Published: 2012-06-13 Time: 08:50:40 Filed Under:

Kapitel 16 - Pillow fight when your parents aren't home

PREVIOUS: ''Första kyss och jag kunde inte tänka mig någon bättre'' flinade han och gav mig en hastig kyss. Jag logmot honom och kollade sedan på den digitala klockan som visade siffrorna 21:34,
jag suckade och reste mig upp.
''Ska vi titta på stjärnorna?'' frågade han och jag nickade. Justin tog min hand och vi började gå ner förden långa trappan och snart var vi ute på altanen. Justin satte sig i en stol och drog ner mig så jag satt över honom på sätt och vis. Han hade sin mage mot min rygg och armarna runt min hals, och nu satt jag mellan hans ben. Jag la hela håret på min vänstra axel och lutade mitt huvud mot hans vänstra axel så jag blottade halva halsen. Justin pressade sina läppar mot min nakna hud och kysste mig försiktigt. Gåshuden spred sig över hela min kropp och jag log stort för mig själv.Det här var början på något nytt

Jag vaknade av att Justin's läppar pressades mot min kind. Jag log och gav honom en hastig kyss innan han drog bak huvudet. Han log mot mig och jag sträckte på mig och gäspade högt. Justin skrattade och pussade mig på huvudet.
''Kom'' han tog min hand och vi gick ner till köket där hans mamma stod och gjorde pannkakor.
''Mamma det här är Ariana, Ariana det här är mamma Pattie'' sa han och jag skakade hand med henne
''trevligt att få träffa dig'' sa jag och log
''Detsamma'' hon gjorde en gest och sa att vi skulle sätta oss vid bordet. Jag slog mig ner bredvid Justin och snart så var en tallrik framför mig. Justin tog min hand under bordet och smekte min hand med tummen, jag log mot honom. Jag tog ett bett av pannkakorna och njöt av tuggan.
''Gott?'' frågade Pattie och jag nickade ivrigt. Hon log mot mig och jag log tillbaka. Det här var mer än vad jag hade drömt om.
''Vad ska ni göra efter frukosten ungar?'' frågade hon och satte sig framför mig, jag ryckte på axlarna och tittade på Justin.
''Överraskning'' sa han med munnen full av mat, jag himlade med ögonen och Pattie skrattade åt oss
''Gillar du inte överraskningar?''
Jag skakade på huvudet och började skratta, jag sköt ifrån mig den tomma tallriken.
''Vill du ha mer?''
jag drog min hand ur Justin's och la den på bordet
''Nejtack'' sa jag och log, Justin kollade på mig med en blick som betydde Varför-Drog-Du-Väck-Handen. Jag drog ett djupt andetag och reste mig upp
''Ska bara upp och byta om'' sa jag glatt och sprang upp för trapporna, jag drog på mig kläderna jag hade igår och ett par svarta hälstrumpor. Jag gick sedan in i köket i och avbröt nog Justin's och Pattie's snack.
''Eh, jag kan gå ut om jag stör'' sa jag och pekade mot dörren, Pattie skakade på huvudet och jag satte mig på samma plats som innan.
''Förresten jag gillar din tröja'' sa Pattie och småskrattade, jag flinade och kollade ner på den.
''Aa, den stämmer rättså bra'' sa jag glatt och flätade mina fingrar med varandra. Justin bara satt där alldeles tyst och hans blick vandrade från hans mamma till mig. Justin reste sig upp
''Ska bara byta om'' mumlade han och gick ut från köket.
''Såå, berätta lite om dig själv?'' frågade Pattie
''Jag heter Ariana Destiny Gilbert jag är 17 år och har en lillasyster som heter Aimée och är 15 år, min mamma älskar allt som har med mode att göra, pappa är en advokat, vi flyttade från London när jag var 5 och sen dess har jag känt Joline och min favoritfärg är röd'' Hon nickade på huvudet och log. Pattie öppnade munnen för att säga någoting men blev avbruten av att min mobil ringde, jag ursäktade mig och gick till vardagsrummet och svarade.
''Ariana Gilbert''
''hitta på någonting?'' frågade Joline från andra sidan luren, jag bet mig i läppen.
''Jag ska vara med Justin''
''Kan du inte skippa det denna gången?'' frågade hon och jag kunde se valpminen över hela ansiktet på henne
''Nej'' jag kollade bak och såg Justin stå lutade mot väggen med armarna i kors, jag vände mig om igen så jag hade ryggen till.
''Ari'' mumlade hon
''Joline, jag kommer till dig snart''
hon mumlade ett 'okej' och sedan la vi på. Jag vände mig om mot Justin.
''Jag kommer snart'' sa jag ch satte på mig mina skor, han kom fram till mig och la armarna runt min midja. Jag la mina runt hans hals.
''Ses ikväll'' mumlade han och kysste försiktigt mina läppar.
''När kommer du så jag vet när jag ska vara klar?''
Han kliade sig på huvudet
''Runt 7?''


Jag kom in genom dörren och Joline kom studsande ner för trappan, jag log mot henne och hon slängde sina armar runt min hals.
''Jag är glad att det går bra mellan dig och Justin'' sa hon och kollade mig i ögonen fortfarande med armarna runt mig, jag himlade med ögonen och fnissade. Vi började gå upp mot mitt rum och jag låste dörren efter mig och satte mig sedan mittemot Joline i sängen.
''Hur var det?, berätta i detalj!'' beodrade hon och slog mig löst på armen, jag skrattade åt henne och började sedan berätta allt. Hon spärrade upp sina ögon när jag sa att Justin hade kysst mig.
''AAAAH!'' skrek hon och hoppade upp och ner på min säng som en 3-åring. Hon slängde kudden på mig
''KUDDKRIG!'' skrek jag och tog upp en kudde och slog henne med den. Snart låste Aimée upp mitt rum med hennes nyckel och kom och hade kuddkrig med oss. Aimée ställde sig på knäna och höjde kudden för att slå oss med den, jag gömde mitt ansikte i kudden jag höll i och Joline började skrika. Det här var typiskt oss när föräldrarna inte var hemma, bara vi och våra skratt. Efter drygt en halvtimme så låg vi alla tre utmattade i sängen och skrattade.
''Det här var helt sjukt!'' sa Joline och hoppade på mig och Aimée. Aimée tog upp en kudde och slog oss med den. Våra skratt tystnade av att min mobil ringde, Aimée och Joline förvandlades till ninja och drog min Iphone mellan deras händer.
''Ge mig!'' sa jag och ryckte mobilen ur deras händer.



kommentera! :'D
vad tycker ni?
vem är det som ringer tror ni?

Kommentarer
Avsändare: moa

justin ringer? :D

meeeer ♥

2012-06-13 @ 10:47:30 -



Avsändare: rikke

kanske de är justin som ringer eller liam som vill ha kontakt igen eller nåt sånt



meeer

2012-06-13 @ 11:35:07 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback