Published: 2012-05-16 Time: 13:56:59 Filed Under:

Kapitel 37 - A new friend

''Nej, nu räcker det, jag bestämmer här!'' skrek han och knöt knytnäven. Jag sprang snabbt in i rummet och smällde dörren efter mig och låste. ''Axelia'' sa Justin efter ett tag och knackade på dörren, jag blundade och mer hann jag inte tänka innan jag somnade i en djup dvala.


''Axelia, frukosten är klar!'' ropade Justin från köket. Jag reste mig trött upp från sängen och gick fram till spegeln. Mitt bruna hår stod åt alla håll och mina blåa ögon såg dödströtta ut. Jag ryckte slappt på axlarna, låste upp dörren och gick med tunga steg till köket. ''Godmorgon'' sa jag och gäspade, jag satte mig ner på en av köksstolarna. Justin la upp ägg och bacon på min tallrik. ''Justin du vet att jag inte gillar bacon'' sa jag och sköt ifrån mig tallriken. ''Istället för att säga 'tack för frukosten' så klagar du?'' sa han surt och blängde på mig. Jag drog tillbaka takllriken och började försiktigt äta från äggen, min mobil ringde med ringsignalen Ne-Yo because of you. Jag sprang bort till rummet och slängde mig efter mobilen. ''Axelia'' sa jag och började gå tillbaka mot köket med mobilen tryckt till örat. ''Axelia, du måste komma till lägret nu omedelbart'' sa ledaren Alex. ''Javisst kommer'' svarade jag och la på. Jag sprang snabbt in till rummet, slängde mina kläder här och där. ''DEN'' skrek jag och pekade på ett vitt tight linne ''Med dom byxorna och den svarta hängande koftan'' sa jag för mig själv och tog upp ett par svarta högbyxor, jag slängde snabbt på´mig kläderna, lät mitt hår slänga slappt över axlarna. ''Jag går mot lägret nu!'' ropade jag till Justin från hallen, han kom springandes ut fullt påklädd ''Jag ska med dit'' sa han och böjde sig ner för att ta på sig sina skor, jag tog chansen, jag smällde honom på rumpan och sprang skrattandes ut. ''Du vet att det är andra gången du gör det? but I like it'' sa han och blinkade, jag nickade stolt på huvudet och gjorde rock 'n roll-tecknet, Justin skrattade och gick bredvid mig. ''Det är första gången du kommer vara där'' sa Justin och flinade. Jag räckte ut tugan åt honom ''gör du det en gång till så biter jag tungan'' varnade han. Han kollade på mig uppifrån och ner och bet sig i läppen.
Justin's perspektiv
Jag kunde inte hjälpa det, jag bet mig automatiskt i läppen, hon var riktigt het. ''IIIHH'' sa hon och tappade sin Iphone hon böjde sig ner för att plocka upp den och jag tog min chans och kollade in hennes rumpa. Jag vände snabbt på huvudet och började gå. ''Justin'' sa hon och joggade ikapp mig. Jag bara log åt henne och gav henne en hastig puss på kinden. ''Du är ledare, du får inte göra så'' sa hon och rodnade. Jag log mot henne och gjorde mitt Bieber-leende som Axelia dog för. ''Den här vägen Axe'' sa jag och drog henne i armen, hon flinade och fortsatte att gå efter mig som en duktig hund. Jag tog hennes hand och tillsammans gick vi igenom dörren och ner till stora salen där förmodligen alla satt och väntade. Vakten nickade ett ''hej'' och öppnade dörren, 250 par ögon vändes mot oss och Axelia drog snabbt tillbaka sin hand och gick blygt bredvid mig. Jag hörde viskningar här och där om mig och Axelia. Axelia slog sig ner på en ledig plats bredvid en långhårig brunett tjej med gröna ögon, jag log mot henne och fortsatte att gå mot ledarplatserna och slog mig ner bredvid Alex. ''Vi snackar om skådespeleri'' viskade han och fortsatte att titta framåt.
Axelia's Perspektiv
''Kathleen Cooper'' presenterade tjejen sig som jag hade slagit mig ner bredvid, ''Trevligt att träffas, Axelia Swales'' sa jag och skakade hennes hand. ''Vi snackar om skådespeleri och hur man bäst kan göra ett framträdande'' viskade hon och log, jag nickade förstående på huvudet och log tillbaka. ''Ja mina kära vänner, tjejen som kom in med Justin är Axelia Enya Swales, ställ dig upp'' sa en av ledarna som tydligen hette Lania. Jag ställde mig försiktigt upp och alla ansikten vändes mot mig. ''Hon har inte varit här förut för att hon har varit sjuk'' sa Lania igen och gjorde en gest att jag skulle komma fram. Jag tog först ett steg och sen stannade och spanade runt efter Ryan, Chris och Chaz. ''Komigen du klarar det!'' stöttade Kathleen mig. Jag kollade på henne och hon nickade ivrigt med huvudet. Jag tog flera steg tills jag stod framför Lania. ''Ställ dig bredvid mig'' beodrade hon. Jag gjorde som hon sa och blickade ut över alla som satt i salen. Jag tog ett djupt andetag, jag var inte van vid sån här uppmärksamhet. ''Axelia, berätta om dig själv'' sa hon och fäste en liten mick i min tröja. ''Jag heter Axelia Swales, är 16 år och kommer från Stratford, Kanada'' sa jag och tog ännu ett djupt andetag, jag kollade ner mot Justin som satt längst fram, han log stort och gjorde tummen upp. ''Är det någon du känner som är här?'' frågade Lania, vad är det med henne?, är det något förhör eller? ''Ja, Jessica McCartney, Chaz Somers, Ryan Butler och Christian Beadles'' sa jag blygt och kollade ner på mina skor. ''Chaz,Christian, Ryan och Jessica, ställ er upp'' Dom ställde sig upp och jag kunde då se att dom satt andra sidan av rummet, lampan lyste på dom och dom vinkade glatt till mig. ''Varsegod och sätt er ner'' sa Alex som nu hade kommit upp på scenen. Jag sprang ner till min plats bredvid Kathleen och sjönk ner i sätet. ''Är du också från stratford?'' sa hon glatt och klappade händerna, jag nickade ivrigt och log stort. Klockan ringde och alla började bege sig ut. Kathleen tog min hand och tillsammans sprang vi ut ur salen och till matsalen, det var lunch nu vid denna tiden. Vi hyvlade upp mat på våra tallrikar och satte oss längst ner, Vi började snacka om hennes liv och hur länge vi hade bott i Stratford tills en kille harklade sig. Jag kollade upp på honom. ''Vad vill du Jake?'' sa Kathleen och blängde surt på honom. ''Du kanske vill presentera mig för din nya vän?'' sa han och log.
KOMMENTERA!

Kommentarer
Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback