Published: 2012-06-14 Time: 16:19:44 Filed Under:

Kapitel 19 - Do you do like that with all the girls?

PREVIOUS: ''Vi byter ämne, han är rena glädjedödaren'' sa Dean och började snacka någoting om bilar med Jason, Jag och Joline reste oss upp och gick upp på hennes rum. Ännu en gång studerade jag hennes rum som jag kan utantill i huvudet. En stor inramad bild på henne och Jason låg över sängen och en annan stor bild på mig och henne på den andra väggen.

HEMMA HOS ARIANA:

Ingen var hemma förutom mig, jag satte på musik och maxade volymen och skrek med. Just nu spelades Starships med Nicki Minaj
''Imma blow my money and don't give two shits'' skrek jag och studsade runder. Jag stängde av musiken efter ett tag och tog en Ben & Jerry's från frysen och gick sedan in i vardagsrummet och satte på Tv:n. Jag zappade mellan kanalerna och stannade på en intervju med Justin.

Dom pratade på om Justins skiva , hans bok och hans kommande tour. Sedan kom ämnet tjejer. Jag satt nu spänd och orolig.

''Justin , som vi alla vet så är du galen i tjejer. Kan du gå på dejter och umgås med tjejer som en vanlig kille eller hur är det ?''
''Jodå det kan jag , jag umgås med tjejer exakt som vilken kille som helst men jag får vara väldigt försiktig. Man vet liksom aldrig om dom utnyttjar mej för min status eller sånt.''
''Ja det förstår jag. Det här en fråga som väldigt många tjejer säkert vill att jag ska ställa: Har du någon tjej just nu ?''
''Nejj , jag är aldelles för upptagen med musiken för att ha tid med någon tjej. Jag vet ju att tjejer betyder problem och det är verkligen något som jag inte behöver just nu. Dock umgås jag med tjejer väldigt mycket men bara som vänner , absolut inget mer än så !''

Jag kände hur en liten bit av mig dog inombords när han sa det där... Jag var bara en tjej han hade kul med alltså... Han gjorde säkert så i varenda stad. Förtrollade någon tjej och fick henne att tro att han gillade henne eller något och sedan glömde han henne totalt....

Jag kämpade så mycket jag kunde för att inte börja gråta. Efter det där orkade jag verkligen inte kolla klart på hela intervjun så jag tog min mobil som fortfarande låg kvar under kudden eftersom att jag hade lämnat kvar den där igår natt och sedan reste jag mig upp.
''Jag går och tar en dusch...'' sa jag och gick in i badrummet snabbt och låste sedan dörren.
Jag satte mobilen vid handfatet och klädde sedan av mig och hoppade in i duschen. Vattnet kändes varmt och skönt när det rann nerför min kropp. Jag stod där och tänkte på det Justin just hade sagt , jag kunde inte hålla tillbaka tårarna längre. Jag gled nerför väggen och satte mig i badkaret och bara grät. Vattnet kändes nu som tunga regndroppar och det kändes inte lika varmt längre.
Varför gick jag ut med honom ? Varför mötte jag honom vid resturangen ? Varför lät jag honom kyssa mej ?

Jag satt där ihopkurad och lät vattnet falla ner på mig när jag plötsligt hörde att jag fick ett sms. Jag gick ut ur duchen och tog en handduk och torkade mig sedan tog jag mobilen och såg att smset var från Justin.

"Är du vaken ? Jag blev just klar med intervjun och undrade om ville göra något lite senare innan jag åker till Tyskland ?"

Jag tänkte efter en stund och sedan bestämde jag för att svara ja , det kunde väl inte skada liksom ? Jag skulle ju bara ta ett litet snack med honom och inget mer.
"Ja , jag är vaken. Ring mej när du har kommit hemså kan vi träffas."
Jag skickade meddelandet och borstade sedan tänderna.

''Äntligen!'' sa Aimée och sprang in på toaletten så fort jag kom ut.
Jag kollade konstigt på henne och sedan gick jag till mitt rum. Joline satt i min säng och kollade på tv.
''Ariana... Har du gråtit?'' frågade hon direkt när hon såg mig.
''Nej , varför tror du det ?'' svarade jag och böjde mig ner och började rota i min gaderob.
''Jag såg att dina ögon var röda.''
''Jag fick shampoo i ögat'' , sa jag och försökte få det att låta trovärdigt.
''Kom igen , jag vet att du har gråtit... Var det på grund av det Justin sa ?''
Jag ignorerade henne och gick sedan till Aimées rum för att byta om. Det fick bli ett par slitna tighta jeans , ett ljusblått linne och en munktröja som satt lite tight och gick ner till naveln. När jag hade tagit på mej kläderna tog jag upp handduken och gick sedan till mitt rum igen och tog upp ett par sockar ur lådan och sedan satte jag mig i sängen för att ta på mig dom.
''Du svarade inte på min fråga'' , sa Joline som fortfarande satt kvar.
''Jag fick shampoo i ögat sa jag ju ! Varför tror du inte på mig ?''
Just när hon skulle säga nånting så hörde jag mitt sms-signal. Det var Justin igen.

"Jag är hemma om fem minuter , du kan börja gå mot mig nu om du vill :)"

''Vem var det ?'' frågade hon nyfiket.
''Justin , jag ska gå ner och träffa honom nu , vi ses sen'' , sa jag och reste mig upp för att gå och ta på mig skorna.
''Men jag trodde att vi skulle hitta på nånting idag alla tre ?''
''Vi ska det , det kommer gå fort. Jag lovar !''
Jag tog på mig skorna snabbt och sedan gick jag ut ur sviten och gick mot trapporna , jag vet inte varför jag hade inte lust att ta hissen.
Jag kom nu fram till Justin's hus och kunde se honom slitas in genom dörren men kom snabbt ut när han såg mig.
''Vi ses sen !'' sa han till Kenny och Scooter som gick in i hissen , sedan kom han mot mig.
Jag tog sista tuggan av min muffin och reste mig sedan upp. Han flashade ett litet leende och jag kände fjärilarna i min mage... Varför var han så himla perfekt ?
''Hej'' , sa han och kramade mig hårdare än vad han gjort dom andra gångerna.
''Hej'' , svarade jag och kramade tillbaka lite snabbt.
''Vill du gå ner till aktivitetsrummet ett tag ? Vi kan ju inte gå ut nu när alla paparazzin är där ute.''
''Aa , visst...''
Jag hade aldrig varit i aktivitetsrummet förut så jag höll på att tappa hakan när vi kom in dit. Det fanns biljardbord , en gigantisk tv med inkopplad Wii , karaokegrejs , osv. Det fanns även ett annat rum som var biosalongen. Filmduken var enorm och det fanns ungefär tjugo platser där.
Vi gick tillbaka till det första rummet och satte oss i soffan som var mittemot den stora tvn.
''Jag såg intervjun imorse...'' sa jag och tittade snabbt på Justin och sedan ner igen.
''Gjorde du ? Hur visste du vilken tid den var ?''
''Jag zappade mellan kanalerna så dök den upp.''
Jag såg att han genast blev nervös och inte visste vad han skulle säga.
''Gör du alltid såhär med olika tjejer ?''
''Vad menar du?'' frågade han och kollade konstigt på mig.
''Bjuder ut dom och förtrollar dom totalt , sen går och säger att tjejer bara är problem och att du verkligen inte vill ha sånt just nu?''
''Ariana... Jag menade inte s..-''
''Vet du vad ? Det spelar ingen roll vad du menade. Jag borde ha fattat att jag bara är en av säkert hundra andra tjejer som du liksom går ut med en gång bara för att och sedan glömmer du bort mig totalt.''

Jag var så himla arg och ledsen att jag inte kunde hålla in tårarna. Hur kunde jag tro att han verkligen gillade mig? Jag var en sån himla idiot.
''Jag måste gå nu'' , sa jag och reste mig snabbt.
''Vänta , låt mig förklara !''
''Förklara vad Justin ? Jag vill inte att du ska förklara nånting. Lämna mej bara ifred !''
''Lyssna på mig , snälla...''
Jag stod där och försökte att inte gråta ännu mer och väntade på att han skulle säga nånting.

''Jag...'' han suckade och tittade sedan upp på mig.
''Jag vet inte vad jag ska säga...''
''Du behöver inte säga nånting. Lycka till Justin , hejdå.''

Jag sprang ut därifrån och gick in till en restaurang som låg i närheten. Det var inte så mycket folk kvar så jag gick in och satte mig vid ett bort nära fönstret och bara kollade ut. Plötsligt ser jag att Justin kom in.
Han kom mot mig men jag brydde mig inte utom kollade bara ut igen.
''Ariana...''

KOMMENTERA! :')

Kommentarer
Avsändare: moa

omb! as braa!! :D

meeeeer ♥

2012-06-14 @ 17:18:37 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback