Published: 2012-11-07 Time: 15:57:00 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 61 - Isn't that Thimothy?

PREVIOUS: Jag mumlar ett ''mm'' och vänder mig om mot väggen så jag ligger på sidan istället, jag slänger en blick på de digitala klockan som ligger på nattduksbordet och visar tjugonio minuter över två på natten, jag suckar och vänder mig på andra hållet istället, efter ett tags vridande och suckande har jag lyckats lugna ner mig och intalat mig själv att det bara var en mardröm så kan jag äntligen få sova igen.
 
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
 
''Är alla klara?!'' ropar Bruce från vardagsrummet, jag skvätter vatten på mitt ansikte så jag piggnar till innan jag går ut från badrummet och ställer mig framför honom.
''Redo Justin?'' frågar han, jag nickar och går fram till min resväska och drar ut en vit t-shirt som jag snabbt slänger över huvudet. Jag stänger väskan snabbt innan jag slänger den över axeln och går ut efter Bruce från hotellrummet och ner för lobbyn och sedan ut till novemberkylan.
''Låt mig se här'' mumlar Bruce för sig själv och drar upp en karta från sin ryggsäck, jag ställer mig över hans axel och kikar på alla linjer som går lite här och där, ska jag vara ärlig så har jag aldrig riktigt förstått hur man ska läsa en karta lixom, hur vet man vad som är vad? 
''Vi ska gå detta hållet'' säger han och pekar åt vänster, jag kollar över axeln och höjer på ena ögonbrynet.
''Det hållet?'' frågar jag och pekar dit, Damon och Quinn börjar gå utan att protostera.
''Ska vi gena en jävla skog eller?''
''Kolla en gång till Bieber, vart i helvete ser du en skog?'' frågar Quinn irriterat och smäller till mig på huvudet.
''Gör det där en gång till så dödar jag dig'' fräser jag och kliar mig där han just har smällt till mig. Flin lämnar killarnas strupe innan de skakar på huvudet och börjar gå. 
''höger här!'' säger Bruce och jag och killarna svänger trött till höger och snart får vi syn på en tågräls. Vi piggnar snabbt till och ett leende sprider sig på mina läppar.
''Trodde ni att vi skulle gå till världens ände eller?'' flinar Bruce och armbågar mig i sidan, jag flinar och rycker på axlarna.
''Ska jag vara ärlig så, jaa'' erkänner jag och börjar skratta lite smått.
''Men så sött!'' skämtar Bruce och just då kommer tåget i en hastig fart så vinden blåser mot oss. När tåget äntligen har stannat så rättar jag till mitt hår innan jag stiger på tåget. Bruce går fram till ett fyrsäte som han har bokat och sätter sig längst in mot tågväggen. Jag sätter mig mitt emot honom längst ner och halkar ner i sätet lite innan jag lägger upp min fot mellan Bruce' ben på hans säte. Damon sätter sig bredvid mig och Quinn mittemot.
''Hur lång är resan?'' frågar jag och lutar huvudet mot väggen och blundar.
''3 timmar'' svarar Quinn fast jag inte har frågat honom, då hinner jag ta igen några timmars sömn från mardrömmen. 
 
''Justin, vi är framme!'' säger Damon och skakar liv i mig, jag rycker till och sätter mig upp. Jag blinkar ett par gånger så mina ögon vänjer sig vid ljuset innan jag uppfattar att tåget har stannat och vi ska hoppa av. Jag ställer mig bakom Bruce och börjar sakta gå ut från tåget. När vi står på perongen kollar jag mig runt och drar ett djupt andetag.
''Vilket håll nu?'' frågar jag och pekar höger och vänster med vardera hand.
''Vänster'' säger Bruce och vi börjar gå mot vänster håll på en rad, vi såg antagligen så hotfulla ut för alla flyttade sig ur vägen för oss. Jag flinar och skakar på huvudet innan jag ger Quinn som står på min högra sida en klapp på axeln. Han förstår vad jag menar och börjar flina han också. Jag har inte en aning om vart vi ska gå, jag följer bara efter Bruce som kan vägen som om det vore hans hem.
''Har du varit här förut Bruce?'' passar jag på att fråga medans vi går här framme själva. Damon och Quinn går bakom oss och pekar ut tjejer som är snygga.
''Ja det har jag'' svarar han och biter ihop käkarna
''Och?'' I detta tillfället känner jag mig som Kelsey när hennes nyfikenhet tar över. Mitt hjärta drar ihop sig och en flashback åker snabbt förbi mina ögon. Under hela flygturen fick jag höra av Damon och Quinn hur illa jag har behandlat henne och att imorgon kommer jag inte minnas någoting av det men Kelsey kommer, det är så tjejer gör. 
''Och vaddå?'' frågar han och jag suckar, det jag hatar är någon som spelar dum. då tappar jag intresset.
''Varför har du varit här?'' suckar jag och slår ut med armarna.
''Business'' svarar han kort och jag himlar med ögonen, det fattar vem som helt att det är. Men jag vill veta VARFÖR. Jag andas ut och bestämmer mig för att lämna ämnet tills senare ikväll när allt det här är över.
''Är inte det där Thimothy?'' 
Förlåt för ett sent & ett dåligt kapitel..
Ett kort mellankapitel, det behövs såna ibland ;)
Vad tror ni, är det Thimothy eller inte?
Vad gör han där isåfall?
Kommentera & ge mig era svar! :)
 
Ska inte hålla på att hoppa över tider fram & tillbaka, det här är sista gången.

Kommentarer
Avsändare: Liv

Awesome kapitell

2012-11-07 @ 16:35:12 -



Avsändare: Cindy

Meer

2012-11-07 @ 16:50:26 -



Avsändare: Romina

Spännande slut! ;D

2012-11-07 @ 20:15:39 -



Avsändare: Romina

Spännande slut! ;D

2012-11-07 @ 20:15:40 -



Avsändare: Michelle

Jag gillar det :) Haha Quinn och Damon perkar ut snygga tjejer XD så typiskt dom :)

2012-11-07 @ 20:30:40 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-11-07 @ 20:57:08 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: jen..<3

nu skriver du ju om hur dom räddar henne men kommer du gå tillbaka och skriva om det som händer ett år senare?

Svar: Det är de här som hände för ett år senare, Justin räddade ju Jazmyn & gjorde slur med Kelseu
None None

2012-11-07 @ 23:08:54 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback