Published: 2012-05-28 Time: 06:59:46 Filed Under:

Kapitel 87 - He tried to kiss me

PREVIOUS: Jag satte mig i sängen och tog av mig min munktröja sedan la jag mig ner , Axelia la sig bredvid mig och vi fokuserade på filmen båda två.
Filmen rullade på och jag var väldigt inne i den , plötsligt hörde jag att hon snyftade. Jag kollade på henne och märkte att hon grät.
''Vad är det ?'' frågade jag oroligt.
''Den där scenen får mig alltid att gråta. Dom är så fina tillsammans...''
Hon la sej närmare och la sedan sitt huvud på min bröstkorg. Jag kände hur några tårar föll på min tröja.
Jag önskar att jag inte behövde åka. Jag önskar att jag kunde stanna med henne och få allt att bli som förut igen men jag kunde inte svika mina fans. Dom flesta hade trots allt redan köpt biljetter till konserterna så det vore inte sådär jättesnällt att ställa in allt. Men det var nästan så att jag var villig att göra det för Axelia , om jag bara kunde.
''Inte lika fina som oss...'' , sa jag lågt.
Hon kollade upp på mig med sorgsna ögon. Det gjorde så ont att se henne sådär. Även fast hon grät på grund av filmen så visste jag att hon grät på grund av något annat också. På grund av allt jag hade ställt till med. Jag kunde nästan svära på att jag höll på att drunka i hennes ögon som var fyllda av tårar. Dom ljusblåaa ögonen som totalt hypnotiserade mig den dagen på hotellet. Jag närmade mig henne försiktigt och kollade fortfarande in i hennes ögon , plötsligt möttes våra läppar. Dom snuddade vid varandra och jag blundade sakta. Det pirrade till i hela mig och det kändes som våran första kyss. Sättet hon besvarade kyssen på och tog tag om min nacke försiktigt var exakt som i poolen den där dagen.
Det kändes som att allt gick i slow motion i denna stunden. Kyssen var så... perfekt. Allt gick så sakta och våra läppar snuddade perfekt vid varandra.
Hon avslutade kyssen och våra pannor vilade mot varandra. Jag vågade inte öppna ögonen , jag var rädd för att allt kanske bara var en dröm. Rädd för att jag kanske inte alls var med hon på riktigt utom att allt bara hade varit en fantasi. Hon andades lugnt och jag kände hennes varma andedräkt.
Jag drog mina fingrar genom hennes hår som hängde ner från hennes svans och insåg hur mycket jag hade saknat att dra mina fingrar genom hennes lockiga långa hår.
Det var först då jag vågade öppna ögonen. Hon var fortfarande kvar , hon var med mig på riktigt. Jag torkade en liten tår som föll från hennes öga och sedan flashade jag ett svagt leende.

AXELIA'S PERSPEKTIV:

Jag var nästan säker på att jag skulle dö vilken sekund som helst. Kyssen var så perfekt. Hans läppar var så mjuka och han visste verkligen hur han skulle använda dom.
''Förlåt för allt...''
''Scchhh'' , sa jag och satte mitt finger mot hans läppar.
Jag ville inte tänka på allt som hade hänt , jag ville bara mysa med honom och slippa tänka på allt dåligt för en liten stund. Jag reste mig upp och gick mot datorn. Jag gick in på spotify , sedan slog jag på musik på lågt volym.
Vi strundade i att fortsätta kolla på filmen och låg nu i sängen och pratade istället. Jag låg med mitt huvud på hans bröstkorg och ritade hjärtan med mitt pekfinger.
''Axelia, får jag fråga dej en grej ?
''Ja , vad är det ?''
''Vem var den där killen du var på bussen med ?''
''Emilio. Kathleen har skaffat en pojkvän och det är hans bästa vän.''
''Jaha , jag vet att jag kanske inte borde fråga det här men har ni något... På gång om du förstår vad jag menar ?''

Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Jag menar , det var ju egentligen inte något på gång mellan oss men vi umgicks ju rätt mycket och han försökte ju till och med kyssa mig för bara några timmar sen så... Jag bestämde mig för att säga som det var. Jag ville inte ljuga för Justin.
''Inte riktigt , men...-''
''Inte riktigt ? Vad menar du med det ?'' sa han och avbröt mej.
''Låt mej prata klart'' , sa jag och skrattade lite. Det var rätt gulligt när han var avundsjuk.
''Förlåt.''
''Vi har inget på gång men om jag ska vara ärlig så umgås vi rätt mycket och han är jättesnäll. Fast jag tror att han gillar mig på ett annat sätt än vad jag gör , idag när han följde mig till dörren efter träningen försökte han kyssa mej...''
''Kysste du tillbaka ?'' frågade han oroligt.
''Nej , jag backade undan och gick in. Jag skulle inte kunna göra så mot dej Justin. Även om vi har gjort slut så älskar jag dej mer än någonting annat och skulle inte kunna tänka mej att påbörja något nytt med en annan person just nu , inte på ett långt tag.''
Jag märkte lyckan i hans ögon och hur han andades ut av lättnad. Jag drog mina fingrar genom hans hår och log. Det kändes skönt att vi var vänner igen , även fast jag egentligen ville vara så mycket mer.
''Kan du inte sova här ikväll ? Jag vill sova med dej en sista gång innan du åker...''
''Va ? Jo självklart , jag ska bara ringa Alfredo och säga att han inte behöver hämta mej sen.''

Han tog upp telefonen ur fickan och ringde samtalet , medans gick jag ner för att säga till mamma att han skulle sova över för kvällen.
''Mamma , går det bra om Justin sover över ? Han åker ju och fortsätter sin tour imorgon...''
''Absolut. Har ni löst allt nu eller ?''
''Vi är vänner och så men inget mer.''
''Okej , godnatt gumman.''
''Godnatt. Och mamma en till sak. Tack för att du är så snäll mot honom. Det betyder verkligen mycket för mej.''
Hon log och mumlade sedan ett "tack".

Vad tycker ni? :D
så som ni kommenterade på förra kapitlet, så vill jag att ni ska kommentera hela tiden!
jag blev jätteglad & när jag fick massa idéer, ni gjorde min morgon! ♥


Ville bara säga att ni är världsbäst!
jagälskarer! ♥

Kommentarer
Avsändare: natte

snälla skriv mer vill läsa mera och snälla jag vill att de ska lösa sig mellan dom snälla dom måste bli tsm igen så snälla skriv mer jag vill veta va som händer och du är jätte duktig på att skriva och ja gillar din novell :)

2012-05-28 @ 07:24:04 -



Avsändare: Emelie

Riktigt bra! <3

Mer! <3

2012-05-28 @ 15:19:50 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se/



Avsändare: moa

JÄTTE BRA :D

2012-05-28 @ 17:05:02 -



Avsändare: wilma

åh vad braaa!

2012-05-28 @ 17:05:24 -



Avsändare: Anonym

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER! <333333333333

2012-05-28 @ 17:05:49 -



Avsändare: Anonym

kärlek till din novell ♥

2012-05-28 @ 17:06:17 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback