Published: 2012-11-24 Time: 19:25:48 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 71 - We're birds of a feather

PREVIOUS: ''Kelsey kolla på mig'' säger han och lägger sin hand över mina. Jag skakar på huvudet och kollar ner på våra händer istället. Justin lägger sitt pekfinger under min haka men jag drar undan ansiktet.
''Kolla på mig Kelsey for fucking sake!'' skriker han och smäller till bordet med knytnäven. Jag ryggar bakåt och kollar förskräckt på honom. Justin drar sin hand genom sitt silkeslena hår och slickar sig runt läpparna.
''Kelsey''
 
 
 
 
A9b30768f87511e18b9422000a1c9e12_7_large
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Kelsey, kolla på mig'' beodrar han mig och lägger sin hand på mitt lår. Jag skakar på huvudet och reser mig hastigt upp så stolen nästan välter omkull bakom mig. Jag går in i rummet och fortsätter ut genom dörren.
''Quinn!'' ropar jag när jag har dragit på mig skorna. Quinn går ut från köket och fram till mig som står i hallen.
''Kör mig hem'' beodrar jag och han räcker fram sin macka, jag håller den i ett fast grepp och det börjar vattnas i munnen. Jag tar en tugga av Quinn's macka och slickar mig sen runt munnen.
''Quinn gå in igen, jag kör henne hem'' ropar Justin och ger mig en hastig blick. Quinn's blick vandrar mellan mig och Justin innan han rycker på axlarna och går in till köket igen.
''Quinn, din macka!'' 
''Ät den!'' ropar han tillbaka, jag rycker på axlarna och tar en tugga av mackan innan jag vänder mig om och stiger ut genom dörren och fram till Justin's bil. Justin låser upp sin bil på avstånd med hjälp av hans fjärrkontroll, jag sätter mig i passagerar sätet och väntar tålamodigt på att Justin ska komma. Jag kollar ut genom fönstret och ser Justin's mun röra på sig och mobilen vid örat. Jag suckar högt och lutar bak huvudet på nackstödet.
 
Justin sätter sig i bilen som om ingeting har hänt, som om han inte har fått mig att vänta en jävla fucking kvart. Vid det här laget hade jag varit hemma förlängesen och släpat med mig Haley till en resturang och gjort gud vet vad. Justin tar ut en cigg från hans högra jackficka och jag suckar högt, det sista jag behöver just nu är en rökande Justin. Jag skruvar upp volymen på radion och kollar ut genom fönstret, jag ser hur Justin's blick vilar på mig och jag tar ett djupt andetag. Röken lägger sig som ett täcke över oss, jag viftar med handen framför näsan och vevar ner fönstret så röken lämnar bilen. Efter att ha tagit friskluft i cirka fem minuter så vevar jag upp fönstret. Justin stannar framför mitt och Haley's hus, utan att säga någoting eller ge honom en blick så går jag ut från bilen och fortsätter in genom den bruna dörren som leder till vårt vardagsrum. Jag kollar ut genom spegeln som finns i hallen och ser Justin's batman liknande bil köra, när han är utom synhåll så strippar jag av mig ytterkläderna och slänger mig på soffan bredvid Haley.
''Du ser ut att behöva en kram!'' säger Haley och putar med sin underläpp och drar in mig i sin famn. Jag lägger mina armar runt henne och vilar mitt huvud på hennes bröstkorg. 
 
''Vart är Drew?'' frågar jag och reser mig försiktigt upp, ett leender sprider sig på Haley's läppar och jag höjer på ena ögonbrynet. 
''Han har skaffat en flickvän!'' skriker hon glatt och klappar hysteriskt händerna, jag kollar på henne med en Du-skojar-med-mig blick men hon skakar på huvudet. Min baby har blivti stor och skaffat en flickvän.
''Åh, har du sett henne?'' frågar jag och hoppas innerligt på ett nej, hon nickar och jag rynkar pannan.
''Dom va här innan de stack ut på en resturang, Andrew presenterade henne för mig. Han kallade mig storasyster, naw'' säger Haley och gör en babyface. Jag slänger en blick på klockan som hänger över tvn och ser att den är lite över åtta. De är nog hemma snart.
''By the way inte för att förstöra stämningen eller någoting men han ska sova hos henne!'' 
Min haka faller ner till soffan och jag smäller handen för munnen, Jag vet att min bror har förlorat oskulden men jag hoppas verkligen på att det inte kommer hända något liknande ikväll.
''De har varit tillsammans i snart ett halvår och han har hållt de dolt för oss!'' utbrister Haley, här får jag ut mer information om min bror än avd jag har fått de senaste 16 år han har funnits till. 
''Helt otroligt!'' flämtar jag och lutar huvudet mot armstödet. Haley instämmer och en tystnad faller över oss.
 
''Ska vi äta på en resturang? Orkar inte laga mat'' flinar jag och pekar på ytterdörren, Haley nickar och studsar snabbt upp ur soffan och sliter på sig sina skor. Jag följer hennes exempel och drar på mig mina Jeffrey Campell skor med nitar. Jag tar min skinnjacka och går före Haley ut till bilen.
''Du kör igen!'' flinar hon och slänger nycklarna till mig, jag fångar dom like a boss och sätter mig i framsätet och startar motorn. Haley hoppar in bredvid mig och jag börjar köra till vårt favorit matställe, kina resturangen. 
 
382066_467934833249055_471720493_n_large
 
''Vi åker och bowlar efter detta!'' säger Haley glatt och kränger i sig maten, jag flinar och nickar. Att vara ute natten lång med min andra halva, med min bästavän, syster är aldrig fel. Vi äter snabbt upp vår mat och lutar oss belåtet tillbaka i våra stolar. 
''Låt oss bowla nu!'' säger Haley och reser sig upp, jag föser ut stolen och reser mig också upp. Jag tar min skinnjacka som ligger på stolen bredvid och börjar gå mot utgången. 

Vem kommer hon träffa på bion?
Kommer det hända någoting? ;)
2:a kapitlet idag, KOMMENTERA DUKTIGT! :')
blir ni duktigare på att kommentera så får ni 2 kapitel nästan varje dag! :')

Kommentarer
Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!!!!

2012-11-24 @ 20:30:01 -



Avsändare: Emelie

Sjukt bra!! <3

2012-11-24 @ 20:55:19 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Romina

Bowling menar du väl istället för bio? =P
"Duktig" Haha. Värst vad Justin är grinig då men jag gillar det haha.

Svar: HAHA, FAIL! :'D
None None

2012-11-24 @ 22:02:07 -



Avsändare: Em

YES, give me more :D

2012-11-24 @ 22:24:40 -



Avsändare: Michelle

OMG jag älskar båda kapitlerna!!!!!

2012-11-24 @ 22:28:45 -



Avsändare: anne

Oh yess!!! :D

2012-11-24 @ 22:52:30 -



Avsändare: Has

Nej låt inte henne gilla en kille eller en kille ska gilla henne snälla

2012-11-25 @ 02:42:10 -



Avsändare: Anonym

MER!! :D

2012-11-25 @ 09:51:38 -



Avsändare: Anonym

Sjukligt bra ! :D

2012-11-25 @ 12:10:58 -



Avsändare: Tova Bieber

Man blir så sjukt glad när man inte har suttit vid datan på hela dan igår åsså tittar man din blogg åsså är det fucking kapitel!! sååå braaa !!

Svar: hihi, vad glad jag blir som lyckades göra dig glad! :'D
None None

2012-11-25 @ 12:45:10 -



Avsändare: Tova Bieber

2 fucking kapitel* ska det ståå :P

2012-11-25 @ 12:46:06 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback