Published: 2012-11-13 Time: 19:07:15 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 65 - I choose to be happy

PREVIOUS: ''Nej men jag ska ut nu, ska bara dra på mig kläder'' mumlar han och går in på sitt rum igen. Jag rycker på axlarna och vänder min blick mot Justin igen.
''Får jag fråga en sak Justin?'' frågar jag och gör hundvalpsminen. 
''Vad som helst babe'' flinar han och smeker min kind.
''Vad hände i New York Justin?''
 
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

''Vi går ut en sväng!'' säger Emma och reser sig upp från soffan och drar i min arm. Jag suckar och går motvilligt med henne. Jag drar på mig mina svarta supras och rycker åt mig min jacka innan jag går ut efter Emma och stänger dörren efter mig.
''Så, vart ska vi gå?'' frågar jag när vi har kommit ut i den kalla februari kylan. Hon rycker på axlarna och krokar sin arm med min och börjar sakta gå mot Central Park.
''Verkligen Em?'' fnyser jag och drar jackan tätare runt min kropp.
''Komigen Justin, va lite romantisk!'' säger hon och smäller mig skämtsamt på armen. Jag suckar och ökar farten dit. Lamporna lyser upp vägen och snön smälter under våra fötter. Mina tankar gåt ut till Jazmyn som är påväg tillbaka till Stratford i det här ovädret.
''Vad tänker du på babe?''
Det känns så konstigt att höra Emma kalla mig babe, det är Kelsey's ord. Henns smeknamn på mig. Jag tar ett djupt andetag och slänger tankarna om Kelsey åt sidan. 
''Har Thimothy attackerat än?'' frågar hon och jag skakar på huvudet, det är jag också orolig för. Det brukar inte ta så lång tid innan Thimothy attackerade tillbaka. Han planerar något det är jag alldeles säker på och det är de som gör mig förtvivlad, orolig och inte säker alls.
''Justin?'' frågar hon och skakar löst på mig, jag skakar diskret på huvudet och återgår till verkligheten.
''Nej'' mumlar jag och ökar på stegen. Jag är absolut inte van vid att någon annan än Kelsey ska lägga sig i mitt jobb. Det som jag tog så hårt är att de har skadat Jazmyn vilket jag märkte igårkväll. Hon kan knappt gå, så jag undersökte hennes ben med de få erfarnheterna jag har och insåg att de på något vis har brytit hennes ben. Jag såg även sår efter en kniv som har glidit över hennes hals som jag innan inte har lagt märke till.
''Bieber, du är omringad!'' skriker en bekant röst och jag vänder mig hastigt om och möter Thimothy och mot mig håller han en pistol riktad. Ett skrik lämnar Emma's läppar och hon slår händerna för munnen. Jag drar henne intill mig och försöker lugna ner henne.
''Sa du omringad? Du är det Thimothy!'' hör man Bruce's röst skrika och fram från träden kommer Bruce, Damon coh Quinn. Det är då allting brakade till ett rent helvete, skott som gick löst och folk som började springa och skrika och även några få skadade män från Thimothy's män, såklart. Allting hinner gå så fort, innan jag hinner tänka ordet av så har jag slängt Emma på snön och skrikit åt henne att gömma sig bland något träd coh själv gått in i det såkallade ''krig''. Så smart som jag är så har jag lagt ner en pistol under jackan som jag snabbt svingar fram och utan tvekan avfyrar jag ett skott mot Thimothy's axel. 
''Dra er tillbaka killar!'' Skriker Thimothy och innan jag hinner avfyra ännu ett skott så har de försvunnit utom synhåll. Det är då jag bestämmer mig för att döda Thimothy nästa gång jag hittar honom, med mina egna händer.
 
''Justin?'' frågar Kelsey och skakar på mig, jag rycker till och återkommer till verkligheten. Kelsey sitter på min mage och kollar oroligt på mig.
''Sa jag något fel?'' frågar hon och jag skakar på huvudet.
''Absolut inte'' mumlar jag och lägger handen på hennes korsrygg och sätter mig sen försiktigt upp så hon inte trillar omkull. 
''Jättemycket hände i New York Kels, jag träffade på Thimothy en gång till efter Chicago och då bröt ett helvete loss. Skott avfyrades och några blev skadade'' sammanfattar jag kort och lägger sen båda mina händer på henens höfter. Hon kollar på mig med uppspärrade ögon.
''Igen?'' 
Jag nickar och väntar på hennes nästa fråga, för jag vet mycket väl att ifall Kelset har börjat med ena frågan så kommer hon fortsätta att ställa nästa tills hon har fått veta det hon vill veta. Jag lägger huvudet på sned och tittar på henne på ett kärleksfullt sätt. En fråga har gnagat på mig ett bra tag och jag bestämmer mig för att öppna munnen och äntligen ta reda på svaret.
''Älskling?'' frågar jag och väntar på något tecken på att jag kan fortsätta, hon höjer på ena ögonbrynet som är perfekt format som ett ''regnbåge'' men mycket bättre än så. 
''Are you happy?''
Hon rycker på axlarna och funderar över frågan, jag börjar nervöst smeka hennes höft med tummen under tröjan. Jag biter ihop käkarna och väntar på hennes svar. Efter vad som har känts som en evighet så öppnar hon munnen.
''I choose to be happy men med dig är jag alltid lycklig, äkta lycka'' säger hon och jag slappnar av, glädjen sprids inom mig och jag plaserar en mjuk kyss på hennes panna innan jag faller tillbaka mot armstödet som håller upp min rygg. Jag drar upp ena benet så hon på sätt och vis får ryggstöd och smeker henne mjukt på kinden. Den här tjejen är orsaken till varför jag har mina fötter på jorden och det insåg jag i New York.

Jättekort kapitel men jag hinner inte mer, har otroligt mke plugg.
vilket man har när man går i 9:an & det ogillar jag starkt mycket. 
Men hoppas ni gillade kapitlet ändå. Jag kände mig tvungen att slänga ihop någoting, ni fick ju ingeting igår..
Tack för att ni står ut med mig, ni är helt otroliga!
& tack för att ni ger mig kritik & idéer, jag verkligen gillar det!

Kommentarer
Avsändare: emeliebieber

mera! :) <3

2012-11-13 @ 19:45:01 -



Avsändare: Michelle

Jag gillar det :) Men jag tyckte Kelsey sa att Justin måste kämmpa för henne eller någon men det verkar ju inte hända?

2012-11-13 @ 19:55:22 -



Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!

2012-11-13 @ 21:45:46 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-11-13 @ 21:46:39 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Anonym

mermermer! :)

2012-11-13 @ 22:23:57 -



Avsändare: Ellen

Hej, jätte fin blogg! :D
Skit bra skrivet!
Läs jätte gärna min novell!

2012-11-14 @ 10:40:19 - URL: http://thisbieberstory.blogg.se



Avsändare: Romina

Kort men bra! ;D

2012-11-14 @ 14:17:12 -



Avsändare: donna

jätte jätte jätte braa ! :D vill läsa mer nuu !!så snälla ett till kapitel idag ? <3

2012-11-14 @ 15:27:14 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback