Published: 2012-06-08 Time: 07:20:55 Filed Under:

Kapitel 8 - We did the thing you couldn't do

PREVIOUS: "Du har pratat om mig med din mamma?" Jag flinade och hans kinder blev lite röda.
"Ja, för att hon har frågat lite om dig."
"Jaha, du. Förresten, vad söt du är när du rodnar." Han tittade bort,
"Jag rodnar inte." Jag skrattade och la mig halvt över honom för att se hans ansikte.
"Det gör du visst."
"Jaja, whatever." Han smålog och sedan la jag mig ned på rygg igen och log för mig själv.

(Ariana's lillasyster Aimée som är 15 år)

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Ariana hade nyss åkt hem och jag gick in till vardagsrummet och slängde mig på soffan, jag hade inte vågat ta modet till mig och bjuda ut henne på middag, i hennes närhet glömmer jag allt för en sekund. Jag blir bländad av hennes fina leende och hennes ögon som glittrar i solen ändrar mitt beteende. Hon är perfekt. Min mobil började ringa och jag drog upp den från fickan Scooter stod det på displayen, jag touchade på grön lur och tryckte mobilen till örat.
''Hey Justin'' sa han och jag kunde höra ett leende sprida sig över hans ansikte.
''Hey Scooter''
''Kom till Studion, vi behöver dig'' sa han och flinade, jag ryckte på axlarna, hade ändå inget annat för mig.
''Alright'' sa jag och klickade, jag la ner mobilen i fickan igen, drog snabbt på mig mina supras och gick ut.
Hela vägen till Studion tänkte jag på Ariana, på hur det skulle kännas att kyssa hennes mjuka fylliga röda läppar. Jag borde verkligen sluta tänka på henne med det går inte, jag tänkte på hur det skulle bli när jag snart skulle ut på turné igen. Mamma och jag hade snackat jättemycket om Ariana och mamma hade sagt att hon gillade henne, lyckan spred sig över hela kroppen och jag låg stort. Jag stängde ut tankarna och koncentrerade mig på vägen. När jag väl var framme så såg jag Usher och Scooter stå utanför och vänta, vilket är konstigt. Jag knäppte upp bältet och joggade fram till dom.
''Hej'' sa jag och gjorde mitt och Usher's handslag, och med Scooter så 'sprängde' jag näven. Jag höjde på ena ögon brynet.
''sååå?'' Dom kollade på varandra och började sedan skratta, jag stämde in men efter ett tag var jag tvungen och dra efter luft. Dom skakade på huvudet och gjorde en gest om att jag skulle hoppa in i Usher's bil, jag pekade bort på min bil.
''Min bil står därborta, jag kan köra efter er''
Dom flinade och skakade på huvudet
''Nej du ska åka med oss'' sa Scooter och öppnade baksätet till mig, jag hoppade in utan ett ord och Usher och Scooter satte sig därframme. Bilen startades och musiken sattes igång. Usher skruvade upp volymen och snart dunkade bilen. Vi alla började sjunga med eller rättare sagt skrika. Snart stannade vi utanför Arianas hus och jag kollade konstigt på dom, dom vände sig om och kollade bak på mig.
''Efterson du inte kunde göra det själv så gjorde vi det åt dig, hon är faktiskt väldigt trevlig'' sa Scooter och började skratta.
''Ha det så trevligt med flickan nudå'' sa Usher och bägge gick ut ur bilen och började gå över gatan till Scooters bil som helt plötsligt stod parkerad, vad har dom nu gjort? Jag gick ut ur bilen och vände mig om mot dom och ryckte på axlarna.
''Du ska bara knacka på!'' ropade Usher och jag gjorde som han sa, jag sprang upp för hennes trappor och plingade försiktigt på. Dörren flög upp och en tjej runt 15-16 års-åldern stod framför mig.
''Hej'' sa hon och tog ett steg åt höger
''Hej'' sa jag och gick över tröskeln
''Aimée'' sa hon och sträckte fram handen, jag log mot henne. Hon var lika vacker som Ariana, var dom syskon eller kusiner? dom var iallafall något för dom är jättelika.
''Justin''
''Ariana!'' ropade hon och Ariana kom springandes ner för trappan, jag öppnade armarna och drog in henne i en kram.
''Hej'' sa hon och kollade upp på mig, jag log till svars. Hon harklade sig och tog ett steg bakåt.
''Du har nog träffat min syster?'' frågade hon och pekade på Aimée, jag log mot henne och nickade.
Aimée gick upp på sitt rum och nu var det bara jag och Ariana som stod kvar i hallen
''Ska vi gå?'' frågade jag, hon nickade och började dra på sig skorna. Min mobil vibrerade och jag tryckte upp smset jag hade fått av Usher, det stod bara en gata. Jag ryckte på axlarna, jag ska allt tacka dom två senare efter detta. Ariana kom joggandes efter mig och jag väntade in henne.
''Så, vart ska vi?'' frågade hon med en mjuk röst, jag bet mig i läppen. Skulle jag säga att det var en överraskning eller skulle jag berätta vart? jag bestämde mig för att överraska henne.
''Överraskning'' sa jag och log, hon himlade med ögonen och log tillbaka. Jag öppnade dörren till henne och sprang själv till andra sidan, jag vände mig om och kollade bort mot Usher och Scooter ifall dom stod kvar och det gjorde dom. Jag höjde en hand och vinkade till dom och hoppade sedan in i bilen.
''Vilken gentleman'' fnissade hon och drog på sig bilbältet. Jag skrattade och knäppte fast mig. Gentleman det kändes bra när hon sa så. Min mobil vibrerade igen och jag drog upp den, hon la sin hand på min arm och hennes berörning gjorde mig svag.
''Inte använda mobilen när man kör''
jag skrattade och just då kom vi fram till trafikljuset som lyste rött, jag öppnade snabbt smset Usher hade skickat
''Ni ska ha picnik på ängen, allting som ni behöver finns i bagageluckan tacka mig senare, lycka till bror!''

Jag log åt smset och kollade på Ariana, hon pekade på trafikljuset som nu hade blivit grön. Jag fortsatte köra och en pinsam tystnad uppstod, jag kände att jag var tvungen och avbryta så jag harklade mig och hennes blick vändes mot mig.
''Vad tänker du på?'' frågade jag och kollade snabbt på henne innan jag kollade ut på vägen igen. Hon tog ett djupt andetag och öppnade munnen
''På vart du tänker ta mig'' flinade hon och jag började skratta
''Litar du på mig?'' frågade jag
''Det är väl klart jag gör!'' utbrast hon och kollade på mig med en blick jag inte kunde tyda
''Då behöver du inte oroa dig'' hon slappnade av och kollade ut genom fönstret. U got it bad med Usher började spelas och hon sträckte sig över mig och skruvade upp volymen, jag drog in doften av hennes hår som luktade vaniljschampoo. Jag stannade bilen
''Vi är framme''

förlåt för att ni inte fick något kapitel igår!
Oroa er inte, jag ska snart börja skriva längre kapitel, ska bara få igång hjärnan! :)
5 kommentarer! :'D

Kommentarer
Avsändare: natte

meeeeeeeeeeerrr de va ett jätte bra kapitel <3

2012-06-08 @ 08:50:33 -



Avsändare: Natalie

jätte braa !!!

2012-06-08 @ 11:49:03 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-06-08 @ 19:34:13 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se/



Avsändare: Anonym

meeeeeeer! :D

2012-06-08 @ 20:38:02 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback