Published: 2012-06-20 Time: 17:09:47 Filed Under:

Kapitel 32 - Do you have...

PREVIOUS: ''JUSTIN VAFAN! DET VAR INTE KUL!'' skrek jag och skvätte vatten på honom. 
''Jag ville ju få i dig i vattnet så fort som möjligt, för du är snygg när du är blöt och det visste jag redan när vi var i basturummet med poolen i New York'', sa han och kysste mig.
 
''Så du kollade in mig?''
''Antagligen , hur skulle jag kunna låta bli ?'' svarade han och flinade.
Jag blev ganska generad och tittade bort. Det var nästan inget folk på stranden nu , kanske två eller tre stycken. Och det verkade som att dom var på väg att fara. Det kändes väldigt skönt att vi snart skulle vara ensamma på hela stranden.
Jag tog Justins hand och började sedan gå längre ut i vattnet. Det kändes inte lika kallt längre faktiskt. Vi gick längre och längre ut och nu kom vattnet upp till halsen på mig , på honom kom det lite längre ner än bröstet.
''Vi går längre ut'' , sa han och började dra med mig.
''Nej , jag når ju knappt med fötterna snart.''
''Aww , du är så söt ! Kom bara.''
''Okejdå... Men om jag drunknar och dör är det ditt fel'' , sa jag och skrattade.
Vi gick längre ut tills jag inte nådde till bottnet och fick försöka hålla mig över vattenytan , sedan efter ett tag fick jag oerhört ont i armarna.
''Justin , kan vi gå tillbaka nu ? Jag har ont i armarna.''
''Aadå , såg du att dom där människorna som var kvar just for ? Alltså är vi dom enda som är kvar...'' , sa han och kollade på mig med ett konstigt flin.

Vi gick tillbaka till själva stranden och la oss på handdukarna vi hade fixat när vi kom dit. Vi låg där och bara kollade upp mot himlen. Jag tänkte på hur lyckligt lottad jag var och hur det hade varit just nu om jag inte hade gått på konserten den där dagen. Då kanske han hade varit med någon annan just nu...
Han tog min hand och flätade sina fingrar med mina. Hans hand var kall men samtidigt väldigt len.
Jag flyttade mig närmare honom och la mig sedan på sidan så att jag kunde ligga och titta på honom. Han såg ut att vara inne i sina egna tankar. Sedan efter ett litet tag märkte han att jag låg och tittade på honom så han la sig på sidan. Vi låg nu och kollade rakt in i varandras ögon. Jag blev alltid lika hypnotiserad varje gång jag tittade in i dom. Jag märkte hur han kollade på mina läppar och slickade sedan sina egna. Det var ett mirakel att jag inte låg död av hans sexighet...

Han närmade sig försiktigt och våra läppar var nu någon centimeter ifrån varandra. Jag kände hans varma andedräkt mot mina läppar och blundade sakta , sedan kysste jag honom. Hans tunga mötte min och känslan jag fick i hela kroppen var obeskrivlig. Han hade aldrig kysst mig sådär förut utom det handlade alltid om småpussar. Nu var det mer än så , mycket mer.
Han reste på sej lite försiktigt och la sig sedan över mig. Hans blöta kropp kändes kall. Han kysste mina läppar ännu en gång sedan kysste han mig på halsen. Jag kände hur hela jag höll på att smälta. Hans fantastiska mjuka läppar och hans varma andetag gav mig rysningar varje gång jag kände dom mot min hals. Det var min svagaste punkt när det gällde kyssar... 
Jag rullade över så att jag nu låg på honom och kollade in i hans ögon. Han andades ganska tungt och jag såg i hans blick att han ville ha mig. Han lät sina händer glida nerför min rygg mot min rumpa.
Jag kände att han började bli lite smått upphetsad och även jag var det. Jag gick av honom och satte mig sedan upp.

''Vad hände ? Gjorde jag något fel ?'' frågade han oroligt.
''Nej... Nej det gjorde du inte. Men tänk om någon ser oss ?''
''Det tänkte jag inte på , jag var inne i helt andra tankar...'' svarade han och kollade omkring sig.
Jag tog ett djupt andetag och försökte låta bli att lägga mig över honom igen och ta honom där och nu. Det var väldigt svårt för mig att motstå honom.
Jag kollade sedan ner mot hans badbyxor och kunde inte låta bli att bita mig i läppen.

''Justin , har du...''
''Vadå ?'' svarade han.
''Du vet...'' sa jag och kollade ner mot hans bula.
''Va ?''
''Har du stånd ?'' flög det sedan ur mig.
Han kollade ner snabbt och kollade sedan upp på mig igen. Jag märkte att han blev lite generad.
''Damn...'' mumlade jag för mig själv.
Jag kände mig tvungen att kolla på den ännu en gång till.
''Ariana , hur länge tänker du stirra?'' frågade han och log.
''Inte så länge till... Jag menar... Nej , ehm... Fan.''
Vi satt där tysta båda två och kollade på varandra , sedan brast vi ut i skratt....

Ni kanske känner igen en liten bit från förra novellen men jag kände mig tvungen & slänga in lite drama, vad tycker ni? :p

Kommentarer
Avsändare: Miranda

Åå va bäst !
Mera ! Dom kanske fortsätter i sängen på hotellet?;)<3

2012-06-20 @ 18:08:22 -



Avsändare: Anonym

jag tycker att dom ska ha sex på stranden och så kommer det papz och knäpper kort, så är det med i tidningen dagen efter ;)
as bra i alla fall, mer! :D<3

2012-06-20 @ 20:54:03 -



Avsändare: Anonym

jag tycker att dom ska ha sex på stranden och så kommer det papz och knäpper kort, så är det med i tidningen dagen efter ;)
as bra i alla fall, mer! :D<3

2012-06-20 @ 20:54:43 -



Avsändare: Anonym

jag tycker att dom ska ha sex på stranden och så kommer det papz och knäpper kort, så är det med i tidningen dagen efter ;)
as bra i alla fall, mer! :D<3

2012-06-20 @ 20:55:52 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback