Published: 2012-05-16 Time: 14:16:54 Filed Under:

Kapitel 45 - I remember you

''hej Justin'' sa Kathleen och kramade honom, ''Hey dude'' sa Daniel och skakade hand. Medans Justin visade Daniel ett handslag så gick jag och Kathleen in i resturangen och satte oss längst bak. ''Såå, du ville att jag skulle ringa?'' började jag och log stort, hon rodnade och kollade ner i bordet.

''Vad har hänt?'' frågade jag ivrigt och smällde händerna i bordet. Kathleen skakade på huvudet och ville snart hoppa av stolen och dansa av lycka. ''Berätta'' viskade jag och bankade ljudlöst med knytnäven mot bordet, ''Han kysste mig'' sa hon snabbt och la handen för munnen, ''Vem?'' frågade jag nyfiket och ville snart hoppa upp på bordet och sätta mig ''Daniel, IIH!'' sa hon och precis då, så kom Daniel och Justin in, jag lutade mig bak i stolen och log stort samma gjorde Kathleen. Vi båda satt bakåtlutade på våra stolar och log stort mot varandra, jag brast ut i gapskratt, jag lutade pannan mot bordet. ''Vad händer?'' frågade Justin och la sin hand på min axel, jag skakade på huvudet och kunde inte få fram ett ljud. Justin bar mig upp i hans famn, satte sig på min stol med mig i knät. ''Du kunde väl hämta en egen stol?'' frågade jag mellan skrattattackerna. Kyparen kom fram till oss med 4 menyer, jag visste redan vad jag ska ha så jag lät min meny bara ligga på bordet. ''Jag kommer ihåg er'' sa kyparen till mig och Justin och pekade på oss. ''Det gör du nog, vi var här varje dag typ'' sa Justin och log stort, ''Ni är ju-'' sa Kyparen och log stort, ''En minut'' sa han och vände sig om och sprang till köket. ''Och så var han borta'' sa jag och började skratta. ''babe?'' sa Justin och höjde på ena ögonbrynet, jag viftade med handen och fortsatte att skratta. ''Okej, nu ska jag lägga av'' sa jag när jag hade lugnat ner mig. ''Nej, jag älskar ditt skratt'' flinade Justin och pussade mig på kinden. Daniel som var ett smått trevligare hade hämtat en egen stol, inte som Justin, lyfta upp folk och sätta sig på deras stolar. Jag upptäckte mig själv med att ha stirrat på Daniel ett bra tag. ''Sluta psyka mig Axe'' flinade han och rättade till håret. Jag ryckte på axlarna, ''Vill ni ha det vanliga?'' frågade kyparen till mig och Justin, ''Jättegärna!'' sa jag och blev omedelbart på gott humör. Justin nickade och log. ''Och ni?'' frågade Kyparen och vände sig mot Daniel och Kathleen. ''Som Axelia'' sa Kathleen som inte ens hade rört sin meny. ''Då tar jag som Justin'' flinade Daniel. ''Har du några planer på att flytta din sexiga rumpa?'' sa jag till Justin och vände mig om för att möta hans blick, ''Njaa, inte riktigt'' retades hans och slickade sig runt läpparna, ''Då gör jag det'' sa jag och reste mig upp för att ta en stol från ett annat bord. Jag ställde ner den bredvid Daniel, ''Tack'' sa Justin och satte sig på den. ''Idiot muttrade jag och satte mig ner på stolen mittemot Kathleen där jag satt från början. ''Er mat och dryck'' sa Kyparen och ställde ner maten framför mig och Kathleen, ''Brudarna först'' retades jag när kyparen hade gått, jag högg in i den varma pizzan. ''Axe'' sa Justin och putade med läppen, Jag sträckte fram gaffeln mot hans mun och gav han en liten pizzabit, ''Du med Daniel'' sa jag och sträckte fram gaffeln mot hans mun.

E
FTER 2 TIMMAR!

Jag och Justin låg i sängen helt proppmätta, ''Ska vi kolla på en film?'' frågade han och började resa sig upp ''Ja, vi kollar på Breaking Dawn'' han vände sig om mot mig och började gapskratta, ''Har du ingen bättre film?'' frågade han mellan skrattattackerna. ''Som om du är bättre'' muttrade jag och drog täcket över huvudet. ''Axe, det var inte så jag menade'' sa han och blev återigen seriös, han gick fram till mig och la sig ner bredvid mig och försökta dra av mig täcket. ''Lägg av!'' skrek jag surt och putade med läppen fast han inte kunde se det. Han la sin arm runt min midja och huvudet på min kudde, jag drog väck täcket och satte mig i soffan. ''Babe jag har saknat dig, kom'' sa han och vinkade till mig med sina två fingrar som han använder. Jag skakade på huvudet ''Snälla sexy?'' han visste att jag dog när han kallade mig ''Sexy'' eller ens sa ordet. Jag stirrade på honom, ''Axelia lägg av du är läskig'' han ryste. Jag hoppade på honom, ''Jag hatar dig!'' skrek jag surt och slog honom på armen. Han stannade upp ''Hatar du mig?'' frågade han och kollade mig i ögonen, jag nickade på huvudet och lekte sur. Han reste sig upp ur sängen och klampade argt ut genom dörren. ''skojar du med mig eller?'' viskade jag till mig själv och kollade efter honom, ''JUSTIN!'' skrek jag och gick ut ur rummet. ''Justin?'' sa jag och knackade på hans dörr, ''Gå Axe'' skrek han innefrån. Jag vände mig om och gick mot gästrummet, då kan jag lika gärna gå till ett hotell. Jag drog snabbt på mig jeansshorts och någon vit t-shirt, jag tog mina saker och klampade ner för trapporna. Festen skulle börja om 2 timmar och jag tänkte inte gå på den. Jag gick ut i den varma vårvädret. Solen hade börjat gå ner och himlen var mörk ''Jag checkar in på ett hotell'' sa Jag för mig själv och stannade en taxi, jag hoppade in i baksätet ''Till närmaste hotellet tack!'' sa jag och log mot honom, han började köra iväg. 10 minuter senare stannar han framför ett hotell, ''Varsågod madame'' sa han, ''Kalla mig Axelia'' sa jag och gav honom pengarna, jag gick snabbt ut ur bilen och in till entrén. ''Ett rum tack!'' sa jag till tjejen som stod nere vid expeditionen. ''Hur länge stannar du och ditt pass?'' jag räckte fram mitt pass ''Jag vet inte riktigt, men några dagar'' sa jag och bet mig i läppen. Hon gav mig nyckeln till mitt rum ''Rum 126 våning 3'' sa hon. Jag tog min väska och väntade på att hissen skulle ner. Jag tryckte på våning 3 och hissen började snabbt åka uppåt, min mobil plingade till, ''Ett nytt meddelande från Justin'' Jag tryckte på visa ''Varfan är du?! :@'' Jag stängde ner smset och la ner mobilen precis när hissen plingade till. Jag letade efter rummet och hittade det ganska så snabbt. Jag stack in nyckeln i hålet och vred om så det hördes ett *klick*, jag ryckte upp dörren och klampade trött in på rummet. Jag ställde väskan i hörnet, bytte snabbt om till pyjamas och slängde mig på sängen, såfort jag hade lagt huvudet på kudden så blev allting svart.

Vad tycker ni?
kommentera! :D ♥

Kommentarer
Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback