Published: 2012-11-11 Time: 18:22:07 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 64 - Aw, did I disappointed you?

PREVIOUS: "Wake up darling'' viskar en mjuk röst i mitt öra och kysser mjukt min kind, jag slår upp ögonen och blickar in i Damon's blåa ögon, våra ansikten är ungefär 4 cm ifrån varandra. Jag drar bak huvudet och kollar på honom.
''Vad gör du här?'' frågar jag hest och rynkar pannan. 
''Du svarar inte på din mobil så jag kom över för att se hur du mår''
''Då kan du likagärna stanna för jag vill ha en film-maraton och vill inte göra det själv'' säger jag och ler, jag sätter mig upp och flyttar mig lite åt sidan så hans biffiga kropp får plats. Jag kryper upp i hans famn och sätter på den första filmen, sagan om ringen.
''Ni kan inte starta film-maraton utan mig!'' ropar Quinn och springer ut från köket, jag flinar och flyttar på mig så hans biffiga kropp också får plats.
 
 
KELSEY'S PERSPEKTIV: 
 
Efter 3 timmar är filmen slut och jag orkar inte mer, jag lutar mitt huvud mot Damon's axel och när jag precis blundar bestämmer någon sig för att rycka upp ytterdörren och stampa in. Jag kollar upp och möter Justin's förvånade blick.
"Hej!" säger jag och tvingar fram ett leende, han kommer fram till mig och slår sig ner på soffan mellan mig och Quinn. Jag smeker hans högra kind med baksidan av mitt pekfinger och långfingret.
"Jag har försökt ringa dig" säger han och lutar sitt huvud mot min axel. 
"Jag och Quinn drar nu, du kan fortsätta ditt film maraton med Justin" säger Damon och reser sig upp.
Quinn följer tätt efter honom.
"Ses Kels!" säger Quinn och smäller igen dörren bakom sig. En tystnad faller över oss och jag tar ett djupt andetag. En tanke slår mig snabbt och jag öppnar munnen för att fråga Justin när han harklar sig och kollar på mig med sorgsna ögon.
"Så de är dom du ringer till när du vill ha film maraton?" 
Jag skakar snabbt på huvudet.
"De kom hit, Damon väckte mig för att jag inte svarade på min mobil" utbrister jag och tar Justins hand i min.
Han nickar sakta och vägrar möta min blick. Skyldigheter skvätter över mig som vatten och jag stelnar till. Jag är inte redo till att förlora Justin när jag precis har fått tillbaka honom.
"Vet du vad som är längesen vi gjorde?" frågar han och jag skakar på huvudet.
"Sex" säger han och vänder sin blick mot min. Jag sväljer klumpen som bestämmer sig för att lägga sig i halsen och ta en tupplur. Jag kollar in i Justins honungsfärgade bruna ögon och smälter under hans blick. Jag nickar och slickar mig runt läpparna på ett sexigt sett.
"Gör inte så Kels du är inte redo till att ha det, inte än" mumlar han och håller min haka mellan sin tumme och sitt pekfinger. Jag tar ett djupt andetag och gör de jag har saknat mest, pressar min läppar mot hans i en passionerad kyss. Justin flätar sina fingrar i mitt hår och drar mig mot honom så jag ligger över honom i soffan.
"Eouw, kan ni inte ta det någon annanstans? Det finns ett rum tvärs över" muttrar min lillebror Andrew som precis har kommit ut ur sitt rum. Justins händer halkar ner från min midja och stannar på min rumpa.
"Guys, det räcker!" ropar han äcklat och slänger en kudde på oss. Jag drar mig tillbaka från Justins läppar och kollar flinandes på min bror.
"Jag trodde du var ute" flinar jag och sätter mig som vanligt på soffan. Han skakar på huvudet och slänger en blick mot den enorma  klockan som hänger på väggen. 
''Nej men jag ska ut nu, ska bara dra på mig kläder'' mumlar han och går in på sitt rum igen. Jag rycker på axlarna och vänder min blick mot Justin igen.
''Får jag fråga en sak Justin?'' frågar jag och gör hundvalpsminen. 
''Vad som helst babe'' flinar han och smeker min kind.
''Vad hände i New York Justin?''

I nästa kapitel får ni en kort sammanfattning om vad som hände i NY..
Jag vet, uppdateringen har blivit sämre men jag lovar att ni ska minst få ett kapitel om dagen & ibland 2 om jag hinner..

Jag är riktigt nyfiken över era åsikter, vad tycker ni om det med Jelena? 

Kommentarer
Avsändare: Cd

Faktiskt så tänker jag bara, jaha dem är skilda...Är mer nyfiken på om de aldrig träffas mer

2012-11-11 @ 18:40:58 -



Avsändare: jennifer

ska jag säga så här jag tycker inte så mycket om Jelena men jag acepterar att dom va ihop. för selena hade ju jätte många rykten att hon va ihop med Taylor lautner och Nick jonas för deras berömelser och jag tror när som helst att hon kan bli i hop med någon av killarna i 1D efter som dom börjar bli kändare och känndare nu :) men det är min åsikt men jag bryr mig igentligen om vem Justin blir ihop med men när det va selena blev jag lite orolig att det kunnde va så som jag skrev :/

Svar: Helt rätt! Så brukar jag med tänka & det som är otroligt läskigt är att det faktiskt är sant, snart kommer vi säkert se henne med någon av 1D killarna känns det som.. :/
None None

2012-11-11 @ 18:43:29 -



Avsändare: anne

tycker det är såå synd att de gjorde slut (vet inte om de har det...) de passar så bra!
Jelena for ever <3

Svar: Är inget Jelena fan men är Justin lycklig så är jag med det <3
None None

2012-11-11 @ 20:23:00 -



Avsändare: jen..<3

jag tycker att den har varit helt grym änsålänge och det kommer den säkert att vara i fortsätningen oxå tycker att det kanse har varit litte för mycket bråk imelan dom men den är helt klart grym

Svar: Ifall du menar novellen så kan jag säga att de inte kommer bråka mer, nu är det romantik & känslor som gäller! :)
None None

2012-11-11 @ 20:55:13 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

Svar: tack! <3
None None

2012-11-11 @ 21:45:12 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Anonym

Awesome kapitel!!

Svar: tack!
None None

2012-11-11 @ 21:54:43 -



Avsändare: Anonym

grymt kapitel! mer :)
helt ärligt så var jag aldrig ett fan av Jelena. Men selena var/är en av dom människorna som får Justin att le, och det var längesen jag såg bilder där Justin verkligen såg glad ut och det dödar mej. Det för så ont att se honom så här utan att
kunna göra någonting för att hjälpa honom. Men samtidigt så är det ju okej att han mår dåligt, det är okej att vara ledsen.
Men det är väl ingen som har sagt rakt ut att 'vi har gjort slut'? Jag har hört att dom bråkar och har det jobbigt, och om det är så så hoppas jag av hela mitt hjärta att dom köper det. För Justins skull, han förtjänar att vara lycklig <3

Svar: Tack! Är inte ett fan av Jelena & kommer inte att bli.. Har aldrig känt såhär för en idol förut, det känns som om Justin's känslor är mina egna.. Helt sjukt hur mycket jag älskar honom, mer än mig själv om jag ska vara ärlig.. Det dödar mig att Selena får honom le mer än vad Beliebers gör för helt ärligt så känns det som om han älskar henne mer än oss, jag vet att jag inte borde tänka så men jag kan inte hindra mig själv.. Efter allt Justin har gått igenom så förtjänar han verkligen att vara lycklig, men U smile, I smile. Så är det & så kommer det att förbli, jag har gått igenom eld & vatten med honom sedan 2009 & jag har verkligen inga planer på att lämna honom för det är inte så en Beliebers gör, jag tackar & kommer aldrig glömma vad Justin har gjort mot mig genom dessa åren & på twitter . Han har verkligen förändrat mitt liv. <3
None None

2012-11-11 @ 22:28:36 -



Avsändare: Anonym

Jag tycker att de var dumt att selenas vänner lägger sig i de orivatluv jag säger selena gör bara justin ledsen de passar inte
ps grymt kapitel

Svar: Det är verkligen helt sjukt hur hon ens låter sina vänner lägga sig i, det är HENNES förhållande, inte deras! Tack!
None None

2012-11-11 @ 22:35:45 -



Avsändare: Hanna

det här med Jelena... Asså jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga.. Jag är arg, arg på selena som gjorde slut eftersom jag nu har sett flera bilder nyligen då man ser justin gråtit/gråter. Och det är faktiskt jobbigt och se. Jag var la inte den som tyckte om Selena, men jag respekterar henne och jag ser hellre justin glad med henne, än ledsen utan henne...

Svar: You took the words straight out of my mouth..håller faktiskt med dig men det känns som om Justin blir sårad när han är med henne..
Jag tycker att det är dags att hitta någon ny som gör honom mer lycklig än sårad.
Jag tycker verkligen inte om Selena men är han lycklig så är jag med det..
None None

2012-11-11 @ 22:46:08 - URL: http://iwnfy.blogg.se



Avsändare: Hehe

Their breakup? Jag vet inte.. Alltså, tkr typ synd om JB.. Men är överlycklig över att han faktiskt vann 3 EMAs!! #EMAwinbieber lol :)

2012-11-11 @ 23:07:35 -



Avsändare: Juliana

Mera

2012-11-11 @ 23:19:29 -



Avsändare: Tova Bieber

oj!! vilket kort, men detgör nget bara du gör ett kappitel är jag glad. jelena is over and im happy :D nej men seriöst det är sorjligt.

2012-11-12 @ 00:43:36 -



Avsändare: Michelle

Det med Jelena är så synd :( jag gillar dom två. Ja gillade kapitlet :)

2012-11-12 @ 15:19:28 -



Avsändare: Romina

Yay du tog min ideé (känner mig stolt) Haha
Men det var säkert flera som sa den ideén elelr nått som liknade den. Whatever bra kapitel! ;D

2012-11-12 @ 15:51:26 -



Avsändare: Ealtuntas

Justin behöver fokusera på sin karriär just nu. Han mår bara dåligt med en flickvän, för han vet att måste träffa henne och få henne att känna sig lycklig. Men han har egentligen inte tid med sådant och det dödar mig när jag ser honom så ledsen, Selena är inte värd Justin, Justin förtjänar någon MYCKET BÄTTRE än hon och det vet jag att alla tycker! Så förneka det inte ;) och yes, dem har gjort slut!

Svar: JAG HÅLLER MED DIG TILL 1000000, HIGH FIVE GUUURL!!!
None None

2012-11-13 @ 21:36:54 - URL: http://www.ealtuntas.blogg.se



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback