Published: 2012-11-04 Time: 08:01:11 Filed Under: Slam my way to romance

Kapitel 60 - I could really use a wish right now

PREVIOUS: ''Då kan du likagärna stanna för jag vill ha en film-maraton och vill inte göra det själv'' säger jag och ler, jag sätter mig upp och flyttar mig lite åt sidan så hans biffiga kropp får plats. Jag kryper upp i hans famn och sätter på den första filmen, sagan om ringen.
''Ni kan inte starta film-maraton utan mig!'' ropar Quinn och springer ut från köket, jag flinar och flyttar på mig så hans biffiga kropp också får plats.

JUSTIN'S PERSPEKTIV/CHICAGO 1 ÅR TILLBAKA:
 
''Hittar vi Timothy så dödar vi inte honom om han inte tar till med våld!'' säger Bruce bestämt och vinkar in en taxi, vi har precis kommit ut från flygplanet. Under hela flygturen var Kelsey, Kelsey och ännu mera Kelsey i mitt huvud. Skuldkänslorna börjar sakta komma fram, jag är inte van vid att jag ska vara tusen mil bort ifrån henne när vi har bråkat. Hela vägen till flygplatsen fick jag höra av Damon och Quinn hur illa jag har behandlat henne. Vi sätter oss i taxin och Bruce berättar snabbt och enkelt vart vi ska.
 
Efter att ha suttit i en taxi med lite utrymme så känns det skönt att äntligen vara framme på det stora hotellet. Vi tar våra väskor från bagaget och börjar rulla mot lobbyn. Vi går in genom de enorma glasdörrarna och jag kollar mig runt och känner igen det på något sätt.
''Jag har bokat 2 hotellrum med dubbelsäng'' säger Bruce och berättar sitt namn och allt det där skitet man gör när man ska ha sina bokade rum. 
''Justin, nyckel!'' säger Bruce och räcker mig ena nyckeln, jag tar den och vinkar till mig Quinn och börjar åka upp med hissen till våning 4 rum 362. Vägen upp känns som flera mig och glädjen sprider sig i mig när hissdörrarna äntligen slår upp sig. Jag och Quinn stiger av och börjar omedelbart leta efter rummet. 
''Här!'' ropar Quinn och ställer sig framför dörren som är på andra sidan korridoren. Jag suckar och går tvärs över korridoren med min väska i släp. Jag slänger snabbt upp dörren och går före Quinn in, jag slänger mig på den största sängen och sträcker mig raklång.
''Denna sängen ska jag ha!'' säger jag och Quinn nickar och lägger sin ryggsäck på sin säng innan han börjar kika runt i rummet som ser mer ut som en lägenhet än ett hotellrum.
 
Just när jag har blundat och bestämt mig för att sova inför kvällen så hörs det höga knackningar på dörren, jag slänger av mig täcket och går med kalsonger bort till dörren och öppnar. Bruce och Damon står därutanför, jag tar ett steg åt sidan och låter dem komma in. Vi sätter oss på soffan som finns där och Bruce viker upp en karta som han har i sin bakfika och lägger den på soffbordet. 
''Vi är här just nu Thimothy är här!'' säger Bruce och pekar på ett konstigt ställe jag inte kan uttala namnet på.
''I Winnetka?'' frågar Damon och höjer på ena ögonbrynet, Bruce nickar och kliar sig på nacken.
''Men det är ett problem'' säger han och rynkar pannan.
''Vaddå?'' frågar jag som har suttit tyst under hela planeringen vilket är jätteovanligt för det brukar vara jag som planerar det mesta. 
''Avståndet, det är 3 timmar härifrån'' säger han och pekar där vi är på kartan,
''Till Winnetka'' fortsätter han och pekar på Winnetka.
''Avståndet eller timmar spelar ingen roll, jag ska hämta min syster, det får ta den tiden det tar'' säger jag bestämt och knyter knytnävarna. 
''Det är det jag också har tänkt på, du får inte vara så våldsam när vi är där Justin, bara när de utgör ett hot!'' säger Damon och lutar sig bakåt i soffan, jag suckar och låtsas hålla med dem.
''Är vi redo? Vi ger oss av senast 8 imorgon bitti!'' säger Bruce när vi alla har börjat dra tillbaka till våra sängar, vi alla mumlar ett ''okej'' innan vi kryper upp i vår säng och sover inför natten.
 
''KELSEY!'' skrattar jag och springer efter henne på stranden där solnedgången just redan har varit. Hennes änglalika skratt fyller stranden med glädje och vackra ljud,
hon stannar upp en bit framför mig och vänder sig sen om mot mig.
''Du kan inte ta mig!'' fnittrar hon och jag börjar snabbt springa efter henne.
''Kan jag inte?'' frågar jag och lägger mina armar runt hennes midja, lyfter upp henne och börjar snurra runt i cirklar, hon skakar på huvudet och lägger sina armar runt min hals och huvudet på sned. Jag stryker bort hårslingan som kommer i ansiktet på henne och smeker försiktigt hennes babylena kind.
''Du är så vacker mon cheri'' säger jag och ler stort, hennes leende får fjärilarna i min mage att väckas till liv. 
Jag böjer mig ner och kysser mjukt och kärleksfullt hennes läppar. 
''Ska vi börja dra oss hemåt? Vår dotter blir nog orolig!'' flinar hon och börjar gå mot vägen, jag himlar med ögonen och börjar gå efter henne. Jag flätar mina fingrar med hennes och ger henne en snabb kyss.
''Försök ta mig!'' skrattar hon och springer ut på vägen.
''KELSEY SE UPP, EN BIL!!!'' skriker jag, Kelsey hinner bara vända sig om mot bilen innan den kommer med en full fart och kör på henne. Jag stelnar till, vartenda nerv och cell i min kropp stelnar till och allt jag kunde tänka på var: Det är mitt fel
 
''NEEEEJ!!'' skriker jag och sätter mig upp, svettet rinner ner för min panna och jag torkar mig energilöst med baksidan av handen. Min bröstkorg lyfts tungt upp och ner.
''Justin?'' frågar Quinn och sätter sig upp.
''Det är lugnt Quinn, hade bara en mardröm'' säger jag och lägger mig ner på sängen igen. Jag masserar min panna och hoppas på att det verkligen är en mardröm.
 ''Försök sov broder'' 
Jag mumlar ett ''mm'' och vänder mig om mot väggen så jag ligger på sidan istället, jag slänger en blick på de digitala klockan som ligger på nattduksbordet och visar tjugonio minuter över två på natten, jag suckar och vänder mig på andra hållet istället, efter ett tags vridande och suckande har jag lyckats lugna ner mig och intalat mig själv att det bara var en mardröm så kan jag äntligen få sova igen.

Skrev inget andra kapitel igår för jag var på bio med kompisar, kom hem vid halvtolv & var svintrött.
Kommer ni ihåg när Justin & Kelsey gjorde slut? När han åkte till Chicago & räddade sin lillasyster?
Nu tänker jag skriva vad som egentligen hände, hur Jazmyn kom tillbaka ochsåvidare.
Ifall ni vill så får ni jättegärna kika mig: foffiiii
10+ kommentarer för nästa!

Kommentarer
Avsändare: Elin

Bra! Meer :)

2012-11-04 @ 09:44:12 - URL: http://phootobyelin.devote.se



Avsändare: Romina

Du är bäst! ;D

2012-11-04 @ 10:39:59 -



Avsändare: Anonym

meeeeer :)

2012-11-04 @ 10:45:05 -



Avsändare: Michelle

Jag gillar det.

2012-11-04 @ 10:49:42 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <33

2012-11-04 @ 11:27:21 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Liv

Awesome kapitel!!!!

2012-11-04 @ 11:28:07 -



Avsändare: Cindy

Mera:)

2012-11-04 @ 12:00:50 -



Avsändare: Bun

Bra

2012-11-04 @ 14:16:23 -



Avsändare: Emilia

Mer!

2012-11-04 @ 14:22:23 -



Avsändare: Maria.

Har verkligen tröttnat. Helt ärligt, du bara går fram och tillbaka i tiden? Avsluta. Avsluta och börja om på nytt. Såhär gör bara folk dom inte vet vad de ska skriva. Folk som har slut på idéer. Jag vet att du kmr ifrågasätta det, men jag kan inte bry mig mindre. Jag gillar hur du skriver, och du har en talang, no doubt about it. Men jag vill inte se dig slänga bort talangen såhät. Börja om. Okej? Snälla.

2012-11-04 @ 14:28:07 -



Avsändare: Alice

Mer;D

2012-11-04 @ 14:30:22 -



Avsändare: jen..<3

ååå gud så bra mer så fort du kan

2012-11-04 @ 14:40:40 -



Avsändare: Nathalie

Åhh superbra :3

2012-11-06 @ 08:09:25 - URL: http://nattasofsweden.myshowroom.se



Avsändare: Anonym

Jag vill ha ett kapitel har väntat 2 dar
!
skriv ett varje dag
KRAM!!

2012-11-06 @ 20:25:25 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback