Published: 2012-06-06 Time: 17:09:22 Filed Under:

kapitel 5 - You're cute when you're mad

PREVIOUS: ''Skulle vi äta pizza eller?'' jag lutade mig mot dörren och la huvudet på sned, dom kollade på varandra och nickade sedan. Vi började gå ner för trappan, först jag sen Justin och efter han så kom Joline och sist men inte minst Jason. Jag tog tag i telefonen och slog nummret till den Italienska resturangen vi ofta åt på.
''Italiano Pizza'' svarade en man i andra änden
''Hej det är Ariana och jag vill ha en kyckling pizza och en Hawaii pizza'' sa jag och pekade på Justin, Jason skakade på huvudet, ''Två kycklingpizzor och två hawaii'' mimade han
''Eller förresten, två kyckling pizzor och två hawaii'' sa jag till mannen
''Dom är klara om ca 20 minuter, hämtar ni dom eller ska vi komma?''
''Jag kommer'' sa jag glatt och la på.
Efter vi hade ätit så satt alla bakåtlutade på köksstolarna, det här var verkligen den godaste pizzan jag har ätit, jag kollade på mobil klockan och den visade 15:03, jag tänkte på vad vi kunde göra sen när helt plötsligt en idé poppade upp i huvudet, jag vände mig om mot Joline och kollade på henne.
''Ska vi åka och shoppa?'' sa jag och log, hon nickade ivrigt på huvudet, jason och Justin kollade frågande på oss
''Vi då?'' sa dom i kör och kollade sedan på varandra, jag ryckte på axlarna
''Ni får väl hitta på något, ni ska iallafall inte vara med oss'' sa Joline och jag gjorde en high-five med henne. Vi sprang ut i hallen och drog på oss skorna så fort som möjligt, Jason och Justin kom springandes efter oss, vi sprang till bilen och jag hoppade in i förarsätet och satte snabbt på bilen, vi körde ut på vägen och jag såg i backspegeln hur Justin och Jason sprang barfota efter oss, vi brast ut i gapskratt. När vi hade kommit till köpcentret så hittade vi en perfekt parkerin vid ingången, jag låste bilen och vi började gå in i affärer och leta efter passande kläder, Joline ryckte åt sig en klänning och höll upp dom
''Vad tycker du om den?'' frågade hon, klänningen var röd med några små volanger och vitt skärp till, helt ärligt så var den inte så snygg.
''Nej, absolut inte'' sa jag och började flina, hon himlade med ögonen och la tillbaka klänningen.
''Förresten så gillade jag heller inte klänningen, skulle bara se vad du sa'' skrattade hon och armbågade mig i sidan.
''Yeah sure'' sa jag och trodde inte på det, hon puttade till mig igen fast denna gången hårdare, jag skrattade åt henne.
''Du är så söt när du e sur, visste du det?'' frågade jag och la armen runt hennes axlar. Hon räckte ut tungan mot mig.
''Denna?'' jag höll upp en brun klänning med volanger, den var faktiskt söt.
''Söt, det är typiskt dig'' sa hon och flinade, jag himlade med ögonen och gick in i omklädningsrummet för att prova den, den satt faktiskt jättebra och jag ville direkt ha den, det var typ som kärlek vid första ögonkastet. Jag gick ut från omklädningsrummet och hittade inte Joline sittandes i soffan, vart i hela friden är tjejen? jag vände mig om och började kolla runt i affären, fortfarande med klänningen på, jag kommer döda henne för detta. Till sist hittade jag henne stå och kolla på klänningar med ryggen mot mig, jag tog chansen och skrämde henne:
''BUUH!'' jag klämde henne på sidorna och hon hoppade flera meter upp i luften
''AAH!'' hon vände sig omdelbart mot mig och jag var tvungen att huka mig för att få luft så mycket som jag skrattade.
''Hämden är ljuv Ariana, hämden är ljuv'' jag vände mig om och började springa tillbaka till omklädningsrummet med Joline bakom mig, Jag saktade in farten och gick snabbt in i omklädningsrummet
''Du ska få för det!'' ropade hon och jag stack ut huvudet och flinade åt henne.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Tjejerna hade åkt till gallerian för att shoppa lite och jag och Jason fick inte följa med, Chaz och Ryan åkte igårkväll, hann aldrig säga hejdå till dom, jag hade skuldkänslor, Mrs Redbird och Mr Redbird var på en resa för att fira sin 20-årsdag tillsammans så vi fick hela huset för oss själva i 3 veckor.
''Vad ska vi göra?'' frågade jag och kollade på jason, han ryckte på axlarna och satte sig ner på soffan, jag slog mig ner i fåtöljen och tog dosan som låg på bordet och började zappa mellan alla kanalerna och stannade vid MTV. Jag blev snabbt uttråkad och stängde av tv:n, jag reste mig upp men stannade i dörröppningen och kollade bak på Jason
''Jag går ut en sväng, ska du följa med?''
Han skakade på huvudet
''Nej, jag känner inte för att gå ut men tack ändå''
jag log mot honom och gick ut till hallen för att dra på mig skorna. Jag smällde igen dörren och sprang bort till min bil som stod på uppfarten, dags att fixa lite saker innan jag frågade ut Ariana på middag. Jag startade bilen och plockade upp min mobil från fickan och ringde Kenny.

Vad tror ni han berättar för Kenny?
kommentera! ♥

Kommentarer
Avsändare: moa

ingen aning faktistk...

MER !

2012-06-06 @ 18:35:43 -



Avsändare: Emelie

Sjukt bra! <3

2012-06-06 @ 20:50:15 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se/



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback