Published: 2012-11-21 Time: 16:39:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 67 - Do you think he bought it?

PREVIOUS: Jag tar mobilen i handen och reser mig upp och börjar gå uppför de allt för bekanta trapporna mot mitt rum. Jag  öppnar min sovrumsdörr och slänger mig frustrerat på sängen. Jag måste vara tillräckligt utvilad för jobbet som kommer ske ikväll. Det sista jag hör är fåglarnas kvitter innan jag somnar in i en djup dvala.
 
 Tumblr_mdqs5jpa5r1rol2sjo1_500_large
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

''ELDA UPP DET KELSEY!'' fnittrar Haley och häller på tändvätska på de grenar vi har samlat ihop och innan vi stack hemifrån tog vi med oss parfymerna vi inte vill ha. Vi har gått ganska så långt in i skogen där ingen hör eller ser oss vilket är ganska skönt. Jag tror inte att mina föräldrar skulle bli så glada om de fick reda på vad sin lilla dotter gör just nu med sin bästavän som de tror är en bra flicka. Jag tar fram tändstickorna ur min skinnjacka och tänder snabbt på en sticka innan jag slänger den på grenarna. En fyr tar snabbt över och ett skratt lämnar mim strupe. Det här är nog det galnaste jag har gjort förutom att smyga hemifrån och bevittna ett mord. 
''Det är helt sjukt Kelsey!'' skrattar Haley.
''KELSEY!'' skriker en alltför bekant röst, jag vänder mig om och möter Bruce' bruna ögon. Jag ger honom ett osäkert leende innan jag slänger en blick på Haley över min högra axel.
''Vad gör ni?'' frågar han och slår ut med armarna.
''Ehumn... '' börjar jag och orden fastnar i halsen. Jag sväljer hårt och ger Haley en blick som betyder att hon ska hjälpa mig. Great vi blev påkommna, tillägg en sur Kelsey och Haley där. 
''Vi skulle göra ett uhmn.. experiment!'' börjar Haley och knäpper med fingrarna
''Till No:on!'' utbrister jag och ler stort. Bruce rycker på axlarna, han köpte precis vår lögn. 
''Hur går det då?'' frågar han och ställer sig bredvid Haley, jag rycker på axlarna.
''Det går bra'' mumlar jag och kollar ner på mina sammanlänkade händer, jag avskyr att ljuga för Bruce eller någon annan av Justin's gäng men just nu har jag faktiskt inget annat val -om inte jag vill säga sanningen och få straff förstås- vilket jag absolut inte vill. Justin skulle nog bli chockad över detta, jag Kelsey den duktiga flickan leker med elden?. 
''Vad händer Bruce?'' ropar någon röst där ute bland träden och utan mitt medvetande så kommer Justin fram. Jag biter mig hårt i underläppen och ställer mig snabbt bredvid Haley.
''Kelsey?!'' frågar han chockat, jag nickar och biter hårdare insidan av min kind. Vem hade tänkt sig att Justin skulle hitta mig -hans flickvän- bland massa träd stå och elda?
''What the flying fuck are you doing?'' fräser han och slår ut med armarna han också.
''Vad ser det ut som?'' muttrar jag och häller på mer tändvätska för att elden håller på att dö ut.
''What the fuck Kelsey, lägg ner flaskan!'' väser han och biter ihop käkarna. Jag lägger surt ner flaskan och lägger mina armar i kors över bröstet. Justin rycker åt sig tändvätskan och slänger bak den till Damon som fångar den like a boss, han ger mig ett halvt leende innan han ger vidare flaskan till Quinn.
''Ge mig en förklaring, it better be a fucking good one!'' ryter han och tar ett hårt grepp om min arm och drar mig till honom. Jag spärrar upp mina ögon och kollar bak på Haley.
''Kolla inte på Haley, she ain't going to fucking help you'' 
Haley rycker på axlarna och jag vänder mitt ansikte mot Justin's och möter hans ilskna blick.
''Klockan är 23:03 Kels du ska förhelvete inte va här ute, fattar du?!'' skriker han och jag nickar snabbt och hoppas på att han snart ska släppa mig så jag får gå hem och glömma att jag ens kom och tänka tanken på att göra det. Han släpper min arm och suckar högt och drar sen in mig i en kram.
''Don't be mad with me'' viskar han i mitt öra och kysser min hals och gömmer sen sitt ansikte i min halsgrop. Jag varken lägger armarna runt hans hals eller säger någoting utan står fortfarande kvar som innan, med armarna i kors över bröstet. Justin lägger båda sina armar runt min midja och kramar mig hårdare.
''Du måste hem'' viskar han och ger mig en puss på kinden. Jag drar mig ur hans grepp och börjar gå mot Quinn. Den enda jag vill ska följa mig hem just nu. 
''Kom Hal, jag kör hem er!'' ropar Quinn och lägger sin hand på min korsrygg och gör en gest om att jag ska gå före. Jag börjar gå under tystnad med både Quinn och Haley bredvid mig.
''Vill ni berätta vad ni egentligen gjorde?'' frågar Quinn och avbryter tystnad, jag tar ett djupt andetag och skakar på huvudet. Vi bor i lilla Stratty, innan solen ens har hunnit gå upp så har hela staden fått veta vad jag, prästens dotter, har gjort och det skulle pappa inte kunna leva med oavsett om jag är 18 eller 10. 
''Jag trodde att när man fyllde 18 så fick man sin frihet'' mumlar jag och Quinn börjar skratta lite smått.
''Inte med Justin''
En suck lämnar Haley's strupe och jag förstår vad hon menar, vem vill vara övervakad av Justin och hans gäng 24/7? Inte vi iallafall. Jag hoppar snabbt in i baksätet med Haley bredvid mig. Jag sätter mig vid fönstret och Haley sätter sig vid de andra fönstret på min högra sida. Quinn kollar i backspegeln och höjer på ena ögonbrynet. Jag möter hans blick och skakar lite lätt på huvud. Quinn rycker på axlarna och startar motorn och börjar köra hem. 
 
''Kels!'' ropar Quinn efter oss när vi har stängt bildörrarna, jag vänder mig om och joggar bort till honom och böjer mig ner och sticker in huvudet genom fönstret.
''Ja?''
''Va inte arg på Justin, han menade absolut inget illa. Justin är överbeskyddande när det gäller dig'' säger han och tar ett djupt andetag. Jag nickar och ler mot honom.
''Godnatt Quinn!''
''Godnatt Kels!''
Jag vänder mig om och springer fram till Haley som står på trappuppgången och väntar på mig.
''Det här var en bra kväll!'' fnittrar Haley och låser upp dörren innan hon går in och tänder lampan i hallen. Jag skrattar tyst för mig själv och går in efter henne. 
''Det var det verkligen!'' säger jag och slänger av mig skorna.

Det här kapitlet skulle ni egentligen fått i tisdags men då opererades jag så jag kunde inte lägga in kapitlet & jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att uppdateringen är så dålig. Den kanske blir sämre iochmed att jag gjorde en operation som tog 3,5 timmar & jag har så fruktansvärt ont men jag lovar att jag ska skriva lite varje dag. Det gör väl inget om de är korta, eller?
Tack för ert tålamod, ni är verkligen guldvärd!
Kram till var och en av er! ♥♥♥♥
 

Kommentarer
Avsändare: Emelie

Jätte bra! <333

2012-11-21 @ 17:00:34 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: NOO

Operation!? WHY?

2012-11-21 @ 18:46:38 -



Avsändare: Romina

Jättebra kapitel ♥♥

2012-11-21 @ 19:55:25 -



Avsändare: Anonym

Awesome kapitel!!

2012-11-21 @ 20:58:08 -



Avsändare: Michelle

Jag gillar det alltså Justin var irreternade i detta kapitlet bara för att Kelsey är ihop med Justin så behöver hon inte alltid göra som han säger. JAg gillar att det var Kelsey och Quinn i berättelsen jag trode Ju att Damon var Damon men det vissar säg att TVD Damon heter Quinn här så jag vill att dom två ska umgås mera. Men jag gillar kapitlet

2012-11-21 @ 21:28:11 -



Avsändare: Anonym

Aw, hoppas verkligen allt gick som det skulle, gullunge! :)
Ta den tid du behöver och hellre korta kapitel än inget, right? :D Kram.

Svar: Ja allting gick bra, jag försökte mig på ett långt kapitel denna gången, jag lyckades väl sådär ;) kram.
None None

2012-11-21 @ 22:33:26 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback