Published: 2012-11-18 Time: 19:31:18 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 66 - Woah babe

PREVIOUS: ''I choose to be happy men med dig är jag alltid lycklig, äkta lycka'' säger hon och jag slappnar av, glädjen sprids inom mig och jag plaserar en mjuk kyss på hennes panna innan jag faller tillbaka mot armstödet som håller upp min rygg. Jag drar upp ena benet så hon på sätt och vis får ryggstöd och smeker henne mjukt på kinden. Den här tjejen är orsaken till varför jag har mina fötter på jorden och det insåg jag i New York.
 
KELSEY'S PERSPEKTIV:

''Justin?'' säger jag och reser mig upp, han kollar upp mot mig och höjer på ena ögonbrynet. Jag tar ett djupt andetag innan jag tar tag i hans enorma hand med mina båda händer och drar upp honom ur soffan.
''Jag vill baka'' fnissar jag och börjar gå före honom in till köket. En suck lämnar Justin's strupe och han följer tyst efter mig utan att protestera. Jag ställer mig mitt i köket och kollar runt och biter mig i läppen.
''jag tror inte jag har alla sakerna som behövs'' säger jag och öppnar skafferiet och letar efter havregryn och kakao. Nix, verken havregryn eller kakao fanns där. Jag suckar högt innan jag smäller igen skåpet och går ut till vardagsrummet igen och slänger mig på soffan.
''jag vill göra någoting'' muttrar jag och drar upp knäna till hakan. Justin sätter sig ner på min vänstra sida och lägger sin hand på min högra kind och vänder mitt ansikte mot hans. Justin böjer sig ner och pressar hårt mina läppar mot hans. Ett leende sprider sig på våra läppar innan jag tar hans ansikte mellan båda mina händer och pressar honom mot mig.
''Woah babe, vi har hela livet på oss att älska'' flinar han och ger mig en hastig kyss innan han slänger mig ner på soffan bredvid honom. Just när jag tänkte hoppa på honom så börjar hans mobil ringa. Han ger mig ett leende innan han reser sig upp och försvinner in på mitt rum. Med dörren låst. Efter sig. Jag slänger irriterat en kudde bredvid mig och lägger armarna i kors över bröstet. Vad är nu så hemligt som inte jag får veta? Jag bestämmer mig för att vara lite busig och reser mig upp och tippar på tå bort till dörren. Jag pressar mitt öra mot dörren och försöker fånga upp lite vettiga ord men allt som hörs är ''Okej'', ''Aa'', ''Jag kommer nu''. Det blir alldeles tyst där inne och jag springer full fart mot soffan och slänger mig ner. Just precis då jag har lagt mig bekvämt öppnas dörren och Justin kommer in. Han kommer sakta fram till mig och sätter sig på armstödet vid mina fötter.
''Jag måste gå babe'' säger han och jag sätter mig riktigt upp.
''Varför de?'' frågar jag och lägger huvudet på sned. Justin tar ett djupt andetag.
''jobb'' säger han och kollar ut genom fönstret. Något är väldigt fel, Justin brukar kolla mig i ögonen och säga om det är jobb eller inte men just nu vägrar han möta min blick.
''Kolla på mig Justin!'' säger jag och försöker möta hans blick.
''Vi ses babe'' säger han och ger mig en puss på pannan och försvinner fort. Jag skakar på huvudet och försöker smälta in allt som har hänt. Varför betedde han sig så underligt nyss? gjorde jag något fel? Jag bestämmer mig för att släppa ämnet just nu och ta upp det senare med honom. 
 
''Jag är hemma!'' ropar Haley och en smälls hörs utifrån. Jag reser mig fort upp ur min bekväma säng och slänger upp min sovrumsdörr och möter en fullt påklädd Haley.
''Jag vill göra något galet ikväll och släppa loss!'' säger jag helt plötsligt och kollar på henne med en sorgsen blick. Hon tar snabbt av sig jackan och följer med mig in till rummet.
''Varför det? ska du inte spendera kvällen med Justin?'' frågar hon och jag skakar på huvudet.
''Han betedde sig så underligt innan han skulle sticka, han sa bara att han hade ''jobb'' att fixa'' säger jag och betonar ordet jobb och gör citattecknet med händerna uppe i luften. Ska jag vara ärlig så vet jag inte vart jag och Justin står på skalan. Haley lägger huvudet på sned och kollar på mig med glädje i blicken.
''Ska vi göra något galet ikväll då?'' flinar hon och jag nickar ivrigt.
''Då kör vi!'' skriker vi båda och reser oss fort upp från sängen och sliter upp gaderoben.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Skojar ni med mig?'' muttrar jag och sätter mig ner på soffan. Bruce skakar på huvudet och slår sig ner bredvid mig. Jag böjer mig fram och lutar armbågarna mot knäna och tar min mobil som ligger på bordet och bläddrar bland mina kontakter. Jag stannar på Kelsey och trycker på grön lur. Signal efter signal går men jag får inget svar.
 
''Hej det är Haley, Kelsey är upptagen just nu med att hitta på bus med mig, lämna ett meddelande efter pipet!'' *piiiiiip* 

Jag tar mobilen i handen och reser mig upp och börjar gå uppför de allt för bekanta trapporna mot mitt rum. Jag öppnar min sovrumsdörr och slänger mig frustrerat på sängen. Jag måste vara tillräckligt utvilad för jobbet som kommer ske ikväll. Det sista jag hör är fåglarnas kvitter innan jag somnar in i en djup dvala.

Jag är hemsk, jag vet.
I nästa kapitel så ska justin ha en fight & Haley & Kelsey kommer busa lite, excited?
10+ kommentarer för nästa & det kommer inte dröja så länge innan ni får ett till kapitel 

Kommentarer
Avsändare: Emelie

Jätte bra!! <3

2012-11-18 @ 20:29:53 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Romina

Du är inte alls hemsk. Du måste tänka på ditt liv också! :D
Bra kapitel.

2012-11-18 @ 20:32:16 -



Avsändare: Amanda

Meeeeeerr!! :D

2012-11-18 @ 20:48:17 -



Avsändare: liv

Awesome kapitel!!

2012-11-18 @ 21:33:02 -



Avsändare: Em

Hurry up. :D

2012-11-18 @ 21:40:04 -



Avsändare: emilia

mer!

2012-11-18 @ 21:41:58 -



Avsändare: Cindy

Meeeeeer

2012-11-18 @ 21:47:58 -



Avsändare: Anonym

Mer!!!

2012-11-18 @ 22:57:04 -



Avsändare: Michelle

Jag gillar det

2012-11-19 @ 20:03:37 -



Avsändare: jen..<3

jag vill ha meeer nuu jag är galen i den hära novelen

2012-11-19 @ 21:03:17 -



Avsändare: Denise

Meeeeeeeera nuuuu!!!!! :)

2012-11-19 @ 21:39:42 -



Avsändare: Alice

Mer:D

2012-11-19 @ 22:10:25 -



Avsändare: Natta

Såå bra! :)

2012-11-20 @ 09:15:50 - URL: http://nattaakarlsson.myshowroom.se



Avsändare: anonym

bara lägg upp nästa katpitel, utan att ha ''10+ kommentarer för nästa'' , du tappar läsare om du inte uppdaterar o tillslut är det ingen som läser längre.

Svar: Jag har ett liv utanför bloggen oxå, glöm inte det!
None None

2012-11-21 @ 15:10:43 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback