Published: 2012-06-12 Time: 15:43:29 Filed Under:

Kapitel 15 - A start of something new

PREVIOUS: ''Jag ska till en kompis'' sa jag med munnen full av pannkakor.
''Okej, jag och pappa åker snart till jobbet'' jag suckade, Aimée skulle till gallerian med sin kompis Amanda.
Jag reste mig upp och la min tallrik och bestick i vasken, tackade för maten och gick ut till hallen och drog på mig minasvarta converse.
''Hejdå'' ropade jag och började gå bort mot Justin's hus som låg en bit bort.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag stod i fönstret och väntade på att Ariana skulle komma inom synhåll, då jag såg henne runda ett hörn och joggade mot mitt hus, jag hade bett mamma åka bort till familjen Beadles så vi kunde vara för oss själva och jag har även planerat vad vi skulle göra. Först skulle vi fika sen titta på en skräckfilm och sen så skulle vi sitta och prata, laga mat och sist men inte minst skåda stjärnorna och om hon vill så kan hon sova här. Innan Ariana hann plinga så öppnade jag dörren och hon ryckte skrämt till
''Åh, hej'' sa hon och log, jag log mot henne och svarade. Hon hängde av sig sin jacka och vi började gå mot altanen där jag hade lagt fram glass och marränger och sånt smaskigt. Ariana tappade hakan till golvet och jag kollade stolt på henne, hon kom fram till mig och slog armarna runt mig.
''Aww'' mumlade hon och kramade mig hårt, jag besvarade hennes kram och snart satt vi i en stol och kramades. Hon satt i mitt knä och jag hade mina armar runt henne.
''Men jag åt precis pannkakor'' sa hon och tog sig för magen, jag plutade med läppen.
''Du kan väl ta lite glass?'' frågade jag och gjorde valpminen, Ariana log mot mig och sträckte sig efter glasspaketet.
''Nu är jag otrevlig så du vet'' flinade hon och började äta direkt från paketet, jag ryckte på axlarna, inget fel med det och speciellt inte när det var hon.
''Lugnt'' sa jag och tog andra skeden och började äta med henne.
''Här'' sa hon och räckte sin sked mot mig, jag gapade stort och just som jag tänkte äta upp glassen som var på skeden så drog hon undan den och åt upp det istället
''Du...din lilla'' sa jag och började kittla henne. Hennes ljusa änglaskratt fyllde hela altanen och snart låg hon på golvet och vred och vände på sig. Jag satte mig på henne.
''Säg: Justin du är bäst så släpper jag dig''
''Al...aldrig'' sa hon och kippade efter luft, jag fortsatte att kittla henne
''okejokej jag ger upp, du är bäst Justin'' sa hon och jag slutade, utan att jag var berädd så slängde hon mig åt sidan och satte sig i gränsle över mig och började kittla. Nu var det jag som låg under hennes händer och försökte få henne att sluta.
''Säg att jag är den snyggaste tjejen i hela världen så släpper jag dig'' flinade hon och jag fortsatte att skratta
''Du är den snyggaste tjejen i hela världen'' vilket var sant, hon var vacker likt en ängel. Hon släppte mig och vi började försiktigt resa oss från golvet. Jag tog hennes hand och tillsammans gick vi upp på mitt rum och la oss i sängen mittemot varandra, hon kavlade upp sina armar på tröjan och pekade på ett foto då när jag var liten. Jag stirrade på hennes sår och mitt leende försvann, jag ryckte åt mig hennes hand och smekte handleden. Jag kollade upp på henne och en tår rann nerför min kind.
''Varför?'' viskade jag med en klump i halsen, hon drog åt sig armen och kollade ner på våra flätade fingrar.
''Ari'' jag drog upp hennes haka så hon mötte min blick. Hon öppnade munnen för att säga något men stängde den lika snabbt igen. Hon skakade på huvudet och reste sig upp, jag tog tag i hennes arm och knuffade ner henne så hon låg över mig och kramade henne hårt. Ariana gömde sitt ansikte i min nacke och jag smekte försiktigt hennes hår.

ARIANA'S PERSPEKTIV:

Tårarna hade runnit oavbrutet hela dagen. Just nu låg vi i sängen och han hade sin mage mot min rygg, höll om mig och drog långsamt ena handen över mitt hår och viskade saker som ''Det kommer bli bra'' och ''allting kommer att ordna sig hjärtat'' just i denna sekunden så trodde jag på hans mjuka ord. Att allting kommer bli bra och att jag en dag kommer kunna gå vidare. Utan att vad Liam gjorde med mig kom ivägen. Justin's mjuka ord fick mig att bli lugn och avslappnad, i det sättet han höll om mig kunde jag känna trygghet.
''baby, vill du sova här ikväll?'' frågade han, jag vände mitt ansikte mot Justin och han smekte min kind med tummen
''Jag kommer inte låta dig gå, inte när du mår såhär'' jag vände mig om helt mot honom och la mitt huvud på hans bröstkorg. Det pirrade i hela kroppen av hans berörning, han gjorde mig knäsvag.
''Måste fråga mamma först'' mumlade jag och sträckte mig efter mobilen men Justin var snabbare. Han räckte mig mobilen och jag knappade snabbt in mammas nummer och signal efter signal gick.
''Cecilia Gilbert'' sa mamma stressat från andra sidan luren.
''Hej mamma'' sa jag och försökte att låta så glad som möjligt.
''Åh, hej Ariana'' sa mamma med sin glada röst och jag log.
''Kan jag sova hos en kompis idag?'' frågade jag och väntade spänt på hennes svar.
''Visst kan du det!'' sa hon och jag nickade mot Justin, ett svar om att jag fick, han log mot mig och pussade mig försiktigt på pannan.
''tack, hejdå!'' sa jag och la på. Jag la iphonen på nattduksbordet och kollade på Justin's ansikte.
''Hos en kompis?'' frågade Justin och flinade, han smekte mina läppar. Jag blev röd om kinderna och kollade ner men som tur är så kunde han inte se det för att det var mörkt i rummet och bara månskenet lyste in. Han lyfte upp min haka och närmade sig, snart var vi 2 cm från varandra, jag tog dom sista stegen och pressade mina läppar mot hans. Justin lyfte upp mig så jag låg över honom och fortsatte att kyssa mig, denna gången mer passionerat. Jag avbröt kyssen och satte mig på byxlinjen. Han hade sina händer på mina höfter och log stort mot mig.
''Första kyss och jag kunde inte tänka mig någon bättre'' flinade han och gav mig en hastig kyss. Jag log mot honom och kollade sedan på den digitala klockan som visade siffrorna 21:34, jag suckade och reste mig upp.
''Ska vi titta på stjärnorna?'' frågade han och jag nickade. Justin tog min hand och vi började gå ner för den långa trappan och snart var vi ute på altanen. Justin satte sig i en stol och drog ner mig så jag satt över honom på sätt och vis. Han hade sin mage mot min rygg och armarna runt min hals, och nu satt jag mellan hans ben. Jag la hela håret på min vänstra axel och lutade mitt huvud mot hans vänstra axel så jag blottade halva halsen. Justin pressade sina läppar mot min nakna hud och kysste mig försiktigt. Gåshuden spred sig över hela min kropp och jag log stort för mig själv.Det här var början på något nytt

ni är världsbäst! ♥
kommentera & gör min dag?

Kommentarer
Avsändare: Natalie

Wohooo jätte braa ! <3

2012-06-12 @ 17:47:20 -



Avsändare: moa

wow, asum kapitel! :D

Jag tycker att hon ska fortsätta skära sej, så hon får jätte många fler sår men hon ska lyckas dölja det ett tag, men till slut upptäcker justin det, när hon sover ,kanske? och han blir jätte orolig och så ♥

2012-06-12 @ 20:37:20 -



Avsändare: Emelie

Jätte bra!!! <3

Mer :D <3

2012-06-12 @ 21:24:30 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se/



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback