Published: 2012-06-08 Time: 19:28:38 Filed Under:

Kapitel 9 - Promise that you will catch me

PREVIOUS: ''Litar du på mig?'' frågade jag
''Det är väl klart jag gör!'' utbrast hon och kollade på mig med en blick jag inte kunde tyda
''Då behöver du inte oroa dig'' hon slappnade av och kollade ut genom fönstret. U got it bad med Usher börjadespelas och hon sträckte sig över mig och skruvade upp volymen, jag drog in doften av hennes hår som luktadevaniljschampoo. Jag stannade bilen
''Vi är framme''

(Ängen)

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Hon gick ut ur bilen och vände sig om mot mig och rynkade pannan, Jag gick bak till bagageluckan och öppnade och drog ut picnik korgen som Usher hade gjort iordning, hoppas det var något gott vilket jag tvivlade på.
Jag flinade och gick fram till henne
''Vi ska längre in'' sa jag och pekade bort in i skogen. Jag la min hand på hennes rygg och vi började gå längre in. När vi hade gått ett tag så spärrade hon upp ögonen, vilket jag också gjorde. Ängen var stor och otroligt fin, blommor av olika färger hade slått ut och man kände att våren var på väg. Hon tog ett djupt andetag och blundade. Man kände doften av dom vackra blommorna och man kände även doften av sommar. Vi hittade ett bra ställe nära ett träd, jag drog upp filten som var i korgen och la ner den på ängen. Ariana hjälpte mig att plocka ut maten och snart satt vi ner och kollade på varandra. Jag la mitt huvud på sned och log åt henne som hon besvarade.
ARIANA'S PERSPEKTIV:

En tystnad uppstod inte en såndär pinsam utan mer behaglig, en tystnad man ville ha allt oftare. Jag harklade mig, jag var tvungen att säga någoting. Vi kunde inte sitta tysta resten av dagen.
''Berätta hur det är med din karriär liksom med dina fans, när du är ute på turné osv''
Han log mot mig och började prata.
''På turné är det helt awesome, när man gör en konsert ser man det på ett annat sätt än vad man gör nu fast det är likadant. Man stärker bandet med fansen och man lär känna dom bättre, det är helt vilt'' sa han glatt.
''Men har dina fans någon gång svikit dig?'' frågade jag och försökte hålla igång samtalet, han skakade på huvudet ''Nej och det kommer dom aldrig göra, vilka misstag jag än gör så förlåter dom mig, dom är orsaken till varför jag är här idag, jo dom kan vara lite galna men vem blir inte det när man träffar den man ser upp till?'' frågade han och höjde på ena ögonbrynet.
''Vet du vad?'' frågade jag och kollade på huvudet.
''Nej, vaddå?''
''Jag var på din konsert för ett år sen''
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag satte vindruvan i halsen, inte så konstigt jag hade känt igen henne men kunde inte sätta fingret på vart.
''I New York, ellerhur?'' sa jag när jag hade slutat hosta. Hon nickade. Jag tänkte tillbaka på den dagen, jag hade bjudit ut henne på middag och sen hade vi gått i Central Park. Det var faktiskt mysigt. Jag nickade och log mot henne. För att en pinsam tystnad inte skulle uppstå så slängde jag en vindruva på henne och började springa
''JUUSTIIN!'' skrek hon efter mig och började skratta, jag stannade och en det var en lång sträcka mellan oss. Hon tog en näve vindruvor och började springa efter mig. Medans jag skrattade så sprang jag för livet, hon hoppade på mig bakifrån och vi bägge trillade först jag sen Ariana över mig. Jag kollade in i hennes vackra blågröna ögon, jag smekte henne på kinden och närmade mitt ansikte mot hennes. Just när jag precis skulle kyssa henne så börjar min mobil att ringa, jag suckade och reste mig upp, Jag ursäktade mig och gick en bit bort.
''Justin'' sa jag irriterat och la handen bakom nacken
''Hur går det?'' frågade Scooter glatt och jag hörde hur Usher skrattade i bakrunden
''Jag skulle precis kyssa henne men du förstörde allt'' muttrade jag, Usher brast ut i gapskratt. Scooter hade tydligen högtalare på. Jag suckade och skakade på huvudet.
''oopps...''
Jag tryckte på röd lur och gick tillbaka till Ariana. Hon höjde på ena ögonbrynet
''Vem var det?'' frågade hon och jag kunde se en glimt av nyfikenhet i hennes ögon
''Scooter'' jag var fortfarande irriterad över att han avbröt allt, tänk om jag inte hade fler chanser? Jag la mig ner bredvid henne och kollade henne i ögonen.
2 TIMMAR SENARE:

Solen höll just på att gå ner, vi hade legat här på filten ett tag och snackat om allt mellan himel och jord
''Ska vi kolla på solnedgången?'' frågade jag efter ett tag och kollade på henne, hon nickade. Jag reste mig upp och sträckte ut handen för att dra upp henne. Vi började långsamt gå mot ett par stora stenar som stod lite längre bort. Jag hoppade först upp på stenen och hjälpte sedan henne. Ariana la sin arm runt min midja och lutade huvudet mot min axel, det pirrade i magen och hela kroppen, en helt underbar känsla. Vi har nog aldrig stått såhär tätt. Jag kollade ner mot henne och log, log åt hur vacker hon var. Ariana ställde sig framför mig och jag la mina armar runt henne.
''Fryser du?'' frågade jag och hon huttrade till och skakade på huvudet.
''Nej det är lugnt'' sa hon och log, jag drog av mig min kofta och la den runt henne
''Jag ser väl att du fryser'' hon fnissade och drog på sig koftan.
''Den är ju som en klänning!'' sa hon och kollade ner på sig själv, jag skrattade åt hur söt hon var. Koftan var faktiskt som en klänning för henne. Jag tryckte henne tätt intill mig och det kändes helt... wow.
''Ska vi hem? det börjar faktiskt bli kallt'' sa jag, hon nickade och jag hoppade ner för stenen och sträckte ut armarna för att hjälpa henne ned.
''Lova att du fångar mig?''
''Det är väl klart att jag gör!'' flinade jag, Ariana räknade till tre och hoppade ner i min famn.
''Jag sa ju att jag skulle fånga dig'' hon skrattade och slog mig löst på armen. Vi packade snabbt ihop och började gå mot bilen som stod parkerad en bit bort. Bilresan hem gick snabbt och vi var nu utanför hennes hus
''Det var roligt att spendera dagen med dig och tack för allt!'' sa hon
''Tack själv!'' sa jag och gick ut ur bilen och följde henne till dörren, hon vände sig om och log mot mig.
Jag öppnade min famn och hon la sina armar runt min hals, jag kramade henne hårt.
''Hejdå'' sa hon och öppnade dörren, jag vinkade åt henne och joggade till bilen.

KOMMENTERA! :'D

Kommentarer
Avsändare: moa

wow, super bra! Meeeeeeeeeeer =) <3

2012-06-08 @ 20:41:38 -



Avsändare: Anonym

wiie, mer! :D

2012-06-08 @ 22:07:24 -



Avsändare: lisa

det fungerar nästan aldrig för mej bär jag ska kommentera på din blogg :/ det blir något jätte konstigt..

Men jag kan läsa novellen iaf och jag älskar den! Den ägeeer ♥

Vet du när nästa kapitel kommer? =)

kraaaam påre <3

2012-06-08 @ 22:09:08 -



Avsändare: Anonym

nästa tack! :D

2012-06-08 @ 22:27:52 -



Avsändare: Emelie

Sjukt bra! <3

2012-06-09 @ 01:13:54 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se/



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback