Published: 2012-06-30 Time: 21:32:27 Filed Under:

Kapitel 60 - It's your choice

PREVIOUS: Jag satte mig i bilen och började köra omkring tills jag tillslut körde hem. Som tur var så var inte mamma hemma så jag gick direkt in i mitt rum och slängde mig i sängen. Ett tag låg jag bara och stirrade upp i taket och jag tänkte inte ett dugg. Jag hörde att min mobil ringde, men orkade inte kolla vem det var så jag struntade bara i det och efter ett tag somnade jag.


ARIANAS PERSPEKTIV:
När jag öppnade dörren till Ryans rum och såg Justin stå med knytnäven höjd visste jag inte vad jag skulle göra, så jag tog bara tag i hans arm och tryckte ner den. Det sista han sa innan han gick var som ett slag i magen. Det kändes som att jag inte kunde andas och när han gått så satte jag mig ner på Ryans säng och stirrade rakt fram.
Ryan stog upp ett tag och verkade fundera på vad han skulle göra, men tillslut satte han sig brevid mig i sängen. 
Vi sa ingenting och varje rörelse kändes helt ansträngd, men tillslut kände jag hur en tår rann ner för min kind. Jag torkade snabbt bort den men snart kom det bara fler och fler. Ryan la armen om mina axlar och jag lutade huvudet mot hans axel och vi satt så ett tag tills han även la den andra armen runt mig och kramade mig försiktigt. 
Jag sneglade upp mot honom och gömde sedan ansiktet i hans halsgrop och av någon anledning började mina tårar rinna ännu mer. Jag visste att jag svek Justin, men samtidigt kändes det så rätt att det var Ryan som höll om mig och lät mig gråta mot hans axel.
Han drog handen genom mitt hår och efter ett tag kändes det som att jag tömt hela kroppen på tårar, men jag satt kvar i hans famn och kände hur hans parfym smög sig in i min näsa, och den luktade väldigt gott.
Det knackade på dörren och både jag och Ryan släppte varandra jätte snabbt och kollade mot dörren.
''Tänkte bara säga att jag och pappa tänkte åka och handla om ni vill ha något'', sa Ryans mamma och kollade in i rummet. Ryan kollade på mig och jag skakade på huvudet.
''Nej tack, det är lugnt'', sa Ryan och log. Hans mamma vinkade och stängde dörren igen.
Vi satt tysta ett tag tills jag kände mig tvungen att prata.
''Eh.. Jag tror att vi behöver prata om lite grejer'', sa jag och kollade på honom. Hans blåa ögon gjorde mig nästan helt hypnotiserad och jag var tvungen att skaka på huvudet för att kunna tänka klart igen. Ryan nickade och såg på mig. 
''Jag tycker verkligen om dig, men du är min pojkväns bästa vän och jag älskar faktiskt honom, även fast det inte märks jämt..''
''Jag har känt Justin sen jag var 6 år, Ariana, och jag skulle aldrig göra något mot Justin med flit. Jag valde inte att bli kär i dig, det gjorde jag faktiskt inte..'', sa Ryan och kollade ut genom fönstret. Jag kollade förvånat på honom. "Jag valde inte att bli kär i dig", var han kär i mig? Jag som trodde att han bara GILLADE MIG.. Han kollade på mig och väntade på att jag skulle svara, men istället lutade jag mig framåt och gav honom en puss. Sen ångrade jag mig och var precis på väg att sätta mig till rätta igen, när han la ena handen runt min nacke och drog mig till honom. Han kysste mig mjukt och försiktigt, som för att vänta på hur jag reagerade. 
Men precis som i hissen gjorde jag ingenting utan besvarade den, men det var Ryan som avbröt allt när han reste sig upp och gick fram till fönstret.
''Vi kan inte göra såhär. Det är inte rätt för nån.. Du blir ledsen, jag blir ledsen.. och justin blir ledsen..'' sa han med en suck. Jag visste att det han sa var sant, alla drabbades av det här.
Jag gick fram till honom och ställde mig brevid honom. Han kollade på mig och sedan ut genom fönstret igen.
''Hur ska vi göra nu då?'' frågade jag och trummade lite på fönsterbläcket. 
''Det är ju ditt val, Ariana.. Varken jag eller Justin kan bestämma åt dig..''
Jag visste att jag redan visste svaret, men ändå låtsades jag fundera medans jag tittade ut i deras trädgård.

Vem väljer hon tror ni?

Kommentarer
Avsändare: alma

SUPER!!!
taggar för tio kapitel imorgon då? :D

2012-06-30 @ 21:40:07 - URL: http://almajensen.devote.se



Avsändare: Miranda

hon MÅSTE välja JUSTIN <333

2012-06-30 @ 22:00:33 -



Avsändare: Donna

Tror och vet att hon väljer justin ;)

2012-06-30 @ 22:03:49 -



Avsändare: moa som börjar grina om hon väljer fel och inte kommer kunna sova om du inte lägger upp ett till kapitel inatt..........

HON MÅSTE VÄLJA JUSTIN! herregud, nu får jag panik, haha.. om hon inte väljer justin så svär jag på min mammas liv att jag börjar gråta som en liten unge som inte får en leksak eller något.. Och jag kommer inte sluta förrän dom blir tillsammans igen!
Och på riktigt, om du inte skriver ett till inlägg inatt så kommer jag inte att kunna sova! SÅ NU FÅR DU SKRIVA! Bara ett litet räcker, så jag får veta vem hon väljer, och om hon väljer fel så kommer jag i alla fall inte att kunna sova så se till att hon väljer rätt!!!!☻
Nu har jag skrivit klart min långa röriga kommentar, vi hörs, hejdå. ♥

2012-06-30 @ 23:56:13 -



Avsändare: Katta

MEEEEEEER

2012-07-01 @ 01:17:22 - URL: http://kattaahs.blogg.se



Avsändare: Lisa

MER!

2012-07-01 @ 03:47:08 - URL: http://sweeddaffodile.blogg.se



Avsändare: Anonym

Hoppas justin!!!

2012-07-01 @ 08:15:35 -



Avsändare: kim

suuuupppeeerrr!!!! :DD
meeer nuuuu!!!!

2012-07-05 @ 11:00:06 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback