Published: 2012-06-09 Time: 16:41:30 Filed Under:

Kapitel 11 - Your lips my biggest weakness

PREVIOUS: Usher och Scooter nickade imponerat på huvudet
''Det sista var grymt!'' sa Usher och boxade till mig lekfullt på armen
''Jag har redan planerat vad vi ska göra'' sa jag glatt och log stort
''Vad?'' frågade båda i mun på varandra och brast sen ut i skratt
''Vi ska...''

ARIANA'S PERSPEKTIV:

''Vi är hemma!'' ropade mamma från undervåningen, jag och Aimée sprang snabbt ner för trappan och in i köket.
''Hade ni det roligt?'' frågade jag och drog upp knäna till hakan, mamma nickade
''Du ska bara veta'' frågade hon och gjorde ett glädjeskutt, jag skrattade åt hennes barnsliga beteende. Hon plockade upp sitt ritblock
''Vet du vad dom bad mig?'' frågade hon glatt, jag skakade på huvudet. Hur skulle jag veta det?
''Att jag skulle göra ett eget märke!'' skrek hon och en glädjetår rann nerför hennes kind, min haka föll till golvet. Skulle mamma göra ett eget klädesmärke, wow. Jag la mina armar runt henne
''Grattis mamma'' jag pussade henne på kinden och gav henne ännu en stor kram, jag var verkligen stolt över henne. Hon pussade mig på huvudet och släppte sedan mig
''Vi borde ut och fira det!'' sa Aimée och jag höll med henne.
Hela familjen satt på Bone's Steakhouse och väntade på vår mat. Det här var en av dom bästa dagarna då familjen var samlad och vi alla kunde hitta på någoting med varandra. Jag hade på mig en grön klänning och mitt hår hängde lockande ner för mina axlar.
''Så, hur går det i skolan?'' frågade pappa och började skära upp sin potatis, jag ryckte på axlarna. Det går väl bra
''Det går väl bra'' mumlade jag och började skära upp potatisen och köttet. Aimée himlade med ögonen, typiskt föräldrar att dra upp ämnet skola.
JUSTIN'S PERSPEKTIV:

''Ska du ta henne dit?'' Scooter och Usher hade ett brett leende. Jag nickade mot dom
''Lycka till bro'' sa Usher och klappade mig på ryggen, jag ryckte på axlarna. Det kommer inte vara enkelt men det kommer vara värt det. Jag drog upp min mobil ur fickan och tänkte skicka ett meddelande
''Vad ska jag skriva?'' frågade jag och kollade upp från skärmen, dom ryckte på axlarna
''Om du kom på det där, så kan du komma på en rad, inte sant?'' Usher flinade och la armarna i kors. Jag himlade med ögonen och reste mig upp.
''Grabben allting är gjort, du är ledig fram till Believe släpps ut'' sa Scooter, glädjen for genom hela kroppen och jag log stort, ledig vilket betydde spendera tid med Ariana. Jag knappade upp meddelandet igen och knappade in och frågade om vi kunde träffas. Minut efter minut gick och jag väntade på hel spänn efter hennes svar. Ett pling hördes och jag slängde mig över mobilen och mina mungipor åkte upp till ett stort leende. Jag tog mina nycklar och började gå mot bilen eller rättare sagt springa. Jag hoppade snabbt in i förarsätet och började köra mot Arianas hus, jag körde upp på deras uppfart och tutade. Hon kom ut i sina gröna klänning och jag mötte henne halvvägs.
''Hej'' sa jag och drog in henne i en kram, hon besvarade kramen och log åt mig. Jag öppnade bildörren åt henne och sprang bort till andra sidan och satte mig bakom ratten.
''Vart ska vi?'' frågade hon och log, jag ryckte på axlarna, jag hade faktiskt inte tänkt på det.
''Vad vill du göra?'' frågade jag och vred om nyckeln, hon satt och funderade en stund.
''Kan vi inte titta på stjärnorna och bara prata?'' frågar hon och jag nickar till svar, det låter inte helt fel. Jag börjar köra mot mitt hus och snart så är vi påväg upp till taket med 3 filtar. Mamma var hos Carin och Scooter.
Jag la ena filten på marken och Ariana satte sig ner och jag slog mig ner bredvid, hon tog ena filten och la den runt sig sedan la hon sig ner och kollade upp på den bara himlen. Jag la mig ner bredvid henne och hade ansiktet vänt mot hennes håll, jag skulle aldrig kunna tröttna på att se på henne. Hon var som en ängel, en ängel som inte tillhörde jorden. Vi satt där tysta och bara kollade på varandra, hennes mjuka läppar, hennes glittrande ögon. Jag kan inte få nog av henne. Hennes läppar min största svaghet.

Världens dåligaste kapitel, min fantasi är helt slut.
GE MIG IDÉER! :o
KommenterA

Kommentarer
Avsändare: MiRanda

Dom kanske kan åka och rida på hästar tillsammans eller bara göra nÅgot jätte mysigt. Dom kanske kan åka och spela paintbal med joline och Jason ?



Jag älskar din blogg <3

2012-06-10 @ 09:04:55 -



Avsändare: moa

nej de va jätte bra! :o meeeeeer <3

2012-06-10 @ 09:34:29 -



Namn:

Din mail: (syns bara för mig)

Din bloggadress:

Kommentera här:

Kommer du igen?



Trackback