Published: 2012-06-29 Time: 15:27:20 Filed Under:

Kapitel 57 - My bestfriend kissed my girlfriend

PREVIOUS: ''Eh.. Justin.. Kan jag få prata med dig..?'' frågade jag och flackade nervöst med blicken mellan dom 3 ögonen som kollade på mig.
''Visst..'' sa han misstänksamt och reste sig upp och kom mot mig. Jag gick in genom dörren igen och visste inte hur jag skulle börja, egentligen var det väl bäst att gå rakt på sak..
''Jo.. Eh.. Jag kysste Ariana..''

''Haha aa Ryan, självklart!'' Skrattade han och boxade mig löst på armen. Fan också, nu tror han inte på mig så jag sa ingenting utan fortsatte bara kolla på honom tills han förstod.
''D-Du, du kyss-te Ar-iana?'' Stammade han fram.
''MIN ARIANA?!'' Röt han efter det, eller nej, han skrek.
''Förlåt Justin! men innan du säger nåt, så vill jag bara säga att det var JAG som kysste Ariana och inte hon som kysste mig!''
 
ARIANAS PERSPERKTIV:

Jag gjorde det, nej han gjorde det. VARFÖR KYSSTE HAN MIG OCH VARFÖR HÄNGDE JAG PÅ?!
Jag sprang ut från hissen och jag bara sprang så till sist fick jag sätta mig i ett hörn och bara andas och låta mitt huvud fortsätta sprängas av alla tankar som for runt där inne just nu. Jag måste säga till Justin, eller nej det skulle bara förstöra allt, men jag kan inte hålla detta inne, det skulle bara förstöra mig så jag reste mig upp och gick och gick enda tills jag kom ut där varken Ryan eller Justin satt, bara Caitlin och Chaz så jag kollade runt över hela gården och då fick jag syn på dom båda. Justin var illröd i ansiktet och Ryan tittade bara ner i marken.
Han hade berättat, och jag som ville berätta först.. Jag gick lite närmare men ställde mig bakom en vägg så dom inte såg mig.
''Du skojar inte?'' frågade Justin och jag kunde nästan höra hur han knöt näven.
Ryan svarade inte, så jag antog att han antingen skakade på huvudet eller inte ens vågade röra sig.
''Vi har känt varandra i över 10 år, vi har ställt upp för varanda, och du gör såhär mot mig?'' fortsatte Justin.
''Förlåt'', hörde jag Ryan mumla.
''DU KYSSER MIN FLICKVÄN OCH SÄGER FÖRLÅT!?'' skrek Justin och sen vart det tyst. Jag smög mig fram en bit och kollade. Justin gjorde en min och kollade på sina knogar och Ryan höll sig vid käken, sedan vände sig Justin om och gick därifrån. Jag rusade fram till Ryan som satt sig ner på en stol. Han kollade på mig med plågad min och vände sig sen bort. Jag drog fram en näsduk och gav till honom, han la den mot läppen och direkt färgades den helt röd. Hans underläpp började redan svullna, och även resten av vänsterkinden. 
''Jag ska gå och be om en ispåse'', sa han och reste sig och gick mot receptionen och lämnade mig kvar vid stolarna. Jag kollade efter honom och bestämde mig för att leta efter Justin. Tillslut hittade jag honom i Chaz och Caitlins rum, han stog och kollade ut genom fönstret. När jag gick fram till honom kollade han på mig och hans ögon var tårfyllda, men dom rann inte. Jag la armen omkring honom och lutade huvudet mot hans axel.
''Jag vet att han berättade det för dig, men jag ville faktiskt berätta först..'' viskade jag och kände hur han nickade.
''Han sa att han kysste dig och att du inte kysste honom, är det sant?'' mumlade han i mitt hår.
Jag funderade ett tag på att säga som det var, att jag faktiskt inte hade hindrat honom och att jag inte riktigt visste vad jag kände för Ryan. Ryan försökte ju hjälpa mig ur det här, så jag kanske borde ta chansen..
''Ja.. vi stod i hissen och han kysste mig.. Men jag ville verkligen inte!'' svarade jag och sen insåg jag att det gjorde att det lät som att Ryan verkligen tvingat sig på mig. 
''Eller jag hindrade honom inte, men jag vet inte varför jag inte gjorde det..'' fortsatte jag sen.
Justin kollade på mig, ögonen var ännu mer tårfyllda nu.
''Förlåt.. jag älskar dig'', viskade jag.
''Jag älskar dig också, därför blev jag så arg när Ryan berättade'', sa han och kysste mig.
Precis då knackade det på dörren och Caitlin och Chaz klev in. Justin torkade bort tårarna ur ögonen och log sedan.
''Aa asså, jag är ganska bra på att förstöra såna här gulliga tillfällen, men Ryan är liksom helt sönderslagen sååå... det kändes som att vi skulle gå upp och ta reda på varför..?'', sa Chaz fundersamt. 
Jag mötte Caitlins blick och såg menande på henne.
''Vi går och letar upp Ryan'', sa hon och drog med mig ut ur rummet. Jag hörde hur Justin började prata med Chaz medan vi tryckte på hissknappen. När hissen kom så tryckte Caitlin på alla knappar och jag kollade på henne och skrattade.
''Varför gör du så för?'' frågade jag.
''För vi måste ju prata..'' sa hon och kollade på mig med allvarlig min. När jag berättade om att Ryan kysst mig skrek hon rakt ut:
''HAN GJORDE VAD!? ''
''Schh!!'' viskade jag,
''Han kysste mig, och jag hindrade honom inte. Ryan ville vara snäll och berätta för Justin och då.. slog Justin honom.''
''Schysst kille..''
''Vem?''
''Ja båda. En av dom kysser sin bästa väns flickvän och den andra slår sin bästa vän så hårt att han knappt kan prata.. så det är bara att välja''. sa hon och log lite på slutet.
''Kul. Vart såg ni Ryan?'' svarade jag och log ironiskt.
''Soffan i receptionen'', sa Caitlin och precis då kom vi fram till receptionen. Vi gick ut och såg Ryan ligga på en utav sofforna med ispåsen tryckt mot kinden.
Han satte sig upp när han såg oss men höll kvar påsen.
''Hur mår du?'' frågade Caitlin och satte sig brevid honom med ena handen på hans rygg. Just i det ögonblicket önskade jag nästan att det var jag som rörde honom, men jag skakade av mig den tanken, eller försökte iallafall..
Har mått bättre, sa han och pressade fram ett leende men leendet blev till en grimas och man såg verkligen hur ont det gjorde när han pratade.
''Vill du ha en ny påse?'' frågade Caitlin och kollade på hans påse som börjat smälta. Han nickade och gav henne ispåsen. När han tog bort den såg jag att den var helt blå och små blodkärl hade spruckit. Han var helt svullen och läppen hade också spruckit.
Caitlin kollade på honom med stora ögon och gick sen snabbt därifrån. Jag satte mig brevid honom och la handen på hans knä. Han kollade på den och det såg för en sekund ut som att han ville flytta bort från mig, men han satt kvar.
''Tack'', började jag och mötte hans förvirrade blick,
''för att du berättade för Justin..,'' fortsatte jag. 
''Det är klart jag gjorde det..'' sa han och försökte le men det blev samma grimas som förut och nu började även sprickan i läppen blöda igen. Han gjorde inget åt det, så antagligen märkte han inget. Jag lutade mig fram och tog ena fingret och drog bort blodet med. Våra blickar fastade i varandras men han vände bort den direkt och sedan satt vi tysta tills Caitlin kom tillbaka med ispåsen.

jaaadå så kan man oxå göra, eller?

Kommentarer
Avsändare: Joanna

meeeeeeeeeeeeeer

2012-06-29 @ 15:33:04 - URL: http://sweetself.bloggplatsen.se



Avsändare: Miranda

jätte bra meera <3

2012-06-29 @ 15:46:20 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra! <3

2012-06-29 @ 20:13:42 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Emelie

Sjukt bra! <3

2012-06-29 @ 20:28:59 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se



Avsändare: Caroline

Bra gärna mer :D

2012-06-29 @ 20:38:26 -



Avsändare: Anonym

men nu får dom inte göra nå mer :o jag får ju panik! och jag vill inte att justin ska bli ledsen, för då börjar jag grina :( haha jag satt och grinade när jag läste att hans ögon var tårfyllda men rann inte..
SÅ NU FÅR RYAN OCH ARIANA INTE GULLA MED VARANDRA NÅ MER!

Svar: HAHAHAHA BEBIS DÅÅÅÅ! ♥ska se om jag kan ändra allting då så dom slutar gulla med varandra :')
None None

2012-06-30 @ 01:11:20 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback