utan att bli störd, vad vill den här personen mig?  En kall hand kryper längs min hals och håller ett hårt grepp runt min mun, med all energin jag har kvar försöker jag skrika, skrika efter hjälp. Är det här slutet på mitt liv? Jag vill inte dö såhär, det är inte så här Gud har planerat mitt öde. Allt som kommer ut från min mun är ljud som inte kan uppfattas, jag känner mig så hopplös. Mina nerver börjar omedelbart slappna av, är det äntligen nu jag ska träffa mamma? 
Ett leende bildas på mina läppar under den här främmandes människas hand. Mamma, tanken av mamma får mig att bli gråtfärdig. Äntligen ska vi återträffa varandra och den här gången tänker jag inte lämna henne en millimeter.
''Hör du mig Cosette? Du förtjänar samma öde som din mor'' 
 
''Cosette, COSETTE, COSETTE!'' skriker Justin och skakar min kropp. Jag rycker till och sätter mig rakt upp i sängen, mina djupa andetag går i en orytmisk takt och i nästa sekund ser jag mig själv ligga i Justin's famn med tårarna som rinner ner för min kind.
''Schh baby det är okej, det är bara en mardröm. Du är i säkerhet älskling, det är okej'' viskar Justin lugnt i mitt öra och jag tar ett hårdare grepp om honom och drar honom till mig. 
''Släpp mig inte Justin'' gråter jag och klänger mig fast vid honom.
''Det kommer jag inte göra Cosette, andas'' försäkrar han mig och pussar mig gång på gång på hjässan.
Hans lugna ord lugnar ner mig en aning och några minuter senare har mitt hjärta återgått till sin normala rytmiska takt. Justin lägger oss ner i sängen igen med mig halvt över honom. Medans han smeker mitt hår och rygg försöker han få mig att återvända till min sömn. Jag blundar försiktigt, alldeles rädd för att somna om igen. 
''Det är bara en mardröm Cosette, sov'' viskar Justin och knappt några få sekunder senare känner jag hur tröttheten i kroppen tar över och jag faller i en djup sömn.
 
Nästa dag: 
Solens strålar träffar mig i ansiktet och jag slår försiktigt upp ögonen. Min mun öppnas och en stor gäsp kommer ut. Första gången på länge har jag sovit så här oroligt, mitt huvud dunkar i hundraåttio och minsta lilla rörelsen får mig att stöna ut i smärta. Justin's del bredvid mig i sängen är tom och jag kollar mig runt för en sekund och inte känner igen mig. Snart slår det mig att vi ligger i Justin's rum och inte mitt. 
Jag lägger ner huvudet på kudden igen och lyssnar till klockans klockslag. Långsamt börjar jag räkna med. 
ett, två tre,fyra,fem,sex,sju,åtta,nio,t..-
''Cosette, är du vaken?'' viskar Justin's silkeslena röst. Jag kollar trött upp på honom och gäspar ännu en gång.
I handen håller han en enorm fruktskål och jag kvicknar snabbt till och sätter mig alldeles hastigt upp för att mitt huvud ska ge ifrån sig smärtsamma dunkningar. Ett litet skratt lämnar hans läppar och Justin sätter sig bredvid mig på sängen, han räcker mig en gaffel som jag mer än tacksamt tar emot och börjar omedelbart hugga in.
''Åhh, det är så gott!'' stönar jag och njuter av varenda tugga jag tar.
''Jag vet någonting annat som är gott också'' flinar Justin och blinkar med ena ögat.
''Perv'' 
''Vet att du gillar det baby'' säger han sexigt och lägger ifrån sig skålen samt tar gaffeln från mig och lägger det på sängbordet. Justin lägger sig över mig och börjar försiktigt kyssa min hals samtidigt som han juckar mot min kvinnliga del. Jag flätar mina fingrar i hans hår och ett litet stön som egentligen inte borde finnas där överhuvudtaget lämnar mina läppar. Jag känner hur ett leende formas på Justin's läppar medans han kysser min hals, hans läppar klättrar upp för mina käkben och kind innan dem äntligen träffar mina läppar med en hård smäll. Justin börjar hårdare och snabbare jucka mot mig och stön lämnar mina läppar, han tar chansen och börjar med sin tunga leka med min. 
''Justin..'' andas jag andfått när han äntligen har dragit sig tillbaka. 
''Vi borde göra oss av med denna''
 
''Justin vänta nu lite här, skulle vi inte festa igårkväll?'' utbrister jag helt plötsligt och förstör stämningen. 
Justin kollar förvånat på mig och brister sen ut i skratt.
''Jo egentligen men både du och jag råkade somna så de stack utan oss'' ler han och jag suckar högt.
''Jag vill med festa!'' gnäller jag och lägger armarna i kors. Justin harklar mig och kollar på mig med en sträng blick. Han tar i kanten av min tröja och höjer på ena ögonbrynet.
''Vart va vi förresten?'' frågar han och försöker hålla tillbaka ett flin under hans stränga blick. 
Jag himlar mina ögon och pressar ihop våra läppar för att kort förklara för honom vart vi var.

Ett kort kapitel & det känns som jag inte har skrivit på femton veckor, förlåt.. :(
VET NI VAD?
SNART ÄR DET SOMMARLOV! :'D

Kommentarer
Avsändare: .

så bra!

2013-06-03 @ 20:29:40 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! :)

2013-06-03 @ 20:48:49 -



Avsändare: Celebnovell

Blir alltid lika glad när jag ser att du lagt ut ett nytt kapitel! ^^

2013-06-03 @ 20:53:12 - URL: http://celebnovell.blogg.se



Avsändare: Anonym

Yeeeey! :D

2013-06-03 @ 22:27:08 -



Avsändare: Victoria

Riktigt bra! :)

2013-06-04 @ 06:40:36 -



Avsändare: Tilde

Vi vill gärna göra ett länkbyte. Fixar alldeles strax <3 :)

2013-06-04 @ 16:16:09 - URL: http://fames.se/justinbiebers



Avsändare: Cindy

Meeera!

2013-06-04 @ 16:16:55 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback