Published: 2012-06-06 Time: 09:03:10 Filed Under:

Kapitel 4 - Say I love you Justin

PREVIOUS: ''Du heter Justin Drew Bieber och föddes den första mars tolv och femtiosex, våning två ,rum hundratjugosex och doktor Simon Bexleham, sjukhuset heter S.t Judas Hospital Ontario'' sa hon stolt och log stort, jag var förvånad över vad hon nyss hade sagt, kunde hon verkligen allt det där? otroligt.
''Stalkar du mig eller?'' sa jag och drog ner henne så hon hade sitt huvud på min axel, jag böjde mig fram för att kyssa henne och vi stördes av en knackning, Ariana la sig snabbt ner bredvid mig och Joline kom in genom dörren.
''För....''

''The world's greatest @JolineRedbird & @JasonRedbird''

ARIANA'S PERSPEKTIV

''förlåt att jag e sen, missade jag något?'' frågade hon och jag och Justin kollade på varandra som om ingeting hade hänt, vilket inte har hänt. Justin skakade på huvudet och började flina, jag himlade med ögonen och slog honom löst på armen
''Jag älskar dig också babe'' skämtade han och pussade mig på kinden, jag räckte ut tungan åt honom och satte mig upp, Joline kom och satte sig mellan mig och Justin.
''Är du oskuld Justin?'' jag kollade chockat på henne och ett leende lekte på Justins läppar.
''Nej'' sa han efter ett tag och bet sig i läppen, Joline pekade på mig
''Hon är'' jag nickade stolt och gjorde peace-tecknet. Justin höjde förvånande på ena ögonbrynet. Joline var inte oskuld, inte Justin heller, jag var väl den enda som kunde hålla mig.
''Vem förlorade ni den med då?'' jag visste redan vem Joline förlorade den med men jag var nyfiken över Justin's svar.
''Selena'' mumlade Justin och kollade bort, jag smekte hans underarm och han kollade på mig
''Det är lugn grabben, allt kommer att ordna sig'' sa jag och tröstade honom, han log mot mig.
''Dudå Jo?'' frågade han och satte sig upp, jag satt i skräddarställningen och Justin hade armarna runt knäna. Joline satt på rumpan med benen i min famn.
''Matt'' sa hon och flinade, Justins ögon spärrades upp och hans haka föll till golvet
''Stäng den'' sa jag och drog upp hans haka, de brast ut i gapskratt och Joline trillade ner för sängen så mycket hon skrattade och det gjorde hela saken ännu roligare. Jason kom in i rummet och slog sig ner bredvid mig, jag kramade honom och la sedan mina ben i hans knä och la mitt huvud på Justins mage. Helt plötsligt satt Justin över mig och kittlade mig,
''Nej... Justin.. sluta!'' skrattade jag och vred och vände på mig så jag kom ur hans grepp, vilket inte gick så bra,
''Säg 'jag älskar dig Justin''' sa han och fortsatte, Joline satte sig i sin brors knä och i den sekunden önskade jag att jag hade en storebror. Jag tog Justins händer och kollade på syskonen och mumlade ett ''aw'', Justin la huvudet på sned och kollade på syskonen och mumlade även ett ''naaw'' han med. Jag tog snabbt min mobil och fotade dom och la ut bilden på Instagram:

Justin la både ner min och hans mobil i fickan och fortsatte att kittla mig.
''okejokej jag säger det'' skrattade jag och tog ett djupt andetag.
''Jag älskar dig Justin!'' skrek jag och han slutade äntligen, han gick av mig och la sig bredvid mig i sänge, Jason och Joline log mot oss och jag och Justin kollade på varandra. Jag ställde mig upp och kollade på dom alla som låg i Justin säng och försökte på plats.
''Skulle vi äta pizza eller?'' jag lutade mig mot dörren och la huvudet på sned, dom kollade på varandra och nickade sedan. Vi började gå ner för trappan, först jag sen Justin och efter han så kom Joline och sist men inte minst Jason. Jag tog tag i telefonen och slog nummret till den Italienska resturangen vi ofta åt på.
''Italiano Pizza'' svarade en man i andra änden
''Hej det är Ariana och jag vill ha en kyckling pizza och en Hawaii pizza'' sa jag och pekade på Justin, Jason skakade på huvudet, ''Två kycklingpizzor och två hawaii'' mimade han
''Eller förresten, två kyckling pizzor och två hawaii'' sa jag till mannen
''Dom är klara om ca 20 minuter, hämtar ni dom eller ska vi komma?''
''Jag kommer'' sa jag glatt och la på.

kommentera för mer ♥

Kommentarer
Avsändare: moa

När kommer nästa? :D

meeeeeeeeer ♥

2012-06-06 @ 17:31:30 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback