Published: 2012-11-25 Time: 17:42:55 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 72 - Dat ass babe

PREVIOUS: ''Vi åker och bowlar efter detta!'' säger Haley glatt och kränger i sig maten, jag flinar och nickar. Att vara ute natten lång med min andra halva, med min bästavän, syster är aldrig fel. Vi äter snabbt upp vår mat och lutar oss belåtet tillbaka i våra stolar. 
''Låt oss bowla nu!'' säger Haley och reser sig upp, jag föser ut stolen och reser mig också upp. Jag tar min skinnjacka som ligger på stolen bredvid och börjar gå mot utgången. 
 
391758_254050324720639_702469083_n_large
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

''En bowling bana för två!'' säger Haley glatt till tjejen som står bakom kassan. Jag blickar ut över folkmassan och min blick vilar på en kille jag mycket väl känner igen från skolan.
''Vem kollar du på?'' frågar Haley och stöter sin armbåge i sidan på mig, jag rycker till och skakar på huvudet.
''Ingen'' svarar jag och ler mot henne innan jag fortsätter mot bana 10 som är ungefär i mitten av hela lokalen. Vi skriver in våra namn på skärmen och jag sätter mig på den röda stolen som är någon meter bakom oss och väntar på att Haley ska skjuta iväg sitt bowlingklot. Hon skjuter iväg första bowlingklotet och lyckas få ner 6 känglor. Haley vänder sig om mot mig och gör Rock 'n Roll tecknet. Jag ler och stort och klappar mina händer och börjar skratta. Haley skjuter iväg nästa bowlingklot och får ner 3 känglor. Jag himlar med ögonen och reser mig upp.
''Nu ska allt visa dig hur man får till en strike!'' flinar jag och tar ett ett gult bowlingklot som väger 10kg. Jag går fram till bannan och siktar med klotet så den landar rätt. Jag svingar armen fram och tillbaka några gånger innan jag släpper iväg klotet så de flyger ut på banan och rullar i full fart mot känglan i mitten.
''JAAAA!!'' skriker jag när klotet får ner alla känglorna, jag vänder mig om mot Haley och slår ut med armarna.
''Fusk!'' muttrar hon och reser sig upp.
 
Det går fram och tillbaka mellan mina och Haley's poäng, nu är det min tur och det är även sista kastet. Jag ber en liten bön till Gud innan jag skjuter iväg klotet som bara skjuter ner 7 känglor, jag suckar och tar nästa klot och slänger iväg det. Jag får inte ner en enda, Haley brister ut i skratt och börjar studsa upp och ner för att hon har vunnit. Jag himlar med ögonen och lägger armarna i kors, blickar riktas mot oss men Haley är för upptagen för att bry sig. Jag skakar på huvudet och tar ett hårt grepp om hennes armar.
''Lugna dig, folk kollar Hal!'' fnissar jag och kollar runt, Haley rycker på axlarna och tar sin jacka som ligger på stolen över min. Jag tar min jacka och börjar dra av mig mina bowlingskor så jag kan sätta på mina riktiga. Jag lägger tillbaka skorna på hyllan och går efter Haley ut.
''Nu åker vi hem!'' flinar hon och börjar glatt gå mot bilen.
''Det är bara bowling Hal, inte nobelpriset'' muttrar jag sarkastiskt, Haley knuffar till mig lite smått och jag börjar skratta. Jag fiskar upp min mobil från skinnjackan och ger klockan en blick.
''Klockan är elva Hal'' skrattar jag och går över vägen. Haley springer ifatt mig och ställer sig framför passagerar dörren och lägger sin hand på bilhandtaget.
''Öppna då!'' mumlar hon och rycker i handtaget. Jag ler mot henne och öppnar bilen med hjälp av fjärrkontrollen som hänger i nyckelknippan. Jag sätter mig i framsätet och startar motorn.
''Någoting du vill göra innan vi åker hem?'' frågar jag och kollar allvarlig på Haley, hon skakar på huvudet och viftar med handen mot vägen.
''Nej, åk hem!''
Jag kör ut från parkeringen och börjar följa vägen hem, jag drar mina fingrar genom mitt lena hår och gäspar stort. Tröttheten börjar smyga sig fram. 
 
Jag parkerar på vår uppfart och stänger av motorn, jag och Haley hoppar trött ur bilen och jag låser bilen innan jag börjar släpa mina ben mot dörren. 
''Släckte vi inte hela huset innan vi stack Haley?!'' frågar jag oroligt och tröttheten försvinner snabbt, Haley rycker till och kollar mot mitt rum som är tänt. Jag gnuggar mig i ögonen och hoppas på att de bara är fantasi men nejdå, det är verkligen någon i mitt rum.
''Vi går in och kollar!'' säger hon bestämt och flätar sina fingrar med mina, vi börjar lugnt och bestämt gå mot trappuppgången innan vi fortsätter mot dörren och in till huset.
''Hallå?'' ropar jag och kollar mig runt, Haley kniper mig på armen och jag slår väck hennes hand och mumlar ett ''Aow!'' Jag drar av mig mina Jeffrey Campell skor så tjuven eller vem fan det nu är inte ska höra oss. Jag trippar över plywood golvet och smyger fram till min dörr som står på glänt. Jag gör ett tecken till Haley att hon ska vänta där hon är och tar en lampa i min högra hand som dom gör på filmer och hoppar in i mitt rum. 
''STÅ STILL!'' skriker jag och spärrar sen upp mina ögon.
''Hey babe!'' flinar Justin och reser sig upp från min säng, jag pustar ut och slår handen för pannan.
''Du är fan helt ute från vettet!'' skriker Haley och springer in på mitt rum och stirrar på Justin.
''Get the fuck out Redbird!'' spottar Justin och jag lägger min hand på höften och rynkar pannan.
''Ursäkta?''
Justin's blick flyttar sig till mig och han mjuknar upp lite. 
''Klockan är fucking 11 Kelsey, var har du varit?'' fräser han och tar ett steg mot mig.
''Knullat runder med mig!'' skrattar Haley och rycker på axlarna, Justin's ansiktsuttryck förändras till något jag absolut inte känner igen. Han skakar på huvudet och kör ner sina händer i sina svarta jeansbyxor så bara tummen sticker fram. 
''C'mon, låt henne leva sitt fucking liv!'' skriker Haley och slår ut med armarna.
''Haley, gå utt härifrån'' mumlar jag och puttar ut henne från mitt rum och ser till att dörren är låst. Justin gör ''kom'' - tecknet till mig med sin hand och jag går försiktigt fram till honom. Han lägger sina händer på mina höfter och böjer sig ner och trycker sina läppar mot mina. Jag lägger mina armar runt hans hals och besvarar hans kyss som övergår till hångel. Justin lyfter upp mig i sin famn och jag låser mina fötter runt hans rygg. vi börjar gå bakåt mot sängen, hans knäveck slår i sängkanten och vi båda faller mjukt ner. Justin rullar runt så jag ligger under honom. Jag avslutar kyssen och börjar kyssa hans hals och nafsa lite. Låga stön lämnar Justin's mun.
''Jag är verkligen jättetrött Justin'' viskar jag i hans öra och puttar ner honom från mig och reser mig upp och går fram till min gaderob. Jag sliter åt mig Justin's stora tröja och hoppar sen ut ur mina kläder och slänger snabbt på mig den stora sköna tröjan.
''Dat ass babe!'' säger Justin sexigt och blinkar med ena ögat, nästan så jag vill ta honom här och nu men sen påminner jag mig själv att han ska hålla ett tal för mig först.
''Godnatt Justin!'' 
''Godnatt babygirl!'' skrattar han och ger mig en puss på pannan. 

Förlåt för ett sent kapitel men internet har varit fucked up! :(
 
Glöm INTE att gilla facebook sidan & det gör ni HÄR!

Kommentarer
Avsändare: bieber

jag skrek när kag såg kapitlet var uppe:) den va as bra

2012-11-25 @ 18:24:59 -



Avsändare: Romina

Jag vill ha MEEEER ♥♥♥♥♥

2012-11-25 @ 20:02:22 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-11-25 @ 20:36:02 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Anonym

jätte bra som vanligt! mer :)

2012-11-25 @ 20:54:52 -



Avsändare: Cindy

Så synd om Haley
Meraaaaa

2012-11-25 @ 20:55:48 -



Avsändare: JustinDrewTime

Hejsan! :)
Sugen på ett länkbyte i menyn? :D Skulle vara kul!
/JustinDrewTime
följer btw din novell, great work! :D

Svar: jja det är jag faktiskt, tänkte göra ett inlägg om någon ville länkbyta. Tur att du dök upp!haha tack så mycket följer din också, keep it up! :D
None None

2012-11-26 @ 01:10:28 - URL: http://justindrewtime.blogg.se



Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!

2012-11-26 @ 07:50:59 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback