Published: 2012-06-07 Time: 06:22:33 Filed Under:

Kapitel 7 - Let's see what you've got

PREVIOUS: Jag stirrade, helt seriöst stirrade på hans bara överkropp så jag trodde själv att mina ögon skulle ploppa ut från deras hålor. ''Seeing something you like?'' frågade han och började flina, jag drogs tillbaka till verkligheten och kollade ner på mina skor, jag kände mina kinder hetta till och blev tomatröd.
''haha aw'' sa han och kom fram till mig och drog in mig i en kram, jag la mina armar runt honom och i den sekunden ville jag inte släppa honom, känna hans bara överkropp och dra fingertopparna över hans rygg är något man älskar.

jag släppte taget och kollade honom i ögonen
''Är Joline hemma?'' frågade jag, han nickade och pekade på övervåningen, jag sparkade av mig skorna och sprang upp för dörren och slet upp hennes dörr.
''Hej'' sa jag andfådd och satte mig ner bredvid henne, hon log mot mig
''hej'' Hon la ifrån sig tidningen Seventeen Magasin och kollade på mig med en konstig blick vars jag inte kunde tyda
''Vad är det?'' frågade jag och la huvudet på sned, jag kunde inte få ut bilden av justin ur min hjärna och det kändes jobbigt att varje gång jag blundade så var det honom jag såg. Jag suckade och kollade på Joline som satt och skakade på huvudet
''Vad är det?'' sa jag igen och fnissade, hon skakade återigen på huvudet och reste sig upp
''kom vi går ner'' sa hon och drog i min arm. Vi började gå ner för trappan och möttes av Jason och Justin i vardagsrummet. Denna gången hade Justin någon tröja på sig, jag log mot honom och satte mig ner i soffan bredvid. Joline satte sig i soffan mittemot med sin bror, dom gav varandra en blick och Joline nickade.
''Vaddå?'' frågade jag nyfiket och kurade ihop mig till en boll, bägge skakade på huvudet.
''lägg av berätta!'' sa jag allvarligt och satte mig upp, dom brast ut i gapskratt, jag vände mig mot Justin
''Vet du varför dom är så?'' frågade jag och pekade på dom, han suckade och skakade på huvudet.
''Jag och Jason ska ut på ett viktigt ärende ikväll, du får hitta på någoting med Justin, Ariana'' sa Joline, jag vände min blick mot Justin och kollade på honom för att se om det var okej, jag hade ingeting emot att spendera en kväll med Justin , hans mungipor drogs upp till ett leende, han ryckte på axlarna
''Sure''

Vi kom till bowlinghallen och när vi hade betalat och allt sådant gick vi till hyllan där skorna var.
"Usch, vad jag hatar bowlingskor. De passar aldrig till vad jag har på mig."
Justin skrattade och tog ett par som han tittade ned i.
"Jag kan fråga om de har skor som passar till din outfit." Jag slog lekfullt till honom,
"Jag skojar bara."
"Jo, visst." Jag flinade och tog ett par i min storlek. När de satt på mina fötter och Justin's skor satt på hans, fixade vi klot och sedan var vi redo att köra igång.
"Bli inte ledsen när du förlorar", sa Justin och tog ett blått klot.
"Hah! Det är snarare du som kommer förlora, Justin Bieber." Han tittade bak på mig,
"Det får vi allt se, Ariana Gilbert."

Justin kastade iväg det blåa klotet och vred sig nervöst medan det rullade. Jag bet mig i läppen och nästa sekund spred sig ett högt skrik genom hallen. Justin hade gjort en strike.
"Oh yeah!", sa han samtidigt som han gjorde några töntiga danssteg och lipade mot mig. Gud, vad töntig han är. Men jag gillar det. Jag himlade med ögonen och reste mig upp.
"Det där var ju bara tur", sa jag och gick upp till honom.
"Jaså? Så det var inte bara för att jag är väldigt talangfull?" Jag skrattade sarkastiskt,
"Nej."
Han gick och satte sig i stolen jag hade suttit i.
"Då får vi se vad du går för", sa han och korsade sina ben. Jag tog det rosa klotet och gick längre fram. Ärligt talat, så var jag inte speciellt bra på bowling, då jag bara hade spelat ungefär tre gånger under alla år jag existerat.

Jag stod en stund och viftade min arm fram och tillbaka, och till slut åkte klotet ur mina fingrar och med en smäll ned på golvet. Jag följde klotet med blicken och innan det nådde fram till käglorna rullade det ned i den högra bomrännan. Jag vände mig om och Justin såg mer än nöjd ut. Han reste på sig och kom fram till mig för att ge mig en kram.
"Såja, var inte ledsen. Du kan inte hjälpa att du är dålig."
"Det var bara uppvärmning."
"Om du säger det, så." Jag gick ned till stolen och Justin upp till banan.
"Hey! Vad får vinnaren?", ropade jag. Även fast det redan kändes som att Justin skulle vinna, så kunde ju turen vända. Han snurrade runt med ett mörkgrönt klot i sina händer.
"Hm, har du några idéer?"
"Um... den som förlorar får bjuda vinnaren på mat, och passa upp den resten av dagen. Typ, gå och hämta något att dricka om den ber om det. Eller vill du något annat?"
"Nej, det blir perfekt. Men jag tycker bara synd om dig, eftersom det kommer bli du som får passa upp mig."
"Var inte så säker, jag kan bowla jag med."
"Jag märkte det." Jag gav honom en ond blick och han bara skrattade. Nu var jag verkligen redo att köra!

När jag bara hade en gång kvar att köra var det mer jämt än vad jag hade anat. Däremot behövde jag få en strike för att vinna, och jag hade inte fått en enda under spelets gång.
"Kom igen nu", sa jag för mig själv och all fokus hamnade på käglorna. Jag försökte sikta och när det kändes bra släppte jag klotet. Jag höll tummarna och kände hur mitt hjärta började slå snabbare. Klotet närmade sig käglorna och slog till slut ned dem alla.
"Jag... jag vann!", skrek jag och hoppade till av lycka. Hur tur kan man ha egentligen? Justin kom upp bredvid mig. "Jag lät dig vinna", sa han. "Skärp dig. Jag vann för att jag är bäst." Han log,
"Okej då. Grattis, Ariana. Du vann." Jag log tillbaka och sträckte fram min hand.
"Tack för en god match. Du var väldigt bra." Han tog tag i min hand och skakade den,
"Tackar, du med." Vi skrattade och slog sedan armarna om varandra. Hans tröja var fuktig men det var min med. När vi avbröt kramen la Justin sin arm om mina axlar.
"Kom nu så åker vi och köper mat."

"Du sa att du bodde i ett lagomt stort hus", sa jag när vi klev ut ur bilen på Justin's uppfart. "Ditt hus är jättestort." Han stängde bildörren och nästa sekund gav bilen ifrån sig ett pipande ljud och lamporna blinkade till två gånger. "Inte större än ditt i alla fall." Jag tittade på hans hus igen. Mitt var större, men inte jättemycket.
Huset hade stora fina fönster och det såg väldigt fint ut.
"Är det någon hemma?", frågade jag när vi gick mot ytterdörren.
"Jag tror det." Vi gick in och hallen var inte så stor. Det enda som fanns var en svart skinnfåtölj och ett hatthylla. Men två meter från oss var det tre trappsteg som ledde upp till trappan, och längre in i huset blev det större. "Hallå? Någon hemma?", ropade Justin och tog av sig sin tunna jacka. Jag hörde fotsteg och ut från öppningen till vänster kom en kvinna. Hon hade samma, mörka hårnyans som Justin, och hennes hår gick lite ned över brösten. Hon hade likadan ansiktsform som Justin och var ganska lik honom.
"Hejsan", sa hon vänligt och såg på mig.
"Hej, jag är Ariana", sa jag och skakade hand med henne.
"Jaha, du är tjejen Justin har pratat om. Jag är Pattie. Trevligt att träffas." Jag gav Justin en snabb blick och han såg verkligen ut att skämmas. "Vad har du köpt?", frågade Pattie och tittade ned på kassen Justin höll i.
"Kinamat."
"Vad gott. Var det kul att bowla?"
"Ja."
"Så bra. Men jag finns i köket om ni behöver mig." Hon log stort och gick in i öppningen hon kom ut ifrån.
"Well, det där var pinsamt", sa Justin och drog fingrarna genom hans hår.
"Din mamma verkar jättetrevlig. Men var är din pappa?"
"Han bor inte här, dom skildes när jag var liten."
"Oj... förlåt"
Han svarade med ett leende. Jag tog av mig min jacka och mina skor och sedan visade Justin mig runt.

Insidan var mindre än vad det såg ut att vara från utsidan, men det var ändå inte litet. Alla rum var väl inredda och trevliga att vara i. Justin's rum påminde lite om mitt. Han hade också en stor dubbelsäng, en platt tv framför men som stod på ett tv-bord, och ett skrivbord. Men han ingen walk-in-closet, utan en bred byrå, en svart soffa som stod bredvid en mörkblå golvlampan och en bokhylla. Det var dock inte särskilt mycket böcker i hyllan, utan mest kort, prydnader och filmer.
"Snyggt rum", sa jag och satte mig på kanten av hans säng. Han log tacksamt och började ta upp våran mat. Jag flyttade mig så jag satt mer i mitten och sedan gick Justin ned till köket för att hämta glas. Under tiden tog jag mina kartonger med mat och öppnade en för att ta en kycklingbit. Matt var fort tillbaka och hällde då upp de två glasen med drick.
"Vill du se på en film medan vi äter?", frågade han.
"Visst." Han ställde ned glasen och gick till bokhyllan.
"Jag vet inte vad du vill se. Komedi, skräck, drama,  romantik?"
"Det spelar ingen roll. Ta någon du tycker är bra bara." Han tog en men jag kunde inte se fodralet.
"Vad är det för film?"
"Karate Kid. Filmen är bra, och är passande att se nu när vi äter kinamat eftersom killen den handlar om flyttar till Kina."
"Smart tänkt", sa jag med ett fniss. Han stoppade in skivan i dvd:n och kom sedan och satte sig. Han tryckte på play och sedan började vi äta.

"Aldrig mer kinamat", sa jag och la mig ned med händerna på magen.
"Så säger du bara för att du är mätt", sa Justin som fortfarande satt och åt.
"Haha, ja." Justin böjde sig ned över mig och stoppade in en kycklingbit i munnen och tuggade långsamt.
"Mm... mat!"
"Ugh, bort med dig!", jag tryckte bort honom och han skrattade. När han hade ätit upp ställde han ned allt på golvet och la sig sedan ned han med. Filmen var inte slut men ingen av oss orkade kolla mer. Jag vred på huvudet och tittade på Justin. Han var en sådan kille man kunde titta på hela tiden, eftersom han är så snygg.
"Såå...", sa jag och då vred Justin på huvudet och såg in i mina ögon.
"Du har pratat om mig med din mamma?" Jag flinade och hans kinder blev lite röda.
"Ja, för att hon har frågat lite om dig."
"Jaha, du. Förresten, vad söt du är när du rodnar." Han tittade bort,
"Jag rodnar inte." Jag skrattade och la mig halvt över honom för att se hans ansikte.
"Det gör du visst."
"Jaja, whatever." Han smålog och sedan la jag mig ned på rygg igen och log för mig själv.

Gud vad dum jag eh, Justin bor ju i ATL, då behöver han inte bo hos Joline & Jason
ändrade planer buddies, Justin bor hemma hos sig själv! :'D
det där var en lång del!
woow (Michael Jackson röst)
kommentera! :'D

Kommentarer
Avsändare: moa

suuuper bra! MER :D ♥

2012-06-07 @ 06:39:12 -



Avsändare: Anonym

meeeeeeeeeeeer :D !♥

2012-06-07 @ 22:35:14 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback