Published: 2012-05-16 Time: 14:19:05 Filed Under:

Kapitel 48 - She've lost her voice

''Härligt bro'' sa Justin och dom gjorde ett konstigt handslag. ''Okej Justin, det ska jag komma ihåg'' sa jag och försökte leka sur. Jag simmade bort till kanten och hoppade upp och satte mig. ''Snygg bh'' sa Justin och pekade, mitt linne var såklart vitt och man kunde se igenom och Justin tog chansen. ''Jag gillar den också'' sa jag och började gå mot Justin, ''Ingen kram'' sa jag och öppnade mina armar. ''Inte när du är blöt'' skrattade han och backade. Jag drog ner mina armar och gapade ''Jag älskar dig också babe'' flinade han och slängde en kyss till mig.

''Du skulle ha varit här för 10 minuter sen!'' sa Usher såfort jag hade kommit över tröskeln in till studion, ''Jag vet jag vet, mamma tvingade mig äta'' sa jag och klampade bort till honom och slängde mig ner på soffan. Han skrattade åt mig, ''Kom så börjar vi!'' sa han och tog min hand. Jag gick in i inspelningsrummet och drog på mig hörlurarna ''Hör du mig?'' frågade Usher och jag gjorde tummen upp som svar. Melodin började spelas och jag klappade med foten i takt till musiken. Justin kom in till mig och drog på sig ett par andra hörlurar och ställde sig bakom mig.
''It feels like we've been out at sea, oh
so back and forth that's how it seems, whoa
and when I want to talk, you say to me
that if it's meant to be, it will be, whoa, whoa
so crazy in this thing we call love, and now that we've got it
we just can't give up, I'm reaching out for you.
Got me out here in the water and I
I'm overboard and I need your love to pull me up
I can't swim on my own, it's too much.''

''I'M OVERBOARD!'' skrek Justin och började fjanta sig och det fick mig till att börja gapskratta. Usher kollade på oss och skakade på huvudet, ''galningar'' suckade han i micken ''JAG HÖRDE DET DÄR!'' sa jag mellan skrattattackerna. Han skrattade åt mig och gick ut ur rummet och in till oss. ''Det funkar inte att ni är i studion samtidigt, inte i samma studio överhuvudtaget'' Justin och jag spärrade upp våra ögon. Justin ställde sig bakom mig och gömde sitt ansikte i min nacke. ''Det var inte jag'' viskade Justin. Både jag och Usher skrattade, ''Jag går nu Usher, jag börjar inte förrens 12 och klockan är nu halv elva'' sa Justin och gick ut. Usher räckte fram papper till mig ''En låt som en kändis har skrivit, som hon jättegärna vill att du ska sjunga och jag avslöjar vem hon är sen'' sa han. Jag tog tacksamt emot papprena och läste igenom texten. Jag nickade imponerat och sa till Usher att jag gillade den ''Suveränt!'' ropade han och slog ut med armarna ''By the way, du får sjunga den hur du vill, asså melodin och texten'' jag nickade och harklade mig.

2 TIMMAR SENARE!

Jag la  ifrån mig hörlurarna efter ett mycket jobbigt jobb, höga toner låga toner osåvidare, min hals gjorde ont och jag kunde knappt få fram ett ljud innan jag började hosta, ''Hey babe'' sa Justin som hade kommit tillbaka. Jag vinkade som svar och han höjde ena ögonbrynet, ''Vad har hänt älskling?'' frågade Justin oroligt och slog sig ner på soffan tätt intill mig. Jag skakade på huvudet, jag kunde inte få fram ett ljud, min röst var borta. Bara så, PUUUFF borta. Han smekte min kind. ''Säg någoting babe, snälla!'' beodrade han. ''Justin hon har tappat rösten'' sa Usher som stod bakom Justin, ''Vad har du gjort med henne?!'' frågade Justin argt och reste sig upp. Jag tog tag i hans jacka och drog honom ner bredvid mig, jag satte mig i hans knä så han inte kunde flytta på sig, jag kunde inte prata så jag fick använda mobilen. ''Babe, Usher har inte gjort något, jag är inte van hur ni tar era höga/låga toner och min hals är rättså känslig. Jag behöver bara vila lite, imorgon ska du se hur jag kommer hoppa upp och ner som en apa och skrika för fullt, jagälskardig!'' Jag vände mobilen mot honom så han kunde läsa, hans mungipor drogs upp i ett leende, ''Förlåt bro'' sa Justin och skakade hand med Usher ''Jag förstår att du är orolig, men mama Jan ska hjälpa henne'', Justin nickade och vände sig mot mig? Jag bet mig i läppen, vem i hela friden var mama Jan? Jag ryckte på axlarna och släppte ämnet, Pattie skulle allt berätta vad det är för kvinnor Justin träffar. Justin pussade min kind och ner till min nacke, ''Jag älskar dig mitt hjärta'' viskade han mot min bara hals och kysste nacken. Jag reste mig upp för Justins knä och tog min väska som log bredvid soffan. ''Vart ska du?'' frågade han förvirrat och kollade på mig. Jag skickade ett snabbt sms till honom att jag skulle hem och vila. Han gav mig mina bilnycklar. ''Kör inte för snabbt, max 120km/h'' jag gapade, 120KM/H?! nej, detdär kunde jag inte gå med på, jag kan inte köra så söligt, jag skakade på huvudet. Justin la sina armar runt min midja och jag la min hand vilande mot hans bröst. ''150km/h'' knappade jag in och visade honom. ''Nej Axelia, vet du vad?-'' han väntade på mitt svar, jag vet mycket men inte det han tänker säga. ''Jag kör dig hem'' Jag kollade konstigt på honom, 'Ursäkta?, ditt jobb har redan börjat?' ville jag skrika rakt ut till honom men jag fick inte fram ett ord. Jag suckade och klampade trött förbi Justin. ''Usher, jag kör Axelia hem!'' ropade han och började gå efter mig.

en liten tråkig snutte bit
jag lovade er detta kapitlet igår och bara för att jag är så dålig på
att hålla något så ska ni få ett till kapitel!
kul va? :D
AJ LÖÖÖV JUU !

Kommentarer
Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback