Published: 2012-05-16 Time: 14:24:06 Filed Under:

Kapitel 60 - Chillin' with Bieber

''Kärlek handlar inte om att spendera varenda millisekund med varandra, kärlek är att kunna vara tusen mil ifrån och fortfarande älska varandra'' sa han och klappade mig på benet, reste på sig och gick till sitt rum, jag satt kvar och funderade över vad han just hade sagt. Jag log åt tanken och lekte med ett snöre som hade lossnat från kudden, ''Älskling?'' sa Axelia. Jag kollade upp och såg henne stå i en av mina stora tröjor och hotpants, ''Hey babe'' sa jag och reste mig upp. Hon hoppade upp i min famn och kysste mig långsamt och mjukt. Jag la mina armar runt henne och tryckte hennes kropp mot min. Hon la huvudet på min axel och jag la mig ner i soffan med henne över mig. Det var nu den perfekta stunden jag kunde fråga ut henne, ''Axelia?'' hon kollade upp mot mig och mumlade fram ett ''mhm''

''Vad har hänt den sista tiden?'' frågade jag och smekte hennes hår, hon kollade frågandes på mig och höjde upp ena ögonbrynet ''Vad menar du?'' frågade hon och la huvudet på sned. ''Du har inte sovit bra den sista tiden, jag är orolig för dig'' jag satte mig upp och kollade in i hennes underbart fina ögon. Hon drog ett djupt andetag, blundade och öppnade sin mun för att prata ''Inget'' sa hon och reste sig för att gå, jag tog tag i hennes hand ''älskling, jag kan inte se dig såhär'' sa jag oroligt och drog ner henne i mitt knä, ''Gjort är gjort, släpp det Justin, låt de gå'' sa hon trött och reste sig upp men vände sig lika snabbt igen, ''Vill du sova hos mig Justin?'' frågade hon och bet sig i läppen, jag nickade och omfamnade henne ''Jag kommer alltid finnas här för dig babe'' viskade jag i hennes öra och pussade henne på kinden. ''Vad ska vi göra förutom att ligga i sängen hela dagen?'' frågade jag och kollade in i hennes havsblåa ögon. ''Vill du inte det då?'' sa hon retsamt och slickade sig runt läpparna ''Jo det vill jag, men jag har en idé'' sa jag och slängde mig på soffan igen. ''Vad för något?'' sa hon och satte sig ner ''Vi ska ut och promenera längs havet och prata ut'' sa jag glatt och började leka med hennes hår, ''Prata om vad?'' sa hon försiktigt och hånlog ''lite perversa får vi va'' skämtade jag och blinkade med ena ögat. Hon blev tomatröd i ansiktet och kollade ner på våra flätade händer. ''Baaabe, vi ska kunna prata om sånt utan att du blir generad'' flinade jag och la min hand under hennes haka och drog upp den så vi fick ögonkontakt, ''fine'' mumlade hon och reste sig upp, ''Vart ska du?'' frågade jag allvarligt och kollade på henne med stora ögon, ''klä på mig'' sa hon och slängde iväg en kyss. ''Det är inte förbjudet att ge mig en riktig'' gnällde jag och putade med underläppen. ''Har inte tid'' ropade hon från trappan och började skratta.

AXELIA'S PERSPEKTIV!

jag sprang upp för dom sista trapporna och in på mitt rum, jag öppnade min walk-in closet och slängde ut kläderna över golvet. ''Detta'' ropade jag och tog tag i ett par shorts och drog sedan ut ett rött puffigt linne till. Jag drog snabbt på mig kläderna och vred och vände mig i spegeln, ''Du är lika vacker som alltid'' jag hoppade skrämt till och gav ifrån mig ett pip ''Skrämde jag dig?'' flinade Justin och gav mig en hastig puss på kinden och slängde sedan sig på sängen. Jag samlade ihop kläderna som jag hade slängt i en stor hög och slängde sen in dom i gaderoben. ''Tänk sen när jag ska gifta mig med dig, då får du inte göra så'' sa Justin och kollade upp från sin mobil. Jag himlade med ögonen, ingen idé att säga emot honom. ''Måste tweeta något, mina fans tror nog att jag har dött eller något'' sa jag och hoppade över Justin för att ta min mobil. Han la sin hand på min rumpa och utan att märka det så sätter jag mig på hans hand. ''Babe, du sitter på min hand'' sa han och började skratta ''Oj'' sa jag och lyfte på rumpan. Jag klickade upp twitter och skrev ett snabbt tweet ''Chillin' with @justinbieber!'' mina mentions spammades och jag stängde snabbt ner twitter, annars skulle min iphone hacka upp sig. ''Nice tweet'' sa han och log. Jag räckte ut tungan mot honom och drog på mig ett par korta hälstrumpor, ''Ska vi gå Bieber?'' frågade jag och började dra i hans arm. Han la sin arm runt min midja och jag drog på mig mina svart/vita converse, Justin öppnade dörren och tog min hand med den andra. Mina converse och Justin's supras trippade över grusvägen och tillsammans började vi gå handihand mot stranden.


Kommentarer
Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback