Published: 2012-05-24 Time: 21:13:01 Filed Under:

Kapitel 79 - I just wanna be friends with him

PREVIOUS: Efter varje låt jag uppträdde igår sprang jag backstage och kollade på min mobil för att se om jag hadde fått sms, och i nästan varje låt jag sjöng fick mig och tänka på henne. Det kändes så tomt att vara utan henne nu, men jag fick helt enkelt försöka släppa henne. Hon ville ju ändå inte ha något med mig och göra..


Jag låg i bussen mot flygplatsen i Kalifornien för idag skulle vi mot New York, efter det Texas, Orlando, Florida och sedan Atlanta.. Undra om hon kommer vara där?

Om 1 vecka och 4 dagar så är jag i samma stad som henne igen. Men bara för ungefär ett dygn.

AXELIAS PERSPEKTIV: 

Jag satt där på bron med Kathleen och jag skulle förklara hur det tog slut mellan mig och Justin. Men ju mer jag tänkte på det ju mer tårar kom det. Jag saknade honom men jag ville inte se honom, aldrig. Varför är det så för..?
''Justin och jag har haft en otrolig sommar! Vi har varit överallt och vi har gjort saker jag inte ens gjort med er och ni är mina bästa vänner. Men i början av sommaren när vi var i New York så började han smsa med Selena och då började vi bråka, och så började han ljuga för mig och var otrogen..
När jag sa det så tappade Kathleen hakan totalt.
-''Oj...'' sa hon. ''Aja fortsätt!''
''Ja, och sen nu i slutet. Vi hade haft en helg helt för oss själv i New York. Det var det mest underbara jag har varit med om. Han tog till och med mig ut på röda mattan till nån kändisgala och det var dom bilderna Alexandra hade på omslaget på nån tidning. Men när vi kom hem så ringde Scooter och sa att Justin skulle på turné igen, och den skulle vara längre än den förra han hade och det var då allt gick snett. Vi började bråka och sedan frågade jag om det var slut för han verkade så konstig och då sa han nånting i stil med "Ja... Jag tror det" och det var då jag åkte hem. Vi bokade ett flyg direkt och sedan när vi skulle säga hejdå på flygplatsen så sa jag att jag inte ville ha nånting med honom att göra och att han inte skulle ta kontakt med mig på något sätt över huvudtaget.''

Efter nån timma när vi hade suttit på bron så bestämde vi oss för att gå till ett fik som var lite längre ner i city.
När vi väl var framme så beställde jag en kopp varm choklad och Kathleen beställde en bulle. Sedan satt vi där och pratade lite om Justin och lite om annat också såsom vad hon hade gjort under sommarlovet.

Efter ett tag när vi hade suttit där och jag hade blivit på lite bättre humör kom det in två killar på caféet. Dom kom närmare och närmare oss och jag undrade om jag verkligen var på väg till oss eller om jag bara inbillade mej det.
''Hej älskling,'' sa den ena killen och kollade på Kathleen , sedan slog dom sig ned bredvid oss.
''Axelia, det här är min pojkvän'' sa hon och log mot mig. ''Vi blev tillsammans för kanske nån månad sedan.''
''Va ?! Nej men gud vad har jag missat , grattis !''
''Hej, sa han och sträckte fram handen och hälsade.''Tyler.''
''Axelia'', sa jag och log.
Och medans jag var i farten så hälsade jag på den andra killen som satt bredvid, han hette Emilio.

JUSTINS PERSPEKTIV: 

Efter några timmars flygning var vi äntligen framme i New York och vi checkade in på hotellet. Självklart samma hotell som förra gången när jag och Axelia träffades men det var det ända valet.
Efter det ville jag bara dra ut och chilla med några av dansarna från crewet så vi gick ut och gick i lite affärer och vi köpte kläder och så vidare. Det var skönt att komma ut med killarna nu, jag hade ju inte träffat dom på hela sommaren. Och det som var skönt var att jag inte tänkte på henne en ända gång vi var i city. Jag kollade bara på andra tjejer som passerade oss på gatan och jag fick till och med ett nummer av en söt tjej.
''Nu har du ju en annan tjej du kan flirta med!'' sa Alfredo och skrattade lite.
''Haha nej tror inte det. Visst hon var söt men hon var inte min typ'' , sa jag och knuffade lite på honom.

AXELIAS PERSPEKTIV: 

Vi fyra gick till en lekpark när vi hade vart på caféet tills jag hade druckit upp min choklad och Kathleen hade ätit upp sin bulle.
Kathleen sprang till en gunga och började gunga och jag satte mig på den andra.
Tyler började putta på Kathleens gunga och Emilio satte sig på ett räcke nån meter ifrån oss. Han var lite blyg av sig, men det blev mycket bättre med tiden!
Efter ett litet tag när vi bara pratade om allt möjligt så blev Kathleen helt till sig.
''Vad är det?'' frågade jag.
''JAG VET... DU OCH EMILIO KAN BLI TILLSAMMANS!''
''Hahah lägg av. Inte för att vara taskig mot honom men jag vill inte vara tillsammans med någon just nu med tanke på att mitt och Justins förhållade precis tog slut... Kan du inte fatta det?''
''Jo just det. Förlåt.''

Jag fattade inte riktigt vad hon tänkte med när hon sa det men när dom skulle gå fick jag en kram av dom och sedan kom Emilio fram till mig.
''Eh... Du kan jag få ditt nummer? Skulle vara schysst om vi kunde hänga nån gång?'' frågade han och småskattade lite för att han var generad.
''Jo visst,'' sa jag och kollade på honom. Våra blickar möttes men jag vet inte vad som flög i mig så jag tog i hans mobil fort , slog in mitt nummer och sparade det sedan gav jag tillbaka den. Dom försvann och sedan var det bara jag och Kathleen kvar.
''Nå säg nu vad du tyckte om honom?'' frågade hon glatt.
''Vem? Emilio? Jo han var väl söt.. Men jag vill inte vara något mer än kompis med honom i alla fall,'' sa jag och skrattade lite lätt..

Kommentera.

Kommentarer
Avsändare: Emelie

2012-05-25 @ 15:08:36 - URL: http://bieber



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

Mer!

2012-05-25 @ 15:09:37 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se/



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback